ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Forum

Η γνώμη σας και η άποψη σας είναι πολύ πολύ σημαντική για εμάς επομένως για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόταση παρακαλώ ποστάρετε στο αντίστοιχο θέμα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
windmill82
Site Admin
Μοντέλο: octavia5 1.2tsi
Κωδικός Μέλους: Ναι

Re: ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Forum

Δημοσίευση από windmill82 »

κανε μια περιγραφη εδω οσο μπορεις πιο παραστατικη, και θα σου στειλω pm με το mail μου. :mozilla_cool:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steve
Member
Μοντέλο: OCTAVIA 1 COMBI 4X4 2001

Δημοσίευση από steve »

Διαφωνω οριζοντιως και καθετως ! :shock:
Κλειδωνοντας το φορουμ διαγραφοντας μελη ανα εξαμηνο (που ετσι κι αλλιως ειναι κλειδωμενο στο θεμα των τεχνικων πληροφοριων), δημιουργειται ενα "ελιτιστικο" μερος που για να διαβασει κανει κατι που τον ενδιαφερει πρεπει να κανει εγγραφη.
Μη γελιομαστε, οι περισσοτεροι πανε στα φορουμ γιατι εχουν προβληματα.
Θα αναγκαστει ο κοσμος να κανει εγγραφες ξανα και ξανα με αυξοντα username π.χ. steve-6... :idea:
Επισης, πιστευω οτι οποιοι γραφουμε στο φορουμ (συμβουλες-link DIY) το κανουμε ανιδιοτελως για ολο τον κοσμο και δεν προσδοκουμε κατι απο αυτο.
Εγω προσωπικα τα DIY τα δημοσιευα σε 3 φορουμ ωστε να ειναι προσβασιμα απο τον καθενα.
Για σκεφτειτε να ηταν "κλειδωμενο" το vwortex ή καποιο VWclub, που θα βρισκονταν πληροφοριες?
Το μονο καλο που μας εφερε η κριση ειναι οτι τελειωσαν οι αντιπαραθεσεις του τυπου "την εχω πιο μεγαλη" (την τουρμπινα εννοειται) και "σας παταω ΟΛΟΥΣ" :twisted: .
Αντιθετως θα συνεστηνα να ανοιξει το φορουμ και στα τεχνικα θεματα, ωστε το GOOGLE να το "σκαναρει" και σε ενδεχομενη ερευνα να προτεινει links και απο εδω, τουλαχιστον για τις Ελληνικες αναζητησεις.
Πατεντιαρικο 4Χ4 Combi
Άβαταρ μέλους
windmill82
Site Admin

Φίλε steve κατ αρχας να σε ευχαριστησω πολυ που μπήκες στον κόπο να μοιραστείς μαζι μας την αποψη σου για το θέμα.
Η απόφαση μας για τις αλλαγές πάρθηκε κυρίως για να δώσουμε στο φόρουμ πιό παρεειστικο - οικογενειακο χαρακτήρα και να τονώσουμε την επισκεψιμότητα , που οπως θα εχεις δεί κι εσυ εχει πέσει τα τελευταία χρόνια.
Προτιμούμε να είμαστε λίγοτεροι στον αριθμό αλλα περισσότερο ενεργοί , παρα να φαινόμαστε παρα πολλοί αλλα στην πραγματικότητα να ειναι οι περισσότεροι ανενεργοι και ξεχασμένοι.
Δεν υψώσαμε ξαφνικά την μύτη μας , ούτε ζητάμε ανταλλαγματα απο τα μέλη . Θελουμε να μιλάμε , οχι κατ αναγκη μονο για τα αυτοκίνητα μας , να βρισκόμαστε συχνότερα και φυσικά να μπορουμε να στηρίζουμε ο ενας τον αλλον οταν υπάρχει ανάγκη.
Για τις επανεγγραφές που ανέφερες , θεωρω οτι κάποιο μέλος που εχει να μπει 1-2 χρόνια στο φόρουμ , μας εχει ήδη ξεχάσει , εχει βρει νεα παρέα, ισως ακομα και να αλλαξε αυτοκίνητο , και δεν θα μας ξαναναζητήσει.
Ολοι μας ανιδιοτελώς δουλευουμε , και ειδικά εδω την ανιδιοτέλεια την υποστηρίζουμε με θέρμη και είμαστε υπέρμαχοι της , και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε οσο περισσότερο μπορούμε.
Τα bots της google ακόμα και μετά απο τις αλλαγές θα συνεχίζουν να σκανάρουν και το φορουμ μας για keywords, οπότε θα δίνουν αποτελέσματα αναζητήσεων.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
windmill82
Site Admin

John_Tsek έγραψε:εχω να δειξω μια προταση για αλλαγη/ανανεωση του Forum αλλα λογω περιορισμενων προσβάσεων ( ειμαι στη δουλεια) πως μπορω να σας το δειξω??

δεν μπορω να ανεβασω φωτο,μονο αποστολη σε καποιο mail!
windmill82 έγραψε:κανε μια περιγραφη εδω οσο μπορεις πιο παραστατικη, και θα σου στειλω pm με το mail μου. :mozilla_cool:
Ο John_Tsek μου έστειλε ενα screenshot απο εν αλλο φόρουμ , το οποιο ειχε κυρίως δυο διαφορές σε σχέση με το δικό μας.

1. Ειχε shoutbox , ενα μικρό πεδίο live chatting δηλαδή , το οποίο ο καθε χρήστης θα μπορούσε να επικοινωνήσει αμεσα με οσους αλλους ειναι συνδεμένοι εκείνη την στιγμη.
Ειναι πολύ ωραία ιδέα , δεν ξέρω κατα πόσο μπορει να ενσωματωθει στην πλατφόρμα μας , αλλα η δική μου ενσταση είναι οτι αν αρχίσουν εκει να επιλύονται προβλήματα και ερωτήσεις τα οποία ενδεχομένως να ειναι ηδη λυμένα , θα ακυρώσουμε αυτομάτως την διαδικασια αναζητησεων στα θεματα του φορουμ.
Μενει στα υπόψιν φυσικά , αρκει να υπάρχει σαφης οδηγία να μην μπαινουμε σε διαδικασία επίλυσης προβλημάτων. Θα μπορουσε πχ να αντικαταστήσει αυτο που κανουμε στην ενότητα κουβεντουλα.
:mrgreen:

2. Ειχε πεδία τα οποια το καθενα παρέπεμπε σε διαφορα συνεργαζόμενα καταστήματα.
Αυτό ειναι πολύ λεπτό ζητημα που εγω προσωπικα θα έλεγα να αποφύγουμε , γιατί διαφημίζοντας πχ ενα κατάστημα ελαστικων αυτομάτως ειναι σα να προτείνουμε μονο αυτό στους χρήστες. Αυτο γεννα ερωτηματικά σχετικά με την αμεροληψία της γνώμης μας και μπορεί ευκολα να καταλήξει σε παρεξήγηση. Ως τώρα τα -ας πουμε- συνεργαζόμενα καταστήματα που είχαμε , ηταν καταστήματα που απο μόνα τους εφτιαξαν την διαφήμιση τους , εξυπηρετώντας με τον καλυτερο τρόπο πολλά απο τα μέλη μας.
Μένει κι αυτό στα υπόψιν πάντως , και θα επεξεργαστει αναλυτικότερα απο την ομάδα διαχείρισης οταν και αμα ανοίξουμε ξανά το θέμα συνεργαζόμενων .
:mozilla_cool:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billias
Member
Μοντέλο: Fabia mkI

Δημοσίευση από billias »

steve έγραψε:Διαφωνω οριζοντιως και καθετως ! :shock:
Κλειδωνοντας το φορουμ διαγραφοντας μελη ανα εξαμηνο (που ετσι κι αλλιως ειναι κλειδωμενο στο θεμα των τεχνικων πληροφοριων), δημιουργειται ενα "ελιτιστικο" μερος που για να διαβασει κανει κατι που τον ενδιαφερει πρεπει να κανει εγγραφη.
Μη γελιομαστε, οι περισσοτεροι πανε στα φορουμ γιατι εχουν προβληματα.
Θα αναγκαστει ο κοσμος να κανει εγγραφες ξανα και ξανα με αυξοντα username π.χ. steve-6... :idea:
Επισης, πιστευω οτι οποιοι γραφουμε στο φορουμ (συμβουλες-link DIY) το κανουμε ανιδιοτελως για ολο τον κοσμο και δεν προσδοκουμε κατι απο αυτο.
Εγω προσωπικα τα DIY τα δημοσιευα σε 3 φορουμ ωστε να ειναι προσβασιμα απο τον καθενα.
Για σκεφτειτε να ηταν "κλειδωμενο" το vwortex ή καποιο VWclub, που θα βρισκονταν πληροφοριες?
Το μονο καλο που μας εφερε η κριση ειναι οτι τελειωσαν οι αντιπαραθεσεις του τυπου "την εχω πιο μεγαλη" (την τουρμπινα εννοειται) και "σας παταω ΟΛΟΥΣ" :twisted: .
Αντιθετως θα συνεστηνα να ανοιξει το φορουμ και στα τεχνικα θεματα, ωστε το GOOGLE να το "σκαναρει" και σε ενδεχομενη ερευνα να προτεινει links και απο εδω, τουλαχιστον για τις Ελληνικες αναζητησεις.

Απλα να ξερεις σε πολλα φορουμ ζουν απο αυτο
υπαρχει χρηματισμός και διαφήμιση καταστηματων χορηγιες κτλ και θελουν να υπαρχουν πολλα μελη ή έστω ετσι να φαινεται για να υπαρχει διαφήμιση
τα φορουμ ειναι οι λεγόμενες κοινότητες που εαν δεν υπαρχει προσωπική επαφη απλος ειναι μια μικρη εγκυκλοπαιδεια που χανει την ουσια.
αρα υπαρχουν τα φορουμ
1) που ζουν απο αυτο καποιοι
2)οι κοινοτητες (που αυτο ειναι)
3)οι εγκυκλοπαίδειες - αγγελίες

αρα ο διαχειριστής και οι συντονιστές διαλέγουν πως θα ''εκμεταλλευτούν'' το χομπυ
keep your fingers crossed
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
John_Tsek
Member
Μοντέλο: Octavia 5 fl 1.4TSi

Δημοσίευση από John_Tsek »

windmill82 έγραψε: Ο John_Tsek μου έστειλε ενα screenshot απο εν αλλο φόρουμ , το οποιο ειχε κυρίως δυο διαφορές σε σχέση με το δικό μας.
αυτό που σου εστειλα ηταν ένα αποτέλεσμα από 2μιση ωρων στην δουλεια στην ζωγραφικη (όχι photoshop,δεν είμαι γνωστης) οπου επεσε απειρο printscreen των 2 forum, και απειρο copy-paste εικονων εκει που εβαλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα, (εγω επελεξα μονο τους βελτιοτικους οικους που εχουν αναφερθεί, οσους μπορεσα να βρω δηλαδή) και σε αυτά που ειχε το ένα και το άλλο forum απλα εκανα καποιες επεμβάσεις το πως ας πουμε θα μπορουσε να γινει !!

Περασε και η ωρα μου...χαχαχαχα
Σημερα να δω πως θα περασει!! :(
Άβαταρ μέλους
tsiogeo
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA5 VRS

Δημοσίευση από tsiogeo »

Κι εγώ προτιμώ αν ψάχνει κάποια απορία κάποιος να γίνει εγγραφή , να γνωριστεί . Ετσι κι αλλιώς οι απορίες και τα προβλήματα αν θέλουμε πιστεύω λύνονται και σε συνεργεία και καταστήματα έξω. Εδω μου αρέσει να σχολιάζω την μάρκα ή το αυτοκίνητο που αγαπάω κι έχω, να ακούω γνώμες γι αυτό. όλοι μας έχουμε ψάξει διάφορα θέματα για το οτιδήποτε εδω μέσα πόσο μάλλον οι πιο παλιοι. Μου αρέσει αυτό αλλά δεν μου αρέσει η έτοιμη λύση (πχ. googλάρω και το βρήκα) κάποιοι έχουν σπαταλήσει προσωπικό χρόνο και χρήμα για να τρέχουν όλα άρτια. αν δεν γουστάρει κάποιος την παρέα και δεν το βρίσκει στο net (που δεν νομίζω) άνετα το βρίσκει και έξω. Εγω γουστάρω και θέλω να συνεχίσετε έτσι... (κάποια μέρα θα σας δω από κοντά που θα πάει)
POWER BY....RK GARAGE....
Άβαταρ μέλους
Vaggelis
Skodafans Gold Member
Μοντέλο: Octavia 5 1.8 TSI

Δημοσίευση από Vaggelis »

Καλησπερα κι απο μενα παιδια.
Η γνωμη μου ειναι οτι απο την μια καλως γινεται μια "εκκαθαριση" στα ανενεργα μελη , γιατι δεν γινεται να γραφεσαι μια φορα που εχεις προβλημα να μπαινεις να λες ενα "γεια σας" και μολις σου λυθει το προβλημα να την κανεις με ελαφρα.
Για να σου λυθει η απορια και το προβλημα σου καποιοι εχουν γραψει , εχουν ασχοληθει με το θεμα και σε εχουν βοηθησει.
Εχουν αφιερωσει απο τον χρονο τους δηλαδη.
Ισως να πρεπει να μπει ενα οριο ποσταρισματων πχ (η να μπει ενα οριο μηνιαιο που αν δεν το τηρεις αυτοματα να σε κλειδωνει να μην μπορεις να γραψεις) για να μπορει καποιος νεος να δει καποια θεματα και να γραψει σε αυτα.
Απο την αλλη συμφωνω και με τον Λουκα για καποια παλια μελη που εχουν ποσταρει πολλα ποστς και εχουν καιρο να μπουν στο να εχουν καποια αλλη μεταχειριση.
Παντως το λιγοτεροι και ενεργοι με βρισκει συμφωνο.
Δυστυχως δεν εχω καταφερει μεχρι τωρα να βρεθω μαζι σας σε συναντησεις (νομιζω σε μια ειχα βρεθει με καποιους απο σας) η σε καποια εκδρομη αν και πολυ θα το ηθελα.
Ισως καποια στιγμη να μπορεσω κι εγω....
Άβαταρ μέλους
VRS5
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia rs5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VRS5 »

1. Από την 1η Φεβρουαρίου 2016, όσα από τα μέλη έχουν να συνδεθούν στο forum πάνω από ένα (1) έτος, θα διαγραφούν αυτομάτως χωρίς κάποια άλλη προειδοποίηση.

Γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει πριν την διαγραφη τους (αν γινει) να υπαρξει εκ των προτερων καποια ειδοποιηση μεσω μειλ οσο αφορα τον εδω λογαριασμο τους. Δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο, εχει κοπο ναι αλλα οχι αδυνατον.
Μπορει απλα καποιοι οπως στην θεση τους ημουν και εγω να εχουν παραδωσει τις πινακιδες αρα και εχουν χασει καθε ενδιαφερον.
Ειδικα καποιοι που παλαιοτερα ειχαν συνεισφερει στο να διατηρηθει το φορουμ θελω να πιστευω οτι και το φορουμ τους χρωστα κατι γιατι απλα δεν θα υπηρχε τωρα (οι παλαιοτεροι γνωριζουν)

2. Από την 1η Φεβρουαρίου 2016 και μετά, όσα μέλη δεν συμμετέχουν σε κάποιο τομέα της δημόσιας συζήτησης σε περίοδο 6 μηνών, επίσης θα διαγραφούν χωρίς κάποια προειδοποίηση.

Ολοι οι τομεις ειναι ΔΣ αυτο τι σημαινει οτι καποιος που γραφει καλημερα καθε μερα θεωρειται ενεργος;

3. Aπό 1η Φεβρουαρίου 2016 και μετά, οι χρήστες οι οποίοι συνδέονται στο forum σαν επισκέπτες, δεν θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν κανένα θέμα.

Αρα δεν θα εχει καν την παραμικρη απορια να δει τι εχει να του προσφερει το συγκεκριμενο φορουμ ωστε να προχωρησει στην εγγραφη.
Καποια μεμονωμενα θεματα αλλα οχι βασικα ειναι απαραιτητο να φαινονται.

4. Θα γίνει διαγραφή των μελών, τα οποία εχουν μέν κάνει εγγραφή, αλλά ουδέποτε έκαναν κάποιο πόστ, ούτε κάν το πόστ καλωσορίσματος.

Δεκτον, δεν βλεπω καποιο λογο.

5. Μέσα στο τρέχον έτος θα προχωρήσουμε και σε ένα μικρό αισθητικό “facelift” για να αναβαθμίσουμε το περιβάλλον χρήστη.

Καλοοοοοοοο.

Οπως εγραψα και στην αρχη ολα αυτα ειναι δικη μου αποψη για το πως βλεπω τις προτασεις.
Δεν ειναι κακο να δειτε και καποια αλλα φορουμ στο τι εχουν και πως λειτουργουν πανω κατω.
Μπορειτε να ριξετε και μια ματια στο λινκ της υπογραφης μου.
Και προς Θεου μην παει το μυαλο σας οτι κανω διαφημιση, αν το δειτε ετσι παρακαλω ας διαγραφει ολο το ποστ.
Την καλησπερα μου :)
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RoadRunner »

VRS5 έγραψε:1. Από την 1η Φεβρουαρίου 2016, όσα από τα μέλη έχουν να συνδεθούν στο forum πάνω από ένα (1) έτος, θα διαγραφούν αυτομάτως χωρίς κάποια άλλη προειδοποίηση.

Γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει πριν την διαγραφη τους (αν γινει) να υπαρξει εκ των προτερων καποια ειδοποιηση μεσω μειλ οσο αφορα τον εδω λογαριασμο τους. Δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο, εχει κοπο ναι αλλα οχι αδυνατον.
Μπορει απλα καποιοι οπως στην θεση τους ημουν και εγω να εχουν παραδωσει τις πινακιδες αρα και εχουν χασει καθε ενδιαφερον.
Ειδικα καποιοι που παλαιοτερα ειχαν συνεισφερει στο να διατηρηθει το φορουμ θελω να πιστευω οτι και το φορουμ τους χρωστα κατι γιατι απλα δεν θα υπηρχε τωρα (οι παλαιοτεροι γνωριζουν)
Aυτο που γραφεις ειναι αυτονοητο,μας ξερεις δεν υπηρχε περιπτωση να μην το λαβουμε υποψη μας αυτο :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
VRS5
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia rs5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VRS5 »

Γιαννη οφειλα να δωσω μια απαντηση στο θεμα, χωρις αυτο να σημαινει οτι περιμενα κατι διαφορετικο απο εσενα :)
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Φυσικά και πολυ καλα έκανες,το φόρουμ ολοι μαζι το αποτελούμε αρα ολοι έχουμε άποψη περί αυτού :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giannis93
SkodaFans Moderator

Δημοσίευση από Giannis93 »

Καλησπέρα σε όλους σας παιδιά.

Συμφωνώ και γω σε όλα και μου αρέσει πολύ που το συγκεκριμένο φορουμ αποκτά ένα οικογενειακό κλίμα(όχι πως δεν είναι ήδη) Μακάρι να μου δοθεί ή ευκαιρία προσωπικά να σας γνωρίσω κιόλας σε κάποια συνάντηση (μακάρι να είναι στην Αθήνα) γιατί δυστυχώς είμαι φοιτητης και έχω υποχρεώσεις όπως όλοι μας. Σπουδαία κίνηση μπράβο σας!
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

:D :D :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ikaros fabia2
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: Fabia 1.2TSi/Superb1.8TSi

Δημοσίευση από ikaros fabia2 »

3. Aπό 1η Φεβρουαρίου 2016 και μετά, οι χρήστες οι οποίοι συνδέονται στο forum σαν επισκέπτες, δεν θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν κανένα θέμα.

Αρα δεν θα εχει καν την παραμικρη απορια να δει τι εχει να του προσφερει το συγκεκριμενο φορουμ ωστε να προχωρησει στην εγγραφη.
Καποια μεμονωμενα θεματα αλλα οχι βασικα ειναι απαραιτητο να φαινονται.
Εγώ διαφωνώ με αυτό. Καλό είναι ο επισκέπτης έστω και με μέτρο να μπορεί να βλέπει τα θέματα ή και κάποιες τεχνικές πληροφορίες,να δει μια συζήτηση της παρέας του φόρουμ, ώστε να αποφασίσει αν τελικά θέλει να εγγραφεί στο φόρουμ ή όχι. Σε αντίθετη περίπτωση, νομίζω θα γράφονται να πάρουν την πληροφορία και μετα μην το είδατε....! :mozilla_tongue:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ”