Στο 1 συμφωνούμε απολύτως. :smile:windmill82 έγραψε: 1) οι προκαταβολες είθισται να δινονται ενα λογικο χρονικο διαστημα πριν την επισκεψη. Θα ελεγα οτι 15 μερες πριν ειναι ενα καλο χρονικο περιθωριο , βεβαια φτανοντας πιο κοντα στην ημερομηνια , η προκαταβολη τεινει να γινεται αχρείαστη , καθως αν ειναι καποιος να ακυρωσει , ειναι σπανιο απο την πλευρα του ξενοδοχειου να καλυψει τελευταια στιγμη το περισσιο δωματιο με καποιον αλλον επισκεπτη.
2)Στα τοσα χρονια που ταξιδευω , η προκαταβολη που μου ζητούταν παντα ήταν 50% , και δεν βλεπω το λογο να μην ειναι και σε αυτην την εκδρομη το ιδιο.
3) για εναλλακτικους τροπους πληρωμης παρακαλω συνενοηθειτε με τον ξενοδοχειούχο. Απο πλευρας μου το μονο που μπορω να κανω ειναι να δεχτω απο οποιο μελος πληρωμη στον λογαριασμο μου που ειναι eurobank , και να αναλαβω εγω την μεταβιβαση προς διευκολυνση.
:cool1:
(Ημερομηνίες εκείνος δεν είπε αν κατάλαβα καλά....)
Στο 2, μάλλον σε πιάνανε Κότσο αγαπητέ. :happy: Εγώ μέχρι 30% πλήρωνα ΠΑΝΤΑ, μερικές φορές και λιγότερο.
Πέρα απ' την πλάκα, το ποσοστό ποικίλει και αναλόγως πόσες μέρες πριν καταθέτεις. Άλλο 1 μήνα πριν και άλλο όσο κοντεύουν οι μέρες.