Πωωω, θα ερθουν μαστορια σημερα σπιτι...κι εγω χθες καθαρισα....δσ θα περασουμε καλα!
Παω να ευοιμασω πρωινα κ να βγαλω το ρουμπη βολτα....
Δρν εχω αλλη υπομονη πια...3 μηνες στο κεφαλι μου τους ειχα!
Μα συμπεριφερονται λες κ δουλευουν σε γιαπι...οχι σε σπιτι που καοικειται!linkin's dad έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 08:26 Τα μαστορια ειναι αναγκαιο κακο.Λιγο να προσεχαν να μη λερωναν το σπιτι τοσο πολυ!
Nα πεις τα μαστορια να σου φτιαξουν και το αβαταρ!Antzela έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 07:07 Καλημεραααααααααααααααα!!!!!!![]()
Πωωω, θα ερθουν μαστορια σημερα σπιτι...κι εγω χθες καθαρισα....δσ θα περασουμε καλα!![]()
![]()

Και να κατσουν παραπανω στο σπιτι...??? Δεν υπαρχει περιπτωση!
Δε θα το πιστεψεις...ηρθε πρωτα ο ενας μαστορας κ εννοειται μπηκε με τα παπουτσια...απο πισω το αφεντικο...linkin's dad έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 10:41 Antzela,σε νοιωθω.Ο υδραυλικός μας τελευταια φορά πάτησε σε λευκά μάρμαρα με παπούτσια που είχαν πίσσα. Παραλίγο να πάθει εγκεφαλικο η γυναικα μου.Δε παιζεται ο τυπος.Το κάνει συνεχώς.
Εσυ δε θα εμπαινες σπιτι!ABTAKIAS έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 11:10 Έπρεπε να ήμουν εγώ μαστορας και να έμπαινα σπιτι....καλημέρα!!!
Αρπα την κι εσυ λοιπον!!!

620windmill82 έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:02Ποσα αλογα ειναι πλέον??
![]()

OMG :thumbsup:ABTAKIAS έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:49620windmill82 έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:02Ποσα αλογα ειναι πλέον??
![]()
![]()