Λοιπόν.......

Δεν ξέρω για σας,

αλλά εγώ έχω να πω ότι κάποια πράγματα με χάλασαν σ' αυτή την εκδρομή......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Με χάλασε πού:
- Πέρασαν 4 χρόνια απ' την τελευταία Πανελλήνια.
- Ήταν μόνο ένα 2ήμερο και δεν κάτσαμε καμμιά βδομάδα να λιώσουμε απ' τη χαλάρωση
- Ενώ απολαμβάναμε τα βράδια δίπλα στην πισίνα με κοκτέϊλ - snacks, έπρεπε να πάμε και για ύπνο γμτ...τί σπαστική ανάγκη κι αυτή!
- Διαπίστωσα πόσο μου είχαν λείψει οι φάτσες σας αλήτες μαλλιάδες σκοντάκηδες.
- Δεν ήθελα να φύγω από κει πάνω, παρότι είμαι αδειούχος και θα συνεχίσω τις διακοπές στο εξοχικό.
- Απουσίασαν λατρεμένες φατσούλες που σε όλους έλειψαν (Νικόλας ο Κάπτεν, Σατανούλης, tsio, Giannis93)
- Θα πρέπει να περιμένω κανά χρόνο μάλλον για να ξαναβρεθούμε
:laugh:

:laugh:
:dupe1: :dupe: :dupe1:
Χο-χο-χο. Δηλώστε :love: χωρίς φόβο και πάθος ποιός ψάρωσε στο ξεκίνημα του ποστ. :laugh:
Έλα να βλέπω ονόματα....... :laugh: :laugh: :laugh:
Γινότανε ρε σεις να μην περάσουμε SUPER, όπως πάντα άλλωστε με το skodafans και τα εξαιρετικά μέλη του?
Ακόμα και καινούργια μέλη - όπως η Έφη - προσαρμόζονται ταχύτατα και άριστα στην τρελοπαρέα. :dance: Έφη, χωρίς πλάκα είσαι απίθανο τυπάκι και χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας. :happy: :cheers:
Υ.Γ. 1
Special Thanks στον φίλο-αδερφό Αντώνη (Torrero) που μου έστειλε μήνυμα όταν ανέβηκε η εκδρομή και με ξύπνησε απ' τον καθημερινό τσακωμό μου με την κουραστική καθημερινότητα........
Υπήρχε τεράστια πιθανότητα να μην πάρω χαμπάρι και να τό 'χανα! Αντώνη, είσαι λατρεία. :love1: :happy9:
Υ.Γ. 2
Το imgur δουλεύει υπερωρίες. Έστειλα υλικό και στον Αρσένη να σετάρει το μέγεθος.