ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy Cruise Control

Ομαδικές Αγορές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
VRS

Δημοσίευση από VRS »

παιδια να ρωτησω :D με τα cruise control, τη εχετε κανει? τα εχετε παραγγειλει?????? με ενδιαφερει το θεμα παρα πολυ......
Άβαταρ μέλους
kpap

Δημοσίευση από kpap »

vgeorgoudis έγραψε:
ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:εάν γίνεται κι εγώ ένα (εάν μπαίνει) ελπίζω να μην το έχασα. :cry: :cry:
Χρήστο όπως είχα γράψει, παρόλο που η παραγγελία έγινε μπορείς να προμηθευτείς το cruise control από το ίδιο τα κατάστημα που ανοίγει εντός των ημερών στη Θεσ/νίκη. Την επόμενη εβδομάδα που θα πάω για το δικό μου και των φίλων που θα τα στείλουμε ταχυδρομικά θα μάθω πότε θα υπάρχει διαθέσιμο στοκ (και όχι μόνο για cc) οπότε θα σας πληροφορήσω έγκαιρα.
Από εκεί και πέρα ερχόμαστε σε επαφή (θα σου στείλω με πμ το κινητό μου) για λεπτομέρειες.

Για το αν μπαίνει (μηχανικό ή ηλεκτρονικό γκάζι) το γνωρίζουν καλύτερα από την αντιπροσωπεία ή ρώτα τον kpap, τον Τάσο 1.8Τ με παιδικό κάθισμα, τον Sasoyna, τον Abtakia...αυτοί γνωρίζουν καλύτερα και από την αντιπροσωπεία ακόμη και μπορούν να μας πουν και για τον κωδικό-αν υπάρχει-και μάλιστα χωρίς γκρίνιες.
Εγώ κοίταξα αλλά το ΕΤKA δεν εμφανίζει κωδικό για octαvia μοντέλο <2001 :oops: , δείτε το σε καμιά αντιπροσωπεία αν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
ΧΡΗΣΤΟΣ

kpap εγραψε:

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Εγώ κοίταξα αλλά το ΕΤKA δεν εμφανίζει κωδικό για octαvia μοντέλο <2001 , δείτε το σε καμιά αντιπροσωπεία αν γίνεται.

αύριο θα ξέρω οπότε θα ενημερωθούμε όλοι για το συγκεκριμένο θέμα.
Άβαταρ μέλους
vgeorgoudis
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: Octavia 5 1.6 mpi
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από vgeorgoudis »

:arrow: ΠΕΤΡΟΣ Κ OCTAVIA 5 1.6 FSI Θεσσαλονίκη
:arrow: OCTAVIA 5 2.O FSI Έγινε η κατάθεση
:arrow: ΜORALES OCTAVIA TOUR 1.6 Έδωσε παραγγελία
:arrow: ΔΗΜΗΤΡΗΣ 8307 OCTAVIA GT Έγινε η κατάθεση
:arrow: gpelekanos ( Leon Coupra R ) Έδωσε παραγγελία
:arrow: octavia_rotary OCTAVIA GT Θεσσαλονίκη
:arrow: vgeorgoudis OCTAVIA 5 1.6 MPI Θεσσαλονίκη
:arrow: Griton OCTAVIA GT 'Εδωσε παραγγελία
:arrow: jordan octavia 4 1.6 Θεσσαλονίκη
:arrow: Χρήστος RS.5 Θεσσαλονίκη
:arrow: Σάκης RS.5 Θεσσαλονίκη
:arrow: Γιώργος (το...3ο μέλος της παραπάνω παρέας) Θεσσαλονίκη
:arrow: VRS Έδωσε παραγγελία
:arrow: Ο Γιάννης (του Ευαγγελάτου :wink: Θεσσαλονίκη
:arrow: TEGEORGE 'Εδωσε παραγγελία
:arrow: ΤhanassisGT Έδωσε παραγγελία

Να υπενθυμίσω στους φίλους που είναι από μακρυά (morales-GriTon-TEGEORGE-ThanassisGT) να επικοινωνήσουν με πμ μαζί μου ή με το κινητό μου (που ήταν off χθες) για να ξανα-συνεννοηθούμε για την παραλαβή των c.c.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vgeorgoudis την Κυρ 06 Ιαν 2008, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
VRS

Δημοσίευση από VRS »

VRS έγραψε:παιδια να ρωτησω :D με τα cruise control, τη εχετε κανει? τα εχετε παραγγειλει?????? με ενδιαφερει το θεμα παρα πολυ......
μπορει να μου απανησει καποιος εδω :arrow: ?
Άβαταρ μέλους
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

μαμό .. την Ατυχία μου πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία και μου είπαν ότι δεν μπαίνει το cruise control αλλά επειδή δεν τους πίστεψα κάθισα και ξήλωσα τον εγκέφαλο. :evil: :evil: τζίφος για δυο γράμματα στον κωδικό του
πήρα τον.........πούλο κρίμα . Το επόμενο που μου μένει είναι να ψάξω για καμιά πατέντα αν και το βλέπω δύσκολο. :cry:

όποτε είναι διαπιστωμένο: Στα 98αρια δεν μπαίνει :?
Άβαταρ μέλους
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Το επόμενο που μου μένει είναι να ψάξω για καμιά πατέντα αν και το βλέπω δύσκολο. :?

Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό :?:
Άβαταρ μέλους
kpap

Δημοσίευση από kpap »

Χρήστο απ'ότι φαίνεται μπήκε σαν έξτρα στα μοντέλα που κυκλοφόρησαν μετά το 2001 όπου γίνανε αρκετές αλλαγές (ταμπλό, πίσω φώτα , κινητήρες , climatronic, κ.λ.π) επίσης αλλάξανε και εγκέφαλο για να υποστηρίξει όλα αυτά. Βασικά για να μπει πρέπει να έχει ηλεκτρόγκαζο ο κινητήρας , κάτι που εφαρμόστηκε από τους κινητήρες AUM (1.8T20V) και μετά . Τότε η VW έδινε στο Golf μοντέλo 98 cruise control αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει για των κινητήρα σου .
Άβαταρ μέλους
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

θα την ψάξω λίγο για άλλον εγκέφαλο όσο αφορά το μηχανικοί γκάζι έχω δει σε bmw 1993 mod. προσαρμογή μοτέρ γκαζιού. αλλά πρώτα απ` όλα
ο εγκέφαλος. :evil:

αν ταιριάζει τελικά. :cry:
Άβαταρ μέλους
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

σχετικά μετο golf του 98` που μου ανέφερες kpap εκείνος ο εγκέφαλος πρέπει να έχει φύσα για cruise.
Άβαταρ μέλους
ThanassisGT
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia gt

Δημοσίευση από ThanassisGT »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:θα την ψάξω λίγο για άλλον εγκέφαλο όσο αφορά το μηχανικοί γκάζι έχω δει σε bmw 1993 mod. προσαρμογή μοτέρ γκαζιού. αλλά πρώτα απ` όλα
ο εγκέφαλος. :evil:

αν ταιριάζει τελικά. :cry:
καπου πρεπει να εχω εναν. αν θες να τον δεις
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
sidirofagos
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: xxxxxxQERQWx

cruise control

Δημοσίευση από sidirofagos »

εβαλα την πεμπτη το c-c στη synergy στην πειραιως μαζι με το μαξι ντοτ καντραν,ειχαν ερθει απο τον τσεχο χαρη σε ενα φιλο απο αλλο φορουμ.το καντραν ολα οκ περιπου 30 λεπτα δουλεια πανω κατω.το c-c μου κοστησε απο τον τσεχο 80 ευρω χωρις τα μεταφορικα η τοποθετηση του κοστισε 75 ευρω ενω αν το αγοραζα τουλαχιστον απο τη synergy που ρωτησα μου ειπανε 230 με μια εκπτωση που κανουν δεν ρωτησα χωρις την εκπτωση ποσο θα εκανε.ΑΛΛΑ! απο οτι μου ειπε ο ζαφειρης το c-c ηταν μαλον απο superb και αναγκαστηκε ο χριστιανος να ειναι καλα να αλαξει ολα τα καλωδια απο το φυσακι του νεου διακοπτη ουτως ωστε να φτασουν μεχρι τον εγκεφαλο.μετα προγραματιστικε και ολα καλα.
αν ηθελε μπορουσε να μου πει πως δεν το βαζει η να με χρεωσει εξτρα την αλαγη καλωδιων και ετσι θα ετρεχα παραπανω.
ολα δουλευουν αψογα.ειναι σουπερ κατασταση το προτεινω σε ολους που ταξιδευουν ΑΛΛΑ τελικα η διαφορα του τσεχου με την synergy τουλαχιστον ειναι κατι λιγοτερο απο 80 ευρω και δεν ξερω αν αξιζζει τελικα τον κοπο.
ελπιζω να μη σας κουρασα.
φιλικα παντα.
ΕικόναΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ
ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ....
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA RS I

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

Πολύ χρήσιμο το ποστ σου :wink:

Προσοχή λοιπόν , τα κομμάτια που θα έρθουν να είναι αποκλειστικά για τα μοντέλα που ζητάμε 8)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

ThanassisGT εγραψε:

καπου πρεπει να εχω εναν. αν θες να τον δεις.

εάν μπορείς ποστάρισε μια φώτο του εγκεφάλου για να δω τον κωδικό και τις εισόδους ή γράψε μου τον κωδικό. σε ευχαριστώ . :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
vgeorgoudis
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: Octavia 5 1.6 mpi

Δημοσίευση από vgeorgoudis »

ABTAKIAS έγραψε:Πολύ χρήσιμο το ποστ σου :wink:

Προσοχή λοιπόν , τα κομμάτια που θα έρθουν να είναι αποκλειστικά για τα μοντέλα που ζητάμε 8)
Το superb παίρνει 2 cc Το ένα είναι για το μοντέλο με το πολυχρηστικό τιμόνι και το άλλο είναι ίδιο με του Octavia A4 χωρίς το πολυχρηστικό τιμόνι. Ο κωδικός απ'ότι γνωρίζω είναι στάνταρ ένας για όλα τα 4άρια και τον έχω τσεκάρει και με την αντιπροσωπεία. Άλλο τπτ δεν μπορώ να κάνω:(

Όπως ξαναέγραψα, ο Τσέχος έχει την αποθήκη ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ταχυδρομικά δλδ για όποιον πάει από εκεί φυσικά ΔΕΝ υπάρχουν. Αν θέλει κάποιος εκτός Θεσ/νίκης-Β.Ελλάδος να τα γλυτώσει ή κάνει μια βόλτα σε κάποιο ταξιδάκι (όπως έκαναν τα παιδιά που πήγαν ομαδικά στον Παντελίδη όταν ανέβηκαν Θεσ/νίκη) ή στέλνει χρήματα σε κάποιο μέλος της Θεσσαλονίκης και όταν βρεθούν του τα δίνει.

Την επόμενη εβδομάδα τα cc θα βρίσκονται εδώ.
Εικόνα ΕικόναΕικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Group Buys”