Έκτακτες συναντήσεις Θεσσαλονίκης (καφέ,ποτό,μασαμπούκα)
-
As32
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: Μασαμπουκα θεσ/νικης
θέλουμε φωτό οπωσδήποτε :D :D :D :D :D
- Antzela
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Ντεν εχω αυτοκινητο πια..
- Κωδικός Μέλους: Όχι
Προσεχε λοιπον μη τον στειλω κατα σενα μερια...να σε κανει μια μπουκια....γιατι εγω δεν τελειωσα τα μαθηματα μαζι του και δεν μου το επιτρεπει ακομη να σε χειριστω καταλληλως!!! [img]http://www.freesmileys.org/emoticons/em ... on-020.gif[/img]Sailing έγραψε:Έχω να καταγγείλω το κοτόπουλο ότι κάνει παρέα με τον Χάνιμπαλ Λεκτερ.....εχθές ζήτησε να του πάμε κοτόπουλο φιλέτο......έλεος δηλαδη..... :idea: :idea: :idea:
Φώντα ένα μεγάλο ευχαριστώ για εχθές το βράδυ.....
Κοίτα μην ανεβάσεις τίποτα φώτο σε έφαγα ζωντανό ρε!!! :twisted:
και να σημειωσω οτι παγωτο δεν εφτασε στο σπιτι!!!

-
Gazofonix
Κοτοπουλο αν ηθελες παγωτο επρεπε να παρουσιαστεις η ιδια. :lol: :lol: :lol: :lol:
Και οσο για τα περι κανιβαλισμου - ακου κοτοπουλο να τρωει κοτοπουλο!!!!
- ντροπη σου. :lol: :lol: :lol:
Καλα περασαμε παιδια,να το κανουμε πιο συχνα και Φωντα για τις φωτο..........κανονισε.Σε καβαλετα θα το βρεις το αμαξι. :D :D :D
Και οσο για τα περι κανιβαλισμου - ακου κοτοπουλο να τρωει κοτοπουλο!!!!
Καλα περασαμε παιδια,να το κανουμε πιο συχνα και Φωντα για τις φωτο..........κανονισε.Σε καβαλετα θα το βρεις το αμαξι. :D :D :D
-
FONTAS OCT 1.8T
Xαχαχαχαχα :D Παιδια οποιος θελει φωτο με πμ! :twisted: :D :D :D
Καλα ηταν παιδια ωραια περασαμε και φαγαμε πανω απο ολα! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Παντα τετοια..... 8) 8) 8) 8) 8)
Καλα ηταν παιδια ωραια περασαμε και φαγαμε πανω απο ολα! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Παντα τετοια..... 8) 8) 8) 8) 8)
-
Anestis
Re: Ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη!!!
Λοιπόν παιδιά!!!Θα ανέβω και θα μείνω Θεσσαλονίκη, απο 19 μέχρι και 29 Δεκέμβρη.Ελπίζω να βρεθώ με κάποιους για καφέ-ποτό-φαγητό.
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Ανέστη!!!
Γιάννη? Φώωωωωντααααα? Για περιλάβεται το παιδί σας παρακαλώ.... θέλω την ίδια εξυπηρέτηση έτσι για να κανω ένα test πόσο αντέχει ο καθένας! :idea: :idea:
Γιάννη? Φώωωωωντααααα? Για περιλάβεται το παιδί σας παρακαλώ.... θέλω την ίδια εξυπηρέτηση έτσι για να κανω ένα test πόσο αντέχει ο καθένας! :idea: :idea:

- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Επικοινωνία:
-
Gazofonix
Θα σπασουν τα νευρα σου απο τους καφεδες,θα γραφτεις στους ανωνυμους αλκοολικους και φυσικα θα παρεις κανα 15 κιλα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Anestis έγραψε:Λοιπόν παιδιά!!!Θα ανέβω και θα μείνω Θεσσαλονίκη, απο 19 μέχρι και 29 Δεκέμβρη.Ελπίζω να βρεθώ με κάποιους για καφέ-ποτό-φαγητό.
ΚΥΡΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Gazofonix
Παρακαλω το παρων να μην κλειδωθει.Ανεβενει ο Ανεστης στις 19 και για 10 μερες. :D :D :D
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Όχι θα την γλιτώσει! Μείνε ήσυχος Φώντα μου!
Αυτουνού βάλτου και φώτο!!! :idea: :idea: :idea:
Αυτουνού βάλτου και φώτο!!! :idea: :idea: :idea:

-
Anestis
Ήρεμα Μπάμπη!!!Εχω και χολυστερίνη :cry:
Αλλα μια στο τόσο...δεν τρέχει και τίποτα :idea:
Αλλα μια στο τόσο...δεν τρέχει και τίποτα :idea:
-
FONTAS OCT 1.8T
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ναι ναι .......Εεε τωρα αμα βρεθει καταλαθος και καμμια δικια σου ειπαμε καταλαθος θα βρεθει!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Ναι ναι .......Εεε τωρα αμα βρεθει καταλαθος και καμμια δικια σου ειπαμε καταλαθος θα βρεθει!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
-
FONTAS OCT 1.8T
Gazofonix έγραψε:Θα σπασουν τα νευρα σου απο τους καφεδες,θα γραφτεις στους ανωνυμους αλκοολικους και φυσικα θα παρεις κανα 15 κιλα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Anestis έγραψε:Λοιπόν παιδιά!!!Θα ανέβω και θα μείνω Θεσσαλονίκη, απο 19 μέχρι και 29 Δεκέμβρη.Ελπίζω να βρεθώ με κάποιους για καφέ-ποτό-φαγητό.
ΚΥΡΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!ΝΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ....ΑΝΕΣΤΗΗΗΗΗ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
Anestis
Κανονίστε να έρθω πάνω και να μου πάρουν κανα δίπλωμα....μετά να δείς πως θα την κάτσω :lol: :lol:
ΑΑΑ!!!Με ταξί θα έρθω :idea:
ΑΑΑ!!!Με ταξί θα έρθω :idea:
-
FONTAS OCT 1.8T
Aνα γεια σου! :D Τωρα το ειπες καλα!Κι εγω φιλε την αλλη φορα με ταξι! :|