Για αγορά Kamiq 2025

antonioxiras
Member
Μοντέλο: Skoda Kamiq
Κωδικός Μέλους: Όχι

Για αγορά Kamiq 2025

Post by antonioxiras »

Καλημέρα στην παρέα, Έχω ενα Skoda rapid spaceback του 14 πετρέλαιο 1.6 105hp, σκέφτομαι να το δώσω στην Σκόντα το παίρνει σε καλή τιμή και να πάρω 1.0 116hp Selection. Μπήκα στο Facebook σε μια σελίδα για το kamiq και διάβασα πολλά προβλήματα από τον κόσμο εκεί πχ συμπλέκτη, συμπιεστή AC, carplay, μπαταρία 2/3 χρόνια μόνο, υγρασία στα φανάρια, αλλαγή τακάκια 24χιλ, κ.α μικρό χαζά αλλά σε πολλούς. Και είμαι σε δίλημμα για την αλλαγή...
Last edited by antonioxiras on Tue 27 May 2025, 23:35, edited 1 time in total.
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: FELICIA (racing edition)

Re: Για αγορά Kamiq 2025

Post by ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ »

Να ρωτησω ποιος ο λογος που απο το 1.6 sedan πας στο 1.0 SUV ;
Αλλαξε ο τροπος ζωης πχ παιρνεις τα βουνα με χωματοδρομους, πας παραλια σε απομακρυσμενα μερη κλπ;
Image

«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)
antonioxiras
Member
Μοντέλο: Skoda Kamiq
Κωδικός Μέλους: Όχι

Re: Για αγορά Kamiq 2025

Post by antonioxiras »

Δεν κάνω πλέων τα χιλιόμετρα που έκανα και στην Χαλκιδική που μένω δεν έχει και τα καλύτερα βενζινάδικα για καλό πετρέλαιο, (πριν έβαζα Θεσσαλονίκη) επίσης θέλω κάτι πιο άνετο στους εξαιρετικά χάλια δρόμους της περιοχές, δεν πάω στο σκαλα γιατί είναι σχεδόν ίδιο εμφανισιακά. 4χ4 δεν είναι οπότε σε βουνά και θάλασσες το ίδιο υα είναι... Το μόνο που με απασχολεί στην αλλαγή είναι αν βγάζει προβλήματα και θέλω να πιστεύω δεν έχει διαφορά στα γκάζια του...

Ξεχασα, δεν εχω το sedan το spaceback εχω...

Return to “Skoda Kamiq -> Τα Kamiq μας”