νεος octavia 5 1,8 TSI
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
giannis_5vrs
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: xxxxxxx
-
nik5955
OCTAVIA 5 1.8 TSIapostolis1x έγραψε:Καλως ηρθες στο skodafans καλοταξιδο το τουτου σου μονο γραψε κανενα ονομα τι μοντελο ειναι απο πια περιοχη εισαι ετσι για να σε γνωρισουμε
ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚ5955 Λιγο μεγάλος.... 5-9-1955.....
Τώρα που το ξαναψάχνω ΜΟΝΟ elegance από εξοπλισμό δεν είναι πιά....
Διάβασα στο danosauto πως ήταν,
Με την έκδοση Elegance, την κορυφαία σε εξοπλισμό έκδοση της νέας Octavia5, θα απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις την γνησιότητα και την μοναδικότητα που σας παρέχεται από τα δερμάτινα καθίσματα (συνδυασμός δέρματος - υφάσματος),το δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών,την οθόνη ενδείξεων Maxi-DOT, τα οκτώ ηχεία, την υποστήριξη της μέσης και την ρύθμιση καθ' ύψος για τα εμπρός καθίσματα, τις 17 ιντσών ζάντες ελαφρού κράμματος.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά θα ρωτήσω ΤΩΡΑ τον ΠΩΛΗΤΗ μου
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θέλω την γνώμη - άποψή του
ευχαριστώ