Έκτακτες συναντήσεις Θεσσαλονίκης (καφέ,ποτό,μασαμπούκα)

Εδώ γράφουμε ό,τι έχει σχέση με τις επίσημες συναντήσεις του SkodaFans.gr για την Θεσσαλονίκη
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Κωδικός Μέλους: Ναι
Επικοινωνία:

Re: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΘΑΝΩ

Δημοσίευση από RoadRunner »

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gazofonix

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΘΑΝΩ

Δημοσίευση από Gazofonix »

kdouris έγραψε:Έρχεσαι στο 3ήμερο του Track day, Βασίλη. Θα κάνεις μια βολτίτσα μέχρι τις Σέρρες, γιατί πολλοί από εμάς θα είμαστε στην πίστα (λέω εγώ τώρα)... 8)
Αμαν ρε Βασιλη.Ερχεσε ΣΚ που ολοι θα ειναι στις Σερρες και εγω...........Φανταρος :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (ασκηση)
Άβαταρ μέλους
ionpan

Δημοσίευση από ionpan »

Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Είδα για καφεδάκι στις Σέρρες και είπα και συμμετάσχω άμα μπορέσω. Να γνωριστούμε, να πάμε και για κανά σουβλάκι. Τα καλά πράματα που προσφέρονται εδώ. Όποιος είναι ας πει. Κάτι άκουσα και για αυτοκινητοδρόμιο by the way..
Άβαταρ μέλους
sasoyna

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΘΑΝΩ

Δημοσίευση από sasoyna »

βασιλη οποτε ειναι θα βρεθουμε αστους να λενε εκτος εαν εχω κατι απροοπτο και μεινω αθηνα για κανα 2 μηνες
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA RS I

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΘΑΝΩ

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

Δυστυχώς όλα τα ωραία τελειώνουν.

3 μέρες Θεσ/νίκη ήταν αρκετές για να φορτώσουμε μπαταρίες.

Αν και είχε περιορισμένο χρόνο θέλω να ευχαριστήσω τον Τάσο( 1.8 Τ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ), τον Θεόφιλο ( darkmaster) και τον Γιάννη ( Sasoyna) που είχαν το χρόνο και τη διάθεση να βρεθούμε , να φάμε, να τα πιούμε και να περάσουμε τέλεια.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Δημήτρη ( Xenos) που μου συναρμολόγισε το αμάξι μετά τα ανοίγματα που έκανα στον πηγεμό , καθώς και σύσομη την οικογένειά του συμπεριλαμβανομένης και της Αθηνάς που είπιαμε καφέ το Σάββατο το πρωί στον Λευκό Πύργο.

Ευχαριστώ για όλα παιδιά :D
Εικόνα
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ

Δημοσίευση από Sailing »

Άντε να πέρνουμε σειρά κι εμείς.... Την Παρασκευή με το καλό το βράδυ θα είμαι Περαία....ΤΕΛΟΣ!!! :twisted: :twisted:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
FONTAS OCT 1.8T

Δημοσίευση από FONTAS OCT 1.8T »

Οποτε αφου θα εισαι περαια δουλευω κιολας τη παρασκευη βοουυρρρ για μασαμπουκα!Αντε ανοιξε τοπικ για μασαμπουκα τη παρασκευη βραδακι!! :D :D :D
Tour1,8TABT
Member
Μοντέλο: tour1,8

Δημοσίευση από Tour1,8TABT »

χεχε απο οτι καταλαβα οποοις ανεβαινει πανω κατγαιβενει με παραπανω κιλα !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
FONTAS OCT 1.8T

Χαλαραααα!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sailing
Site Admin

Δημοσίευση από Sailing »

Μετά τα τελευταία νέα της υποχρέωσης που έχω το Σάββατο το πρωί Αθήνα ή θα καταφθάσω κατά το απόγευμα του Σαββάτου ή θα έρθω το επόμενο ΣΚ. Θα σε ενημερώσω φίλε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
FONTAS OCT 1.8T

OK :D
Άβαταρ μέλους
FONTAS OCT 1.8T

Μασαμπουκα θεσ/νικης

Επειδη μια συναντηση για να γινει κομπλε πρεπει να υπαρχει κι η καταληλη μασαμπουκα.Σας ενημερωνω οτι κατοπιν τηλεφωνικης συννενοησης με το κυριο admin μας(sailing) μου ειπε να σας κατατοπισω για το μερος που θα γινει η μασαμπουκα.Οσοι ηρθανε πριν καμμια βδομαδα στη περαια που μαζευτηκαμε για ρετσινα εκει θα βρεθουμε παλι.Οσο για τους υπολοιπους που θελουν να ερθουνε ξεκιναμε....1)Φτανετε στη περαια στο φαναρι που ειναι τα goodys.2)Στριβετε δεξια κατω,πατε ευθεια και στο τερμα του δρομου στο δεξι σας χερι ειναι τα everest.3)Ξαναστριβετε δεξια και στα 150-200 μετρα στριβετε ξανα δεξια επανω...4)Στα 150 μετρα ειναι το μαγαζι(pita mam)λεγεται.Θα σας σερβιρω προσωπικα εγω και να ξερετε οτι θα κανουμε τρελη μασαμπουκα!Οσοι δοκιμασαν την προηγουμενη φορα ακομα γλειφουν τα δακτυλακια τους και μαζι με αυτους κι ο νικος(sailing).Απο τις 8 και μετα μαζευομαστε και καλα να περασουμε. :P
Sailing
Site Admin

Re: Μασαμπουκα θεσ/νικης

Δημοσίευση από Sailing »

Αχ αυτές οι μπουκίτσες κοτόπουλο ήταν χάλιαααα...δεν τρωγοντουσταντεσταν!!! :idea: :idea: :idea:
Τα λέμε εκεί λοιπόν! 8)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
FONTAS OCT 1.8T

Φανταστειτε...το κοντοσουβλι το κοτοπουλο το λεει κοτομπουκιες!!!! :D Περασαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑΑΑΑ! :) ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ! :shock: Και μετα xenos,sailing,gazofonix πλακωθηκανε στις σοδες! :shock: :shock: Αφου φαγανε τον αγλεουρα τους πιασανε τυψεις μετα! :shock: :twisted: :x :roll: :D Εε αντε βγαλτε συμπερασμα τωρα εσεις!! :D :D :D :D :D :D
Αλλα ο tpelos τυπικος!!! :x Ηπιε coca cola zero μετα! :shock: :x Χωρις θερμιδες...light!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

υγ
οι αλλοι θα πηγαινανε για παγωτο μετα! :twisted:

υγ 2ο
Γιατι το κοτοπουλακι ειπε στο xeno......Aν δεν μου φερεις παγωτο ....στο μπαλκονι με το sailing!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Sailing
Site Admin

Δημοσίευση από Sailing »

Έχω να καταγγείλω το κοτόπουλο ότι κάνει παρέα με τον Χάνιμπαλ Λεκτερ.....εχθές ζήτησε να του πάμε κοτόπουλο φιλέτο......έλεος δηλαδη..... :idea: :idea: :idea:

Φώντα ένα μεγάλο ευχαριστώ για εχθές το βράδυ.....
Κοίτα μην ανεβάσεις τίποτα φώτο σε έφαγα ζωντανό ρε!!! :twisted:
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Συναντήσεις Θεσσαλονίκης”