ΣΥΖΗΤΗΣΗ για αγορά φώτων ΧΕΝΟΝ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
- vgeorgoudis
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia 5 1.6 mpi
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- vgeorgoudis
Chief από xenon γράφω καθαρά ότι μαθαίνω. Δεν έχω περισσότερες γνώσεις επί του θέματος. Πριν λίγο πληροφορήθηκα πχ ότι ποιοτικά έρχονται πρώτες οι προέλευσης Κορέας, ακολουθούν οι Ταϊβάν και τέλος οι Κίνας.
Άρα και μόνο ότι της προσφοράς που πείραμε σαν skodafans προέρχονται από Κορέα προσθέτοντας και την εγγύηση πιστεύω ότι μας ικανοποιεί.
Αν τώρα θέλουμε και μια Κορεάτισσα στο σετ για επιπλέον δέλεαρ...το αφήνω ασχολίαστο.
Επίσης πληροφορήθηκα από την ίδια πηγή ότι κιτ xenon βρίσκεις στο δυαδίκτιο με 60 ευρώ.
Αν είναι παίρνουμε αυτές.
Ακούγεται χαμηλή η τιμή;
Να βρούμε με 300 το σετ.
Με ποιά τιμή είμαστε ευχαριστημένοι;
Αν μας έδινε δλδ με 100 ευρώ παραπάνω δεν θα γκρινιάζαμε;
Μήπως είμαστε λίγο της φίρμας Νικόλα; Γιατί αγόρασες Skoda και δεν πήρες Audi τότε;
Τέλος το βρίσκω λιγάκι δύσκολο να πηγαίνουμε σε κάθε κατάστημα που δίνει προσφορά-για οτιδήποτε-και να ζητάμε πλήρη τεχνική ανάλυση, εγχειρίδια κλπ.
Άρα και μόνο ότι της προσφοράς που πείραμε σαν skodafans προέρχονται από Κορέα προσθέτοντας και την εγγύηση πιστεύω ότι μας ικανοποιεί.
Αν τώρα θέλουμε και μια Κορεάτισσα στο σετ για επιπλέον δέλεαρ...το αφήνω ασχολίαστο.
Επίσης πληροφορήθηκα από την ίδια πηγή ότι κιτ xenon βρίσκεις στο δυαδίκτιο με 60 ευρώ.
Αν είναι παίρνουμε αυτές.
Ακούγεται χαμηλή η τιμή;
Να βρούμε με 300 το σετ.
Με ποιά τιμή είμαστε ευχαριστημένοι;
Αν μας έδινε δλδ με 100 ευρώ παραπάνω δεν θα γκρινιάζαμε;
Μήπως είμαστε λίγο της φίρμας Νικόλα; Γιατί αγόρασες Skoda και δεν πήρες Audi τότε;
Τέλος το βρίσκω λιγάκι δύσκολο να πηγαίνουμε σε κάθε κατάστημα που δίνει προσφορά-για οτιδήποτε-και να ζητάμε πλήρη τεχνική ανάλυση, εγχειρίδια κλπ.
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Ρε Βασίλη τί σχέση έχει η τιμή που βρήκες και ποστάρησες εσύ με το σχόλιο μου του στύλ +1 στο post του Χenou!??????????????????????
Μήπως δεν συμφώνησα με την προσφορά που βρήκες? Μήπως την κατέκρινα?? Δεν καταλαβαίνω!
Ασχοληθείτε εσέις λοιπόν με αυτά να τελειώνουμε!
Μια και είμαι άσχετος από αυτά δεν ξαναμιλάω! :evil:
Θα ασχολούμαι με το αυτοκινητάκι μου και τα off topics και πολύ είναι!
Ότι μπορεί κάνει ο καθένας άλλωστε σωστά!? :wink:
Μήπως δεν συμφώνησα με την προσφορά που βρήκες? Μήπως την κατέκρινα?? Δεν καταλαβαίνω!
Ασχοληθείτε εσέις λοιπόν με αυτά να τελειώνουμε!
Μια και είμαι άσχετος από αυτά δεν ξαναμιλάω! :evil:
Θα ασχολούμαι με το αυτοκινητάκι μου και τα off topics και πολύ είναι!
Ότι μπορεί κάνει ο καθένας άλλωστε σωστά!? :wink:

- vgeorgoudis
-
akoyl
Αγόρασα πριν τα Χριστούγεννα από ιταλία (http://www.xenonlamp.it) την σειρά "top line" σε 5000k, οχι το μοντέλο που έχει τώρα στο site, αλλά μάλλον το προηγούμενο (top-line sep 2007) οπού ballast και starter είναι σε ενα κουτι. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ο ιταλός βοηθάει ΑΜΕΣΩΣ σε οτιδήποτε χρειαστεί και στέλνει τιμολόγιο & γραπτή εγγύηση. Τα ξένον είναι από κορέα. Πιστεύω οτι αξίζει να τους ρίξει μια ματιά οποιος ενδιαφέρεται.
- vgeorgoudis
-
xenos
- Μοντέλο: octavia GT
- Επικοινωνία:
Βασιλη ολα εχουν 1 χρονο εγγυηση και στις λαμπεσ και στα μπαλανστ
Το οτι ειπα οτι πληρωνεις περνεις δεν ενοουσα την εγγυηση αλλα την πιοτητα κατασκευης και την ποιοτητα αποδοσης,και το λεω αυτο γιατι πολυ περασαν xenon και βαραν τισ πινακιδες και στραβουνουν τον κοσμο ,η δεσμη φενετε στο μηχανημα οτι ειναι normal αλλα στην ουσια διασκορπιζετε και χανετε στο υπερπεραν αυτεσ ειναι οι λεπτομερειες που τονισα να προσεξετε
Το οτι ειπα οτι πληρωνεις περνεις δεν ενοουσα την εγγυηση αλλα την πιοτητα κατασκευης και την ποιοτητα αποδοσης,και το λεω αυτο γιατι πολυ περασαν xenon και βαραν τισ πινακιδες και στραβουνουν τον κοσμο ,η δεσμη φενετε στο μηχανημα οτι ειναι normal αλλα στην ουσια διασκορπιζετε και χανετε στο υπερπεραν αυτεσ ειναι οι λεπτομερειες που τονισα να προσεξετε
-
CALASIRIAN
- vgeorgoudis
Σ' αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα. Η διάθλαση του φωτός δεν οφείλεται όμως στην ποιότητα της λάμπας αλλά στο κρύσταλλο ή πλαστικό του φαναριού που στην περίπτωση των εργοστασιακών xenon είναι κατάλληλα για φώτα xenon αλλά στην περίπτωση που τοποθετείς xenon after market σε φανάρι για λάμπες αλογόνου έχεις μετά τα δυσάρεστα φαινόμενα.xenos έγραψε:Βασιλη ολα εχουν 1 χρονο εγγυηση και στις λαμπεσ και στα μπαλανστ
Γι'αυτό και η καλύτερη αλλά ακριβότερη λύση είναι να αλλάξεις όλο το φανάρι. Με λάμπες μπορεί να πετύχεις κάτι (να μη στραβώνεις τους απέναντι πχ) μόνο αν τα έχεις ρυθμισμένα χαμηλά. Σε ομίχλη όμως ή βροχή που η διάθλαση είναι ακόμη μεγαλύτερη, αυτό είναι αρκετό;
-
akoyl
-
-DIMITRIS_208-
παιδιά εγώ πέρσι έβαλα xenon απο την cargate (revo) και οι δυο σκάλες, μεσαία και μεγάλη. είμαι πολύ ευχαριστημένος και απο απόδοση και ποιότητα.
την τιμή δεν θυμάμαι καλά, περίπου 350(+-) ακριβά αλλά καλά. :wink:
http://www.cargate.gr/
την τιμή δεν θυμάμαι καλά, περίπου 350(+-) ακριβά αλλά καλά. :wink:
http://www.cargate.gr/