Προσωπικά, θα ερχόμουν φέτος και στο Γαλαξείδι, παρατρίχα δεν ήρθα δηλ.windmill82 έγραψε: Ετησια εκδρομη στην Χαλκιδα θα ερχοσασταν?
Οχι οτι εχω κατι στο μυαλο μου, αλλα κουβεντα να γινεται...
Αλλά δυστυχώς η παρέα που είχα κανονίσει δεν μπορούσε και απέφυγα να ξεκινήσω μόνος (θα είχα μπέρδεμα και με το δωμάτιο, ενώ μ' έναν-δυό ακόμα που θα ερχόμασταν, λυνόταν).
Για Χαλκίδα που λες ως παράδειγμα, αλλά ακόμα κι ένας καφές εντός Αθηνών, για μένα είναι πρόβλημα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων :silly1: :silly1: :silly1: που δεν επιδέχονται μπαϊράκι εκ μέρους μου.
Έστω και μονοήμερη όμως, σίγουρα θα το προσπαθούσα με τις πιθανότητες υπέρ μου.
Η Πανελλήνια όμως είναι το λιγότερο. Με την έννοια, όχι ότι δεν είναι σπουδαία, αλλά ότι είναι 1 φορά το χρόνο.
Οι συναντήσεις όμως εντός Νομού για καφεδάκι / κουβεντούλα / γνωριμία μπορούν να είναι η βάση για ένα καλό δέσιμο της ομάδας.
Και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν κάθε φορά πρέπει να διασχίζουν κάποιοι όλη την Αθήνα για να κατέβουν Άλιμο πχ.
Να σου δώσω να καταλάβεις, παρά το εξαντλητικό μου ωράριο καθημερινά (και ΣΚ), την Τρίτη που μας πέρασε, κανονίστηκε μπυρίτσα από μοτοφόρουμ σε μαγαζί στο Χαλάνδρι, που μου πέφτει πολύ κοντά.
Ε, πήγα. Και είδα φιλαράκια που είχα καιρό να δω και μου είχαν λέιψει. Και όχι μόνο πήγα, αλλά κάθησα και μέχρι που το διαλύσαμε στις 12:00 τη νύχτα (έκατσα ένα 3ωρο).
Σημ: Η πλάκα είναι ότι πήγα με....... το Skoda! :laugh: (γιατί το είχα αφήσει κάπου έξω στη γειτονιά λίγο μακριά απ' το σπίτι και βαρέθηκα να γυρνάω να το βάλω στο γκαράζ και να παίρνω μηχανή κλπ.)