ABTAKIAS έγραψε:Το παλεύω....με την καντεμο...που να της κολλήσουν τα σαγόνια με το μέλι και να μην ξανανοίξουν :mad: :bounce: :bounce:
χαχαχα βασίλη τηγανιές με την τρίπατη αντικολλητική τηγάνα :laugh: :laugh: :laugh: :bounce4: :bounce4:
ABTAKIAS έγραψε:Το παλεύω....με την καντεμο...που να της κολλήσουν τα σαγόνια με το μέλι και να μην ξανανοίξουν :mad: :bounce: :bounce:
Ετοιμάσουυυυ λεμεεεε!!!! :bounce:Antzela έγραψε:oφου μωρε, μια τοσο ωραια ημερα, θα την κανεις χαλια!!!! :fussy:MadSurfer έγραψε:Μάντεψε ποιος άλλος θα είναι εκεί την Παρασκευή...!!!! :dump: :twisted:Antzela έγραψε:παρασκευη κι εμεις.......!!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob:
Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο λέω εγώ που δεν θα πάρεις το Fabia :dump:RoadRunner έγραψε:Πρωτη φωρα που δεν θα ερθω με το fabia σε εκδρομη... θα ερθω με κατι μεγαλυτερο, superb :laugh: :laugh: Ο φιλος μας ο Παιχνιδιαρης μονος του δεν ερχοτανε,αρα εκανα την καρδια μου πετρα και δεχτηκα :laugh: Τουλαχιστον παιρνω παραταση καμια εβδομαδα να κανω τους ιμαντες,να περασει και ο καυσωνας :dump: :cool:

TORRERO έγραψε:Παλιά, περνούσαν κίτρινες μπάρες με κόκκινα γράμματα στην αρχική σελίδα μας όταν είχαμε εκδρομές και γενέθλια,
τώρα κόπηκε κι αυτό με τα μνημόνια... :silly1:

Βρε δεν πας να λές.... αλλά πλησιάζει η ώρα!!! :laugh: :laugh:Antzela έγραψε:μηπως να μην ανεβεις καθολου;;;;;;;;;
λεω εγω τωρα;;;;;;;;;;;;;;

Κόπηκε απο την μ.....α που μας δέρνειsatanskull έγραψε:TORRERO έγραψε:Παλιά, περνούσαν κίτρινες μπάρες με κόκκινα γράμματα στην αρχική σελίδα μας όταν είχαμε εκδρομές και γενέθλια,
τώρα κόπηκε κι αυτό με τα μνημόνια... :silly1:![]()