Κληση για υπερβολικη ταχυτητα!
-
manolis38
Κληση για υπερβολικη ταχυτητα!
Γνωστη κυρια του FANS η οποια διαμενει μονιμα στην Θεσσαλονικη στην περιοχη των Αμπελοκηπων εφαγε κληση για την υπερβολικη ταχυτητα των 110 χιλιομετρων την ωρα με οριο τα 70 εξω απο την Ασπροβαλτα.
Σε αποκλειστικη συνεντευξη μεσω βιντεοφωνου μου εδηλωσε οτι περισσοτερο απο τους 5 ποντους και το χρηματικο προστημο την ενοχλησε οτι στο σημειο που επρεπε να υπογραψει την κληση εγραφε.........." Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ " .
Ονοματα δεν λεμε , περισσοτερα με pm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σε αποκλειστικη συνεντευξη μεσω βιντεοφωνου μου εδηλωσε οτι περισσοτερο απο τους 5 ποντους και το χρηματικο προστημο την ενοχλησε οτι στο σημειο που επρεπε να υπογραψει την κληση εγραφε.........." Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ " .
Ονοματα δεν λεμε , περισσοτερα με pm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
scrat
Re: Κληση για υπερβολικη ταχυτητα!
Βρε ποια να είναι άραγε.... υπάρχουν χιλιάδες κυρίες μέλη από Θεσσαλονίκη και ειδικά από Αμπελόκηπους......... :roll: :roll:
πάντως τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν είναι απολύτως ακριβή..... θα σας καταγγείλω στην ένωση συντακτών κύριε Μανώλη 38..... :lol: :lol: :lol:
ξανακάντε μια απομαγνητοφώνιση της βιντεοσυνέντευξης... :lol: :lol:
πάντως τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν είναι απολύτως ακριβή..... θα σας καταγγείλω στην ένωση συντακτών κύριε Μανώλη 38..... :lol: :lol: :lol:
ξανακάντε μια απομαγνητοφώνιση της βιντεοσυνέντευξης... :lol: :lol:
-
Τ 1.8 ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΩ !!! :lol: :lol: :lol:
-
-DIMITRIS_208-
εσύ όλα τα ξέρεις παλιορουφ...... ακόμα και τι θα γίνει ενα μήνα μετά ξέρεις. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Τ 1.8 ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ έγραψε:ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΩ !!! :lol: :lol: :lol:
- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
Για πε, για πε :DΤ 1.8 ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ έγραψε:ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΩ !!! :lol: :lol: :lol:

-
maraki
Θα έλεγα ότι μπορούσε να είναι η Αντζελα , αλλά δεν μένει Αμπελοκήπους ......
- kdouris
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION
-
scrat
ήταν στο παλιό κομμάτι Στρυμόνα - Καβάλας λίγο πριν την Εγνατία της Καβάλας....... κλαψ......
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Κρίμα! Αλλά καλά να πάθεις για να μάθεις να μην τρέχεις!
Φανταστικέ Τασούλη θα μειωθούν οι τιμές των k04 σε ένα μήνα?????

-DIMITRIS_208- έγραψε:εσύ όλα τα ξέρεις παλιορουφ...... ακόμα και τι θα γίνει ενα μήνα μετά ξέρεις. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Τ 1.8 ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ έγραψε:ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΩ !!! :lol: :lol: :lol:
Φανταστικέ Τασούλη θα μειωθούν οι τιμές των k04 σε ένα μήνα?????

- kdouris
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION
Εκεί δεν είναι Ασπροβάλτα, μάλλον για Τούζλα - Κάρυανη μου ακούγεται. . . :roll: Εκεί προσοχή γιατί ντύνονται θάμνοι, αγρότες κλπ, κάνουν τα πάντα για να σε γράψουν (ότι προλάβουν να αρπάξει ο δήμος :evil: ) :idea:scrat έγραψε:ήταν στο παλιό κομμάτι Στρυμόνα - Καβάλας λίγο πριν την Εγνατία της Καβάλας....... κλαψ......
Στην Ασπροβάλτα τις έχουν κόψει τις μ@λ@@@@ίες τα παιδιά από τότε που δόθηκε το κομμάτι της Εγνατίας (αλλά να έχουμε τον νου μας ). . .
- Antzela
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Ντεν εχω αυτοκινητο πια..
- Κωδικός Μέλους: Όχι
Εκτος αυτου....πανω απο 60 δεν παω!(...για να μη σπασω τα αυγα!!!maraki έγραψε:Θα έλεγα ότι μπορούσε να είναι η Αντζελα , αλλά δεν μένει Αμπελοκήπους ......
)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antzela την Τρί 15 Απρ 2008, 18:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Antzela
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Ντεν εχω αυτοκινητο πια..
- Κωδικός Μέλους: Όχι
-
kostas1
Ποσο παει ρε παιδακια αυτο?????
(Χρηματικα εννοω).
(Χρηματικα εννοω).