Περί τοποθέτησης φιμέ μεμβρανών γενικά

Κουβέντα για όλα τα αυτοκίνητα του εμπορίου
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
arxaggelos

Δημοσίευση από arxaggelos »

195€ στη LLumar αντί για 229€ που είναι κανονικά για τα octavia.
Τοποθετήθηκαν πριν λίγες μέρες εκμεταλλευόμενος μια προσφορά που είχε η εταιρεία,συγκεκριμένα 15% έκπτωση λόγω του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της Γης.. δεν με χάλασε καθόλου :mozilla_tongue: )
Titanium μπροστά και alu-light πίσω.
Άβαταρ μέλους
thanasist2

Δημοσίευση από thanasist2 »

Για πες μας την γνώμη σου για τον συγκεκριμένο συνδυασμό την μέρα και την νύχτα. Βασικά σκέφτομαι για titanium μπροστά και πίσω
Άβαταρ μέλους
arxaggelos

Δημοσίευση από arxaggelos »

Φαίνονται σκούρα η αλήθεια είναι αλλά όχι τόσο πολύ.Για τα titanium λέω,άλλωστε είναι η πρώτη σκάλα μετά τα απολύτως διαφανή που είναι τα μόνα νόμιμα.Και η διχρωμία σε σχέση με τα alu-light πίσω φαίνεται ελάχιστα οπότε σκέψου μήπως είναι καλύτερα να το κάνεις έτσι.
Είδα εκπληκτική διαφορά στην εσωτερική θερμοκρασία και φυσικά το αυτοκίνητο άλλαξε τελείως όψη ότι και να λέμε..

[img]http://img401.imageshack.us/img401/9650 ... 116fix.jpg[/img]

Μετά από αυτή την λήψη αφαίρεσα και το απαίσιο 5 δίπλα από το octavia :D

Και μία βραδινή (sorry αλλά είναι από κινητό)

[img]http://img340.imageshack.us/img340/602/29042010125.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
thanasist2

Δημοσίευση από thanasist2 »

Πολύ ωραίο μπραβο μάλλον θα σε αντιγράψω και στα δύο 1ον για τον συνδυασμό και 2ον στην τιμή.
Παιζει να πάρω έκπτωση 15% λόγο του οτι το μαγαζί κλείνει 12 χρόνια λειτουργίας. Θα δείξει την Παρασκευη
Άβαταρ μέλους
ThanassisGT
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia gt
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από ThanassisGT »

arxaggelos έγραψε:Titanium μπροστά και alu-light πίσω.
κατι τετοιο εκανα κι εγω. τιτανιουμ στα πλαινα και αλου λαιτ στο πισω. μιας και δεν εχω χαρτακια να μην κινω το αισθημα ευθυνης των αγαπητων μας τροχαιων.
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
Άβαταρ μέλους
Dion RS

Δημοσίευση από Dion RS »

ThanassisGT έγραψε:
κατι τετοιο εκανα κι εγω. τιτανιουμ στα πλαινα και αλου λαιτ στο πισω. μιας και δεν εχω χαρτακια να μην κινω το αισθημα ευθυνης των αγαπητων μας τροχαιων.
Τα ζητανε στο ΚΤΕΟ παντως...
Άβαταρ μέλους
Tony-RS
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: OCTAVIA 5 RS

Δημοσίευση από Tony-RS »

ThanassisGT έγραψε:
Nα πας να στα κολλησουνε τα χαρτακια.
ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ
Άβαταρ μέλους
Redmissile

Δημοσίευση από Redmissile »

Καλημέρα και απο εμένα

Εγώ τα έβαλα στην 3Μ λόγω γνωστού 190ευρώ, έβαλα βέβαια μια σκάλα πιο σκούρα απο το επιτρεπόμενο σε όλα τα τζάμια εκτός απο το μπροστά. Μου κόλησε κανονικά τα αυτοκόλητα και μου έδωσε και βεβαίωση για το ΚΤΕΟ.

Φωτό το βράδυ....
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΛΟΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΛΟΥΛΟΥΔΑΣ »

καλησπερα,μηπως καποιος ξερει μαγαζι για llumar στα δυτικα προαστεια(ιλιον-περιστερι-αγ. αναργυρους-καματερο-πετρουπολη)?
Άβαταρ μέλους
ThanassisGT
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia gt

Δημοσίευση από ThanassisGT »

ΛΟΥΛΟΥΔΑΣ έγραψε:καλησπερα,μηπως καποιος ξερει μαγαζι για llumar στα δυτικα προαστεια(ιλιον-περιστερι-αγ. αναργυρους-καματερο-πετρουπολη)?
www.kin.gr
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
The Fallen
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: Octavia 5 1.8 Tsi

Δημοσίευση από The Fallen »

Tony-RS έγραψε: Nα πας να στα κολλησουνε τα χαρτακια.
Αντώνη σε εμένα είχε γίνει τοποθέτηση σε κατάστημα της Llumar το 2007 με την αγορά του αυτοκινήτου. Μπορώ τώρα να πάω να μου κολλήσουν τα χαρτάκια και αν ναι, εκεί που τοποθετήθηκαν ή σε όποιο κατάστημα της Llumar έχω ευκολία να πάω;
Περπατώ στην γη με τα μάτια στραμμένα στον ουρανό,
γνωρίζοντας οτι...εκεί ήμουν και εκεί ανυπομονώ να επιστρέψω..
ΕικόναΕικόνα
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ

Re: Περί τοποθέτησης φιμέ μεμβρανών γενικά

Δημοσίευση από Sailing »

Θέμη κοίτα εδώ http://www.skodafans.gr/skodafans/viewt ... 120&t=5423 και ότι απορίες έχεις ρώτα τον υπεύθυνο! :mozilla_cool:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giorikas

Re: Συζήτηση για Αντιηλιακές Μεμβράνες (Περί Ασφάλειας)!!!

Δημοσίευση από Giorikas »

ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε:Η Llumar καποτε εβαζε μπροστα το μικροτερο δυνατο βαθμο σε φιμε,τωρα εξαιρετικα δυσκολα εως απιθανο.

Η Madico βαζει μπροστα αλλα για θραυσματα οχι σαν φιμε.

Οσοι τυχεροι εχουν βαλει φιμε μπροστα ξεχνανε το στραβωμα του απεναντι απο τα φωτα,κοβει πολυ ο ηλιος την ημερα & το μονο μειον ειναι την νυχτα σε θεοσκοτεινα δρομακια η' επαρχιακο δικτυο οπου δεν βλεπεις το χαντακι...απλα αναβεις τα ομιχλης η' βαζεις καλυτερης ποιοτητας μπροστα λαμπα & εισαι μια χαρα.

Περι ΚΤΕΟ & προστιμων τα εχουμε πει & αλλου... :roll:
Παιδες μην βαζετε μπροστα φιμε τζαμι γιατι αμα γινει η στραβει μακρια απο εμας...την πατησαμε μια φορα...οι ασφαληστικες πατανε εκει αναλογος με την περιπτωση και αρχιζουν να μην αποζημιωνουν και κινουνται νομικα εναντιων του οδηγου οτι δεν ειχε καλο οπτικο πεδιο και ειχε μειωμενη ορατοτητα και φτεις τα @@ που λεει και ο πατερας μου.
Άβαταρ μέλους
manos_76

Re: Συζήτηση για Αντιηλιακές Μεμβράνες (Περί Ασφάλειας)!!!

Δημοσίευση από manos_76 »

Giorikas έγραψε:
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε:Η Llumar καποτε εβαζε μπροστα το μικροτερο δυνατο βαθμο σε φιμε,τωρα εξαιρετικα δυσκολα εως απιθανο.

Η Madico βαζει μπροστα αλλα για θραυσματα οχι σαν φιμε.

Οσοι τυχεροι εχουν βαλει φιμε μπροστα ξεχνανε το στραβωμα του απεναντι απο τα φωτα,κοβει πολυ ο ηλιος την ημερα & το μονο μειον ειναι την νυχτα σε θεοσκοτεινα δρομακια η' επαρχιακο δικτυο οπου δεν βλεπεις το χαντακι...απλα αναβεις τα ομιχλης η' βαζεις καλυτερης ποιοτητας μπροστα λαμπα & εισαι μια χαρα.

Περι ΚΤΕΟ & προστιμων τα εχουμε πει & αλλου... :roll:
Παιδες μην βαζετε μπροστα φιμε τζαμι γιατι αμα γινει η στραβει μακρια απο εμας...την πατησαμε μια φορα...οι ασφαληστικες πατανε εκει αναλογος με την περιπτωση και αρχιζουν να μην αποζημιωνουν και κινουνται νομικα εναντιων του οδηγου οτι δεν ειχε καλο οπτικο πεδιο και ειχε μειωμενη ορατοτητα και φτεις τα @@ που λεει και ο πατερας μου.
Το δικο μου οπως και αλλα FABIA II SE που εχω δει ερχονται απο την μαμα με φιμε πισω αλλα και εμπρος. Δεν μπορω να πιστεψω πως τα βαζουν και σε αφηνουν στο ελεος τον αστυνομικων και των αρχων - κατι πρεπει να γνωριζουν. Στην χειροτερη αν κατι γινει θα τους ενημερωσω με το τηλεφωνο και την διευθυνση της αντιπροσωπειας και γεια σας!

Μπροστα πορτα!
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xristos1990

Re: Περί τοποθέτησης φιμέ μεμβρανών γενικά

Δημοσίευση από xristos1990 »

manos_76:
Το δικο μου οπως και αλλα FABIA II SE που εχω δει ερχονται απο την μαμα με φιμε πισω αλλα και εμπρος. Δεν μπορω να πιστεψω πως τα βαζουν και σε αφηνουν στο ελεος τον αστυνομικων και των αρχων - κατι πρεπει να γνωριζουν. Στην χειροτερη αν κατι γινει θα τους ενημερωσω με το τηλεφωνο και την διευθυνση της αντιπροσωπειας και γεια σας!
+
Kαι επιπλέον λογικά σου δώσανε και ένα πιστοποιητικό ότι τα φιμέ τζάμια τηρουν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές άρα είναι νόμιμο!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αυτοκίνητο Γενικά”