ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
-
Gazofonix
Re: ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
Καλα οσο γι αυτο......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Οχι ανευθυνοι........να μην πω τιποτα βαρη και στρογγυλο βραδιατικα.
Ειπαμε ναι καπνιζουμε.Δηλαδη αν δεν το λεει ο νομος θα καπνιζουμε και μεσα στα νοσοκομεια?Και οι γιατροι στο ενα χερι νυστερι και στο αλλο πουρο?Αντε πια.... :evil:
Αστο Λουκα αστο να παει.Ειναι δυσκολο και μεγαλο το θεμα.Μακαρι να μην το ξαναρχισεις εσυ και μακαρι εμεις που καπνιζουμε να μαθουμε οτι καποια πραγματα πρεπει να τα σεβομαστε. 8)
Ειπαμε ναι καπνιζουμε.Δηλαδη αν δεν το λεει ο νομος θα καπνιζουμε και μεσα στα νοσοκομεια?Και οι γιατροι στο ενα χερι νυστερι και στο αλλο πουρο?Αντε πια.... :evil:
Αστο Λουκα αστο να παει.Ειναι δυσκολο και μεγαλο το θεμα.Μακαρι να μην το ξαναρχισεις εσυ και μακαρι εμεις που καπνιζουμε να μαθουμε οτι καποια πραγματα πρεπει να τα σεβομαστε. 8)
-
Dion RS
Καθε κλινικη ή καθε εργαστηριο,εχει γραφειο για το προσωπικο και εκει καπνιζαμε.Gazofonix έγραψε:Καλα οσο γι αυτο......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Δηλαδη ο εργαζομενος που κανει τη βαρδυα του ή ο γιατρος που κανει 24ωρη ευφημερεια
θα κοψει το τσιγαρο;Λιγο ρατσιστικο δεν ακουγεται;
- linkin's dad
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5vRS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Ειναι λιγοτερο ρατσιστικο να απαιτει ο γιατρος φακελακι για να κανει την δουλεια του,για την οποια ουτως η αλλως αμοιβεται :?: :twisted: :twisted: :twisted: Ατυχες παραδειγμα οι γιατροι Διονυση. Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι.......αστο καλυτερα μη κατεβασω το επιπεδο του φορουμ.... :mozilla_cool: :mozilla_cool: :mozilla_cool:Dion RS έγραψε:Καθε κλινικη ή καθε εργαστηριο,εχει γραφειο για το προσωπικο και εκει καπνιζαμε.Gazofonix έγραψε:Καλα οσο γι αυτο......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Δηλαδη ο εργαζομενος που κανει τη βαρδυα του ή ο γιατρος που κανει 24ωρη ευφημερεια
θα κοψει το τσιγαρο;Λιγο ρατσιστικο δεν ακουγεται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος linkin's dad την Παρ 23 Οκτ 2009, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
-
Dion RS
Ρε Λουκα,για το τσιγαρο μιλαμε,οχι το φακελλακι. :lol: :lol: :lol:linkin's dad έγραψε:
Ειναι λιγοτερο ρατσιστικο να απαιτει ο γιατρος φακελακι για να κανει την δουλεια του,για την οποιοα ουτως η αλλως αμοιβεται :?: :twisted: :twisted: :twisted: Ατυχες παραδειγμα οι γιατροι Διονυση. Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι.......αστο καλυτερα μη κατεβασω το επιπεδο του φορουμ.... :mozilla_cool: :mozilla_cool: :mozilla_cool:
- linkin's dad
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5vRS
Ολα ειναι αλληλενδετα :idea: :idea: .Χρησιμοποιησε λιγο την φαντασια σου Διονυση. :lol: :lol: :lol:Dion RS έγραψε:Ρε Λουκα,για το τσιγαρο μιλαμε,οχι το φακελλακι. :lol: :lol: :lol:linkin's dad έγραψε:
Ειναι λιγοτερο ρατσιστικο να απαιτει ο γιατρος φακελακι για να κανει την δουλεια του,για την οποιοα ουτως η αλλως αμοιβεται :?: :twisted: :twisted: :twisted: Ατυχες παραδειγμα οι γιατροι Διονυση. Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι.......αστο καλυτερα μη κατεβασω το επιπεδο του φορουμ.... :mozilla_cool: :mozilla_cool: :mozilla_cool:
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
-
Gazofonix
Διονυση δεν ειπα να κοψει το τσιγαρο ο γιατρος η οποιος αλλος κανει 24ωρη βαρδια.Αλλα πως θα σου φαινοταν η ιδεα να βγεις εξω να κανεις ενα τσιγαρο σαν ανθρωπος γιατι εκεινο το δωματιο ειναι τεκες πλεον (εκτος οτι ειναι μεσα στην κλινικη) :)
-
Dion RS
Α)δεν ειναι τεκες ρε φιλε.Ολα τα γραφεια εχουν παραθυρα.Gazofonix έγραψε:Διονυση δεν ειπα να κοψει το τσιγαρο ο γιατρος η οποιος αλλος κανει 24ωρη βαρδια.Αλλα πως θα σου φαινοταν η ιδεα να βγεις εξω να κανεις ενα τσιγαρο σαν ανθρωπος γιατι εκεινο το δωματιο ειναι τεκες πλεον (εκτος οτι ειναι μεσα στην κλινικη) :)
Β)χειμωνιατικα θα βγεις εξω να κανεις τσιγαρο;
Γ)οταν εισαι χειρουργειο τι θα κανεις;Θα βγαινεις με τα
χειρουργικα ρουχα στην αυλη να καπνιζεις και μετα με τα
ιδια ρουχα θα ξαναμπαινεις στο χειρουργειο;Ή καθε φορα θα
αλλαζεις ρουχα;
-
Gazofonix
Φιλος τι να σου πω.Εμενα το τσιγαρο δεν με ενοχλησε ποτε σε νοσοκομειο μιας και οντως γινετε πολυ διακριτικα.Αλλα εχω πετυχει κοσμο να μαλιοτραβιετε γιατι λεει αφου εσεις καπνιζετε θα καπνισω και εγω!!!!
Οσο για το χειρουργειο?Τι να σου πω.Σε συνεργειο δουλευω.Εκει,πανω στην εργαλειοθηκη εχω τον καφε μου,τα τσιγαρα μου,το τασακι μου και ολους τους πελατες στον χωρο αναμονης που απαγορευετε το καπνιζμα 1)λογο νομοθεσιας και 2)ειναι εγκυος η μια ταμιας! :lol:
Οσο για το χειρουργειο?Τι να σου πω.Σε συνεργειο δουλευω.Εκει,πανω στην εργαλειοθηκη εχω τον καφε μου,τα τσιγαρα μου,το τασακι μου και ολους τους πελατες στον χωρο αναμονης που απαγορευετε το καπνιζμα 1)λογο νομοθεσιας και 2)ειναι εγκυος η μια ταμιας! :lol:
-
Ren_rs
Πάντως από τότε που απογορεύτηκε το κάπνισμα το γραφείο μου δεν μυρίζει πια τσιγαρίλα απο την διπλανή συναδελφό η οποία κάπνιζε σαν φουγάρο. :D
-
Dion RS
Μπορει,αλλα δεν ειναι και λιγο ρατσιστικος ο νομος;Ren_rs έγραψε:Πάντως από τότε που απογορεύτηκε το κάπνισμα το γραφείο μου δεν μυρίζει πια τσιγαρίλα απο την διπλανή συναδελφό η οποία κάπνιζε σαν φουγάρο. :D
-
Ren_rs
Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά νομίζω πως είναι πολύ καλό το μέτρο ,όπου τηρείται γιατί δεν τηρείται παντού.Dion RS έγραψε:Μπορει,αλλα δεν ειναι και λιγο ρατσιστικος ο νομος;Ren_rs έγραψε:Πάντως από τότε που απογορεύτηκε το κάπνισμα το γραφείο μου δεν μυρίζει πια τσιγαρίλα απο την διπλανή συναδελφό η οποία κάπνιζε σαν φουγάρο. :D
-
Dion RS
Ολοι οι μη καπνιστες το ιδιο νομιζουν.Ren_rs έγραψε: Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά νομίζω πως είναι πολύ καλό το μέτρο ,όπου τηρείται γιατί δεν τηρείται παντού.
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι ρατσιστικο
να αποκλειεις καποιον απο καποιους χωρους,επειδη
εχει μια συνηθεια,κατα τ'αλλα νομιμη.
- VRS5
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: octavia rs5
- Επικοινωνία:
+1000000 :lol: :lol: :lol:Dion RS έγραψε:Ολοι οι μη καπνιστες το ιδιο νομιζουν.Ren_rs έγραψε: Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά νομίζω πως είναι πολύ καλό το μέτρο ,όπου τηρείται γιατί δεν τηρείται παντού.
-
DARK AGEL
Τυχερή. Στο γραφείο που είμαι όχι μόνο δεν σταμάτησε κάποια "κυρία" αλλά το αύξησε κιόλας. Αναρωτιέμαι μήπως έχει σχέση με το ότι έλεγα μπράβο επιτέλους για έναν σωστό νόμο. 8) :scratch: :evil1:Ren_rs έγραψε:Πάντως από τότε που απογορεύτηκε το κάπνισμα το γραφείο μου δεν μυρίζει πια τσιγαρίλα απο την διπλανή συναδελφό η οποία κάπνιζε σαν φουγάρο. :D
-
DARK AGEL
Φιλαράκι είμαι μη καπνιστής αλλά μεγάλωσα μέσα σε ένα σπίτι φουγάρο (πατέρας φορτηγαντζής με 3-5 πακέτα κάθε μέρα) και όπως καταλαβαίνεις το σιχάθηκα. Δεν νομίζω ότι είναι ρατσισμός (από την στιγμή που υπάρχουν και ειδικοί χώροι όπου αυτό είναι δυνατόν) η προσπάθεια να βελτιώσουμε τους όρους διαβίωσης σε κοινά χρησιμοποιούμενους χώρους. Και σίγουρα δεν είναι ρατσισμός η προσπάθεια βελτίωσης της υγείας των πολιτών (υπάρχουν λέει ουρές στα κέντρα στήριξης των νοσοκομείων :!: :!: :?: ). Και τέλος δεν νομίζω ότι θα αρχίσουμε να κυνηγάμε όσους καπνίζουν για αυτή τους την συνήθεια. Είναι θέμα πιο πολύ σεβασμού του διπλανού μας. Εαν φτάνουμε να χρειάζεται νόμος (όπως και έγινε) και χωροφύλακας για τα αυτονόητα, τότε είναι πασιφανές ότι σαν Δημοκρατική κοινωνία αποτύχαμε. Σαν να είπα πολλά εεεε :?: :mrgreen: :mrgreen: :mozilla_cool:Dion RS έγραψε:Ολοι οι μη καπνιστες το ιδιο νομιζουν.Ren_rs έγραψε: Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά νομίζω πως είναι πολύ καλό το μέτρο ,όπου τηρείται γιατί δεν τηρείται παντού.