Το Καφενείο των Φιλάθλων.
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
-
johny
-
johny
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ναι..............και εχω μια στεναχωρια τωρα...δεν μπορω να φαω με τιποτα :D :D :D :D :DABTAKIAS έγραψε:Γιάννη τζάμπα ο λαγός :D :D :D :D :D
Κουράγιο :roll: :roll: :roll:
στραβοπατημα της ΑΕΚ απο το φλωρακι τι να κανουμε αυτα εχουν οι μεγαλες ομαδες Βασσιλη :wink: :wink: :wink: ...αλλα και αυτοι οι λαγοι πολυ κακομαθημενοι ρε παιδι μου :lol: :lol: :lol: :lol: ολο κατω ηταν :!: :!: :!: :!:
ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ
-
johny
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
-
johny
Sailing έγραψε:Έλα Γιαννάκη άστο για απόψε...από αύριο πάλι! :twisted:
Πάντως ωραίο παιχνίδι με ωραίες φάσεις!
...αλλά πολύ ξύλο ρε παιδί μου! Και οι δύο δώσανε και φάγανε! :lol:
Αστους αυτούς να κονταροχτυπιούνται στα γήπερα και ας κοιτάξουμε τα Skodaκια μας! :wink:
:thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: Συμφωνω και επαυξανω
-
johny
-
johny
-
elenitsa
- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: octavia gt
ακουσα ο τακαρος θα ζητησει απο το θειο να παιρνουνε δικο τους χορταρι στα εκτος.
η αληθεια ειναι οτι φετος θα το παρει η ΑΕΚ. με τετοια διαιτησια ειναι σιγουρο. κοιτα που ξυπνησε κι ο ντεμης και παει ν' αντιγραψει το θειο. που τα βρηκε τοσα λεφτα;
τις πατεριτσες του μαλακισμενου του παπασταθοπουλου τις πηρατε;
ρε γιαννακη, τελικα δε μου ειπες. τι σου εκατσε πιο βαρυ; ο λαγος στιφαδο ή τα δυο;
η αληθεια ειναι οτι φετος θα το παρει η ΑΕΚ. με τετοια διαιτησια ειναι σιγουρο. κοιτα που ξυπνησε κι ο ντεμης και παει ν' αντιγραψει το θειο. που τα βρηκε τοσα λεφτα;
τις πατεριτσες του μαλακισμενου του παπασταθοπουλου τις πηρατε;
ρε γιαννακη, τελικα δε μου ειπες. τι σου εκατσε πιο βαρυ; ο λαγος στιφαδο ή τα δυο;
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
-
octavia_5
-
cat1984