ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy Cruise Control
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
- INDIANOS 7
- Member
- Μοντέλο: gt 5 face lift
- Κωδικός Μέλους: Ναι
βλεπω οτι εγινε η αρχη τωρα τι κανουμε sailing???
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Με 2 άτομα group buy δεν γίνεται! Μαζευτείτε καμια δεκαριά να αξίζει τον κόπο η κίνηση απο πλευράς έκπτωσης αλλιώς κινηθείτε ο καθένας μόνος παιδιά.

- INDIANOS 7
- Member
μαλλον δεν τα διαβασε ολα τα μηνυματα ειμαστε πολλοι
-
Sailing
- Site Admin
Re: ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy Cruise Control
Επικοινωνείστε με τον προμηθευτή, πείτε του για άτομα, πάρτε κανονική τιμή και τιμή ομαδικής, για να δείτε αν σας συμφέρει, κι εγώ θα σας βοηθήσω!
Επίσης να ποσταριστεί μια λίστα με συμμετέχοντες.
Α, όλα τα παραπάνω σε ένα Posts...μην ψάχνω προηγούμενες σελίδες! 8)
Επίσης να ποσταριστεί μια λίστα με συμμετέχοντες.
Α, όλα τα παραπάνω σε ένα Posts...μην ψάχνω προηγούμενες σελίδες! 8)

-
Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Eνδιαφερομαι κι εγω για cruise control, αν θελετε στελνω μυνημα εδω
http://cgi.ebay.co.uk/Leon-Octavia-1-8T ... 3eee500100
για να μας δωσει τιμη για 10 κομμάτια...
Καλο ομως ειναι να ξερουμε ποσα θελουμε και για τι αμαξι, ξεκιναω λοιπον εγω και συμπληρωνετε με παραθεση...
1) tete06 --->octavia 1 gt193
Καλο ομως ειναι να ξερουμε ποσα θελουμε και για τι αμαξι, ξεκιναω λοιπον εγω και συμπληρωνετε με παραθεση...
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
Παιδιά μια ερώτηση.
Τα cc κάνουν για όλα τα octavia I :?:
Έστω κι αν έχουν άλλο κωδικό κινητήρα :?:
Τα cc κάνουν για όλα τα octavia I :?:
Έστω κι αν έχουν άλλο κωδικό κινητήρα :?:

- INDIANOS 7
- Member
2) --- octavia 5 gttete06 έγραψε:Eνδιαφερομαι κι εγω για cruise control, αν θελετε στελνω μυνημα εδω
-
thundergr
Εγώ θα ήθελα να κάνω και άλλη μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος!
Αν τα πάρουμε??? ποιος ξέρει πως μπαίνει???
Μπορούμε να πάμε σε ένα συνεργείο και να τους πούμε βάλτο???
Και επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό που ποσταρε ο tete06 κάνει για όλα τα μοντέλα Octavia. Εγώ έχω το Octavia 5 FL 1.8TSi.
Για να ξέρω πως θα κινηθώ..... :?: :?: :?: :?: :?:
Αν τα πάρουμε??? ποιος ξέρει πως μπαίνει???
Μπορούμε να πάμε σε ένα συνεργείο και να τους πούμε βάλτο???
Και επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό που ποσταρε ο tete06 κάνει για όλα τα μοντέλα Octavia. Εγώ έχω το Octavia 5 FL 1.8TSi.
Για να ξέρω πως θα κινηθώ..... :?: :?: :?: :?: :?:
-
Sailing
- Site Admin
Παιδιά για να είμαι πιο συγκεκριμένος.... φτιάξτε μια λίστα και όχι αλλα δεκα posts με την συμετοχή του καθενός.
Δίπλα στα ονόματα σας βάλτε το μοντέλο σας ώστε όποιος έπικοινωνήσει για προσφορά να δώσει μοντέλα αυτοκινήτων.
Στο μόνο που θα σας βοηθήσω είναι στις καταθέσεις και στις πληρωμές.
Τα υπολοιπα ας τα αναλάβει κάποιος άλλος.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!
Δίπλα στα ονόματα σας βάλτε το μοντέλο σας ώστε όποιος έπικοινωνήσει για προσφορά να δώσει μοντέλα αυτοκινήτων.
Στο μόνο που θα σας βοηθήσω είναι στις καταθέσεις και στις πληρωμές.
Τα υπολοιπα ας τα αναλάβει κάποιος άλλος.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

-
Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Αν θελετε τα αναλαμβανω εγω ολα, προσφορες ανταλλακτικου-τοποθετησης, συγκεντρωση χρηματων, παραγγελια, πληρωμη.Sailing έγραψε:ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!
Αν δεν υπαρχει προβλημα απο την διαχειριση μπορειτε να μου στελνετε με πμ το ενδιαφερον σας και το μοντελο του αυτοκινητου σας για να συγκεντρωσω συγκεκριμενες προσφορες και να μην φορτωνουμε με ποστ το θεμα. Το σιγουρο ειναι οτι καθε μοντελο θελει αλλο ανταλλακτικο. Επειδη ομως εγω το εχω αποφασισει να το βαλω παρακαλω να μου απαντησετε το συντομοτερο δυνατον για να μην καθυστερησουμε.
-
Sailing
- Site Admin
Mια χαρα μου ακούγεται.... μόνο που πρέπει να ανοιχτεί νεο topic group buy γιατί εδώ είναι η συζήτηση. Εκεί θα αναρτηθεί η λίστα και οι όροι συμμετοχής. Παρακαλώ λοιπόν τον tete06όταν έχει τα παραπάνω να μου στείλει ένα PM με όλα αυτά τα στοιχεία καθώς και τον αριθμό λογαριασμου του για να φτιάξω το νεό topic.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.

-
thundergr
...και εμένα το ίδιο μια χαρά μου ακούγεται αυτό που προτείνει ο φίλος tete06!!!!
Το μόνο που θα ήθελα να ξεκαθαρήσουμε τα κόστοι λίγο πριν ξεκινήσουμε το group buy. Κόστος ανταλακτικού+μεταφορικά ανά μοντέλο, κόστος τοποθέτησης και αν θα υπάρχει κάποιο θέμα με την εγγυήση της αντιπροσωπείας αν βάλουμε το συγκεκριμένο ανταλακτικό.
Όπως καταλαβαίνεται οι καιροί είναι δύσκολοι και νομίζω ότι το οικονομικό είναι κάτι που το υπολογίζουμε τελευταία πολύ περισόττερο!!!!!
Ευχαριστώ
Το μόνο που θα ήθελα να ξεκαθαρήσουμε τα κόστοι λίγο πριν ξεκινήσουμε το group buy. Κόστος ανταλακτικού+μεταφορικά ανά μοντέλο, κόστος τοποθέτησης και αν θα υπάρχει κάποιο θέμα με την εγγυήση της αντιπροσωπείας αν βάλουμε το συγκεκριμένο ανταλακτικό.
Όπως καταλαβαίνεται οι καιροί είναι δύσκολοι και νομίζω ότι το οικονομικό είναι κάτι που το υπολογίζουμε τελευταία πολύ περισόττερο!!!!!
Ευχαριστώ
-
Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Λοιπον καταρχην δεν προκειται να παρουμε τιποτα αν δεν ξερουμε το κοστος για να δουμε αν αντεχει η τσεπη μας. Κατα δευτερον αν καταληξουμε οπως ξερετε η αγορες προπληρωνονται μεσω paypal ως εκ τουτου τα χρηματα θα κατατεθουν στον λογαριασμο μου ΠΡΙΝ την παραγγελια για ευνοειτους λογους.thundergr έγραψε:...και εμένα το ίδιο μια χαρά μου ακούγεται αυτό που προτείνει ο φίλος tete06!!!!
Ευχαριστώ
Τωρα στην ουσια, περιμενω ηδη 2 προσφορες απο εβαυ αλλα πρεπει να ξερουν ακριβως τεμαχια και μοντελο...
-
thundergr
....τότε ας κάνω την αρχή!!!
thundergr
Octavia 5FL 1.8TSi ή όπως το έχουν τα site εξωτερικού Octavia II FL