Τεκμήρια αυτοκινήτων
-
giannis amaliada
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia RS I
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: Τεκμηρια ξανα..?
Οπως ειπε κι ο Ιαβερης στην πρωινη εκπομπη της Νετ που εβλεπα σημερα βαζουν τα λεφτα πανω απο τη ζωη μας καθως θελουν να αφησουμε τα καλα και ασφαλη αυτοκινητα και να ξαναγυρισουμε στα μικρα και φτηνα.
Μαλιστα αυτο ισχυει πιο πολυ για τους οικογενειαρχες που βαζουν μεσα την οικογενεια τους και δεν θα μπορουν να κανουν μια ασφαλη προσπεραση
Μαλιστα αυτο ισχυει πιο πολυ για τους οικογενειαρχες που βαζουν μεσα την οικογενεια τους και δεν θα μπορουν να κανουν μια ασφαλη προσπεραση

-
-DIMITRIS_208-
- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Επικοινωνία:
Ρε συ...τελικα αυτοι εχουν αναγκη απο μια μικρη βαηθεια.....στο μετρημα για να δουν τι εχουν.....μαλλον για το τι δηλωνουν οτι εχουν :evil:-DIMITRIS_208- έγραψε:εμείς τεκμήρια και αυτοί.......
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... id=1364704

-
koskord
Και να σκεφτείται ότι κάποιοι από αυτούς δεν έχουν δουλέψει-DIMITRIS_208- έγραψε:εμείς τεκμήρια και αυτοί.......
ποτέ "πραγματικά" στη ζωή τους!!!!!!!!!
Ούτε καν οι πατεράδες τους από όπου τα κληρονόμησαν....
Ούτε αυτοί έχουν δουλέψει......
-
Gel73
Κάποιοι;;;;;; Άραγε ποιοι να είναι αυτοί; :roll:koskord έγραψε:Και να σκεφτείται ότι κάποιοι από αυτούς δεν έχουν δουλέψει-DIMITRIS_208- έγραψε:εμείς τεκμήρια και αυτοί.......
ποτέ "πραγματικά" στη ζωή τους!!!!!!!!!
Ούτε καν οι πατεράδες τους από όπου τα κληρονόμησαν....
Ούτε αυτοί έχουν δουλέψει......
-
tripolitis
Φιλοι μου καλοι.Δεν φταινε αυτοι.εμεις φταιμε.οχι που τους ψηφιζουμε.που δεν μαζευομαστε να τους παρουμε με τις ντοματες,και με μια τεραστιων διαστασεων εξεγερση.καλα να μας κανουν.
-
tsimojon
+1000tripolitis έγραψε:Φιλοι μου καλοι.Δεν φταινε αυτοι.εμεις φταιμε.οχι που τους ψηφιζουμε.που δεν μαζευομαστε να τους παρουμε με τις ντοματες,και με μια τεραστιων διαστασεων εξεγερση.καλα να μας κανουν.
-
Gel73
Δεν χρειάζεται εξέγερση φίλε, αν με το καλό, όταν έρθουν, τους πάρουν όλοι -μα όλοι- με τις ντομάτες, γιαούρτια, αυγά (ότι προαιρείτε ο καθείς) :lol: όλους τους πολιτικούς, ανεξαρτήτως χρώματος, ηλικίας και ιδεολογίας, τότε και μόνο τότε, ΙΣΩΣ, λέω ΙΣΩΣ να καταλάβουν ότι δεν ανεχόμαστε άλλες βεργιές στην ράχη μας πλέον, και ότι είναι εκεί επειδή εμείς τους επιλέξαμε για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα ενός ολόκληρου λαού, και όχι τα προσωπικά πορτοφόλια τους και τον στενών συγγενών τους. :|tripolitis έγραψε:Φιλοι μου καλοι.Δεν φταινε αυτοι.εμεις φταιμε.οχι που τους ψηφιζουμε.που δεν μαζευομαστε να τους παρουμε με τις ντοματες,και με μια τεραστιων διαστασεων εξεγερση.καλα να μας κανουν.
-
Gel73
Ουδέν νεώτερο από το μέτωπο, όλα ακόμη είναι φιλολογία. Επίσημα δεν υπάρχει τίποτα, από την κυβέρνηση.tzavelas έγραψε:ρε παιδια τελικα καναν πισω στα τεκμηρια κανα νεο :?:
-
-DIMITRIS_208-
+1 φιλε gelGel73 έγραψε:Δεν χρειάζεται εξέγερση φίλε, αν με το καλό, όταν έρθουν, τους πάρουν όλοι -μα όλοι- με τις ντομάτες, γιαούρτια, αυγά (ότι προαιρείτε ο καθείς) :lol: όλους τους πολιτικούς, ανεξαρτήτως χρώματος, ηλικίας και ιδεολογίας, τότε και μόνο τότε, ΙΣΩΣ, λέω ΙΣΩΣ να καταλάβουν ότι δεν ανεχόμαστε άλλες βεργιές στην ράχη μας πλέον, και ότι είναι εκεί επειδή εμείς τους επιλέξαμε για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα ενός ολόκληρου λαού, και όχι τα προσωπικά πορτοφόλια τους και τον στενών συγγενών τους. :|tripolitis έγραψε:Φιλοι μου καλοι.Δεν φταινε αυτοι.εμεις φταιμε.οχι που τους ψηφιζουμε.που δεν μαζευομαστε να τους παρουμε με τις ντοματες,και με μια τεραστιων διαστασεων εξεγερση.καλα να μας κανουν.
αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο Αλαβανος, αριστερός με δεξιά τσέπη. 8) :evil:
- kdouris
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION
Όλοι οι αριστεροί όταν πρόκειται για την τσέπη τους γίνονται Χρυσαυγίτες, πόσο μάλλον οι πολιτικοί αυτών...-DIMITRIS_208- έγραψε:+1 φιλε gelGel73 έγραψε:Δεν χρειάζεται εξέγερση φίλε, αν με το καλό, όταν έρθουν, τους πάρουν όλοι -μα όλοι- με τις ντομάτες, γιαούρτια, αυγά (ότι προαιρείτε ο καθείς) :lol: όλους τους πολιτικούς, ανεξαρτήτως χρώματος, ηλικίας και ιδεολογίας, τότε και μόνο τότε, ΙΣΩΣ, λέω ΙΣΩΣ να καταλάβουν ότι δεν ανεχόμαστε άλλες βεργιές στην ράχη μας πλέον, και ότι είναι εκεί επειδή εμείς τους επιλέξαμε για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα ενός ολόκληρου λαού, και όχι τα προσωπικά πορτοφόλια τους και τον στενών συγγενών τους. :|tripolitis έγραψε:Φιλοι μου καλοι.Δεν φταινε αυτοι.εμεις φταιμε.οχι που τους ψηφιζουμε.που δεν μαζευομαστε να τους παρουμε με τις ντοματες,και με μια τεραστιων διαστασεων εξεγερση.καλα να μας κανουν.
αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο Αλαβανος, αριστερός με δεξιά τσέπη. 8) :evil:
-
crocodile
Και μετα τα τεκμηρια σκεφτονται να βαλουν διοδια πολης με αντιτιμο 5-10 €!
:banghead:
Απο τις ειδησεις του ΑΝΤ1. :|
Απο τις ειδησεις του ΑΝΤ1. :|
-
bella
Δε ξέρουν μου φαίνεται απο πού να βγάλλουν λεφτά! :evil: Εύχομαι να μην εφαρμόσουν τίποτα απο όλα αυτά!