ΣΥΖΗΤΗΣΗ για 2η ομαδική αγορά FMIC για OCTAVIA I
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
-
giannisioannidis
Re: ΣΥΖΗΤΗΣΗ για 2η ομαδική αγορά FMIC για OCTAVIA I
καλα συγουρα σε κανενα δεν περισευουν και για αυτο κανουμε ομοδακι αγορα!ιως θα το επαιρνε καθενας μονος του!εμπαση περιπτωση εγω θα συμφωνισω καλυτερα περα απο την προσφορα να το παρουμε απο σεατ και να ημαστε ησυχοι!μην τα θελουμε ολα δικα μας! 8) να κανονισουμε παιδια για καταθεση προκαταβολης!ποσοι ημαστε!αν α εχει η σεατ εκει η θα τα παραγειλει απο ισπανια!για να κανονισουμε και τα οικονομικα μας και να ξερουμε τι μας γινεται!
-
angelosgt193
νευρικε φιλε μου στο ειπα και θα στο ξαναπω ειμαι μαζι σου και απο οτι βλεπω ειναι και οι υποληποι :P
εγω λεω να το προχωραμε το θεμα λογαριασμους και προκαταβολες, μην ειναι τιποτα μουφα το αλλο και κλαιμε :idea:
εγω λεω να το προχωραμε το θεμα λογαριασμους και προκαταβολες, μην ειναι τιποτα μουφα το αλλο και κλαιμε :idea:
- momocorse
- Member
- Μοντέλο: Octavia RS MK1
παιδια καλημερα....
θα θελα να ζητησω μια μεγαλη συγγνωμη απο τους διαχειριστες και απο τα μελη του club, επειδη θα αποχωρησω απο το group buy για οικογενειακους λογους....!!
ελπιζω να μην δημιουργω προβληματα στο club και να δεκτω την κατανοηση σας για την απροσδοκητη αναχωρηση μου :cry:
και παλι συγγνωμη για την αναστατωση προς τους διαχειριστες και τα μελη του club...!!! ευχαριστω..
θα θελα να ζητησω μια μεγαλη συγγνωμη απο τους διαχειριστες και απο τα μελη του club, επειδη θα αποχωρησω απο το group buy για οικογενειακους λογους....!!
ελπιζω να μην δημιουργω προβληματα στο club και να δεκτω την κατανοηση σας για την απροσδοκητη αναχωρηση μου :cry:
και παλι συγγνωμη για την αναστατωση προς τους διαχειριστες και τα μελη του club...!!! ευχαριστω..
-
Giouvas
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia I GT
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Οποτε ειμαστε στα 10 κομματια ?
Μια Πόλη.....
, Ένα Αυτοκίνητο.....
!!!
, Ένα Αυτοκίνητο.....
!!!-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
καλημερα ,θα παρακαλεσω τον φιλο ΑΒΤΑΚΙΑ να κανει μια συγκεντρωτικη λιστα για το πιος ειναι τελικως οκ μετην τιμη ,για να βγαλω μια ακρη στο τι θα ζητησω και διαπραγματευτω μετο καταστημα για τι ωπος βλεπεται τα δεδομενα αλαζουν επισης οσοι δεν εχουν επιβαιβεωσει για την τιμη νατο κανουν αμεσα θα παρακαλεσω για να μην καθηστερουν οι υπολοιποι αν καπιος το μετανιωσε δεν παιρνουμε κεφαλια νατο δηλωσει αμεσα να ξερουμε τι θα ζητησουμε.ευχαριστω :D :D
-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
δεν νομιζωα δερφεGiouvas έγραψε:Οποτε ειμαστε στα 10 κομματια ?
-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
σε 10 μερες το πολυ θανε εδω αποτι μου ειπαν στην σεατ .το θεμα ειναι φιλε μου να συμφνησουν ολοι!!giannisioannidis έγραψε:καλα συγουρα σε κανενα δεν περισευουν και για αυτο κανουμε ομοδακι αγορα!ιως θα το επαιρνε καθενας μονος του!εμπαση περιπτωση εγω θα συμφωνισω καλυτερα περα απο την προσφορα να το παρουμε απο σεατ και να ημαστε ησυχοι!μην τα θελουμε ολα δικα μας! 8) να κανονισουμε παιδια για καταθεση προκαταβολης!ποσοι ημαστε!αν α εχει η σεατ εκει η θα τα παραγειλει απο ισπανια!για να κανονισουμε και τα οικονομικα μας και να ξερουμε τι μας γινεται!
-
Giouvas
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia I GT
Εγω ειμαι μεσα.... τι εγινε δηλαδη πηγαμε κατω απο 10 κομματια φιλε ?
Μια Πόλη.....
, Ένα Αυτοκίνητο.....
!!!
, Ένα Αυτοκίνητο.....
!!!-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
αμα δεν συμφωνισουν ολοι δεν ξερω .μαλων 8 ετσι πωσ τα υπολογιζωGiouvas έγραψε:Εγω ειμαι μεσα.... τι εγινε δηλαδη πηγαμε κατω απο 10 κομματια φιλε ?
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗ 274 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΕΑΤ
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
nikmandal
VagGT 2 τεμαχια
Spyros_RS
Giouvas
giannis ioannidis
aggelos gt193
Τα παρακάτω μέλη παρακαλούνται να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους
yiannisbest
ntalas
ΝΕΥΡΙΚΟΣ η παραπάνω λίστα αποτελεί οδηγό σου στην ομαδική αγορά.Καλό θα είναι να στείλεις πμ στα μέλη που δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και να ενημερώσεις αντίστοιχα την λίστα :)
ΝΕΥΡΙΚΟΣ η παραπάνω λίστα αποτελεί οδηγό σου στην ομαδική αγορά.Καλό θα είναι να στείλεις πμ στα μέλη που δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και να ενημερώσεις αντίστοιχα την λίστα :)

-
giannisioannidis
παιδια κανονιστε ποτε ειναι να βαλουμε λεφτα!ειμαι σε συνχυση!βρηκα κουλερ απο εβο και ειμαι να το παρω σε τιμη 250ευρω!πειτε τι θα γινει αν ειναι να ξερουμε γιατι το παιδι δεν θα περιμενει και πολυ!και αν το δωσει και δεν το παρω θα ειναι βλακεια!πειτε αν ειναι να τα παρουμε να γινει αμεσα και να ειμαι και εγω μεσα!αν δεν γινει εντος 2 ημερων και τον προλαβω θα παρω του εβο ηδαλος θα παρω μαζι σας αν παρουμε γιατι βλεπω ενας ενας αποχωρει!αν ειναι να γινει αγορα να την κανουμε αμεσα παιδια σας παρακαλω!κανε τα κουμαντα νευρικε!
-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
ευχαριστω πολυ αυτο θα κανωABTAKIAS έγραψε:ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗ 274 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΕΑΤ
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
nikmandal
VagGT 2 τεμαχια
Spyros_RS
Giouvas
giannis ioannidis
aggelos gt193
yiannisbest
ntalas
-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
για να γνωριζουν ολοι οι φιλοι εστειλα πμ σε καποια μελη που καθηστερουν να επιβεβαιωσουν ,αν συμφωνητε ολοι θα τους περιμενω μεχρι την δευτερα ,και την τριτη αν δεν μας εχουν ενημερωση θα κανονισω για 8κοματια παραγγελεια αν δεν αλαζει κατι στη τιμη!!θα κανω οτι μπορω για να μην αλαξει τιποτα 8)
-
nikmandal
Ωραίος προχώραμε και εκ τον προτέρων ευχαριστώ από εμένα για το τρέξιμο.
Δευτέρα κλείνει .Όση πιστοί προσέλθετε .
Άντε για να πάω για πρόγραμμα.
Δευτέρα κλείνει .Όση πιστοί προσέλθετε .
Άντε για να πάω για πρόγραμμα.
-
angelosgt193
αντε απο τριτη να βαζουμε προκαταβολες :idea: :idea: :idea: