Σας παραθέτω εν τέλη ποιοι ήρθαν .. από 22 αρχικές συμμετοχές καταλήξαμε να ήμασταν 13..
Θα ήθελα όμως να τονίσω κάτι σε αυτό το σημείο το οποίο το κατάλαβα πολύ καλά μέσα μου διότι ήταν η πρώτη φορά που σε εισαγωγικά οργάνωσα το όλο θέμα...
Θα σας παρακαλούσα όταν δηλώνεται συμμετοχή σε μια εκδήλωση να είστε συνεπείς σε αυτό που λέτε.. ναι σαφώς τυχαίνουν τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής αλλά πιστεύω ότι δεν γίνεται σε κάθε συνάντηση πάντα να συμβαίνουν όλα τα απρόοπτα .. όπως καταλαβαίνετε με 9 άτομα μείον και η πίτα βγήκε πολύ εκτός στα κομμάτια της αλλά και το μαγαζί που αναγκαστικά τελευταία στιγμή μας αφαίρεσε δύο τραπέζια από την σειρά που είχε φτιάξει για εμάς καθώς και διαφοροποιήσεις στο μενού .. Επίσης να τονίσω εδώ πως κάποιοι δεν ενημέρωσαν πότε το ότι δεν θα έρθουν ενώ κάποιοι άλλοι ενημέρωσαν τελευταία στιγμή και αυτό επειδή τους πήρε κάποιος τηλέφωνο να τους ρωτήσει αν θα έρθουν και όχι από μόνοι τους να πουν ότι δεν θα έρθουν...
Θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα σαν ομάδα και πρώτος από όλους εγώ που γουστάρω συναντήσεις εκδρομές και να περνάμε καλά αλλά όταν υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση πιστεύω είναι λογικό και αυτοί οι λίγοι που έχουμε απομείνει για να ασχοληθούμε να μας φεύγει η όρεξη και να λέμε εντάξει πάμε οι τρεις μας και όλα καλά... Μετά όμως μην πει κανείς ότι δεν κάνουμε συναντήσεις κτλ γιατί αν δείτε την πραγματικότητα εσείς οι ίδιοι είστε που δεν μας βοηθάτε σε αυτό ..
Συγνώμη αν σας φαίνεται κάπως το ύφος μου προς θεού δεν το λέω με κακία ούτε να παρεξηγηθω με κανέναν απλά μου αφήνει μια μικρή στεναχώρια όλο αυτό στο τέλος της μέρας..
Όπως και να έχει περιμένουμε τις φωτογραφίες για να θυμηθούμε αυτήν την όμορφη βραδιά και τα ξανά λέμε στην επόμενη συνάντηση !
Για την ιστορία το φλουρί το έτυχε η κοπέλα του Χρήστου (satanskull) η οποία μας ηρθε από Θεσσαλονίκη μόνο για την εκδήλωση ! Την ευχαριστούμε θερμά και της ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο τυχερή στην ζωή της !