Ευχαριστώ bill :lol: :lol: :lol:ABTAKIAS έγραψε:Καλώς ήρθες Γιάννη και καλά πόστ :wink:
ΝΑ'ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩ :)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
JOHN_PAPAS
-
JOHN_PAPAS
-
JOHN_PAPAS
-
giannis_5vrs
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: xxxxxxx
-
REDRS
- Member
- Μοντέλο: Octavia RS I
- Επικοινωνία:
-
stekos
Re: ΝΑ'ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩ :)
Καλως όρισες και ένα εχω να σου πω θα φας καλά εδω που ήρθες (και πολυυυυυυυυ)JOHN_PAPAS έγραψε:Χαιρετώ όλα τα καλά παιδιά!!! :lol: :lol: :lol:
Και έχω την ελπίδα ότι θα κάνουμε καλή παρέα θα ανταλλάσουμε γνώσεις για τα κάρα μας, θα μπορέσουμε με τη βοήθεια όλων μας να κάνουμε καλές και φτηνές αγορές προϊόντων για τα τουτουνια μας και προπάντων εύχομαι να έχουμε ειρήνη μεταξύ μας και να χαρούμε τις αμαξάρες μας :wink: :lol: :lol: :lol:
Καλως όρισες και πάλι
-
xenos
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: octavia GT
- Επικοινωνία:
-
JOHN_PAPAS
-
JOHN_PAPAS
Re: Νεα μελοι
Ακομα μεσα στο αμαξι ειναι :cry:lefko octavia έγραψε:Καλοστον κυρ γιαννη.Τα φριδακια τα εβαλες,εγω τα εβαλα πολυ ωραια. :lol: :lol:
Που τα εβαλες και ποσο???? :lol:
-
JOHN_PAPAS