Αν το βαλεις στο κεντρο,πρεπει να φας λιγο την τραβερσα,Giouvas έγραψε:Παρεπιπτωντος με του CUpra χρειαζεται να κοψουμε τιποτα απο μπροστα η καποια ειδικη μοντιφια η καθετε ακριβως κανονικα ?
αν το βαλεις λιγο πιο δεξια,δεν κοβεις τιποτα.
Αν το βαλεις στο κεντρο,πρεπει να φας λιγο την τραβερσα,Giouvas έγραψε:Παρεπιπτωντος με του CUpra χρειαζεται να κοψουμε τιποτα απο μπροστα η καποια ειδικη μοντιφια η καθετε ακριβως κανονικα ?
Διευκρίνησε σε παρακαλώ αν μιλάμε για original part FMIC.Αν σου πει οκ το συζητάμε αλλά να έχει υπόψη του ότι αν δεν είναι γνήσιο ανταλλακτικό θα έχουμε θέμα :!:gladiator78 έγραψε:Καλημέρα.ΔΙΑΒάζοντας για την ομαδική αγορά που θέλετε να κάνετε και επειδή και γΩ(κάποια στιγμή που θα μπορώ θα αναβαθμισω την οκτάβια μου και θα βάλω fmic),ψάχνοντασ για ανταλλακτικά κτλ. βρήκα ένα μαγαζί που λέγεται tassis auto parts kai πήρα τηλ.και ρώτησα,είχα ρωτήσει και για σινεμπλόκ εκεί από αudi s3 (ths lemforder) kai moyxe πεί 24 ευρώ και τα δύο. Λοιπόν τον ρώτησα για ομαδική αγορά fmic τησ seat gia to cupra poυ ταιριάζει και σε μασ (aπότι είδα θέλετε γύρω στα 11 fmic gia οκτάβια Ι) μου'πε τιμή 232 ευρώ οτι μπορεί ναφησει το ένα αν ειναι για ομαδική αγορά, απλά θέλει προκαταβολή (εννοειται) για να τα φέρει και θα κάνουν 3 έωσ 10 μέρεσ ναρθουν. Επίσησ ρώτησα και για κινητηρεσ ΤSI ΓΙΑ intercooler aπό το λεον το κούπρα πάλι και μουπε 151 ευρω(είναι και αυτό το ιντερκοόλερ front mount,όπωσ του κούπρα που μπαίνει στο δικό μασ?). Να τονίσω οτι δεν τουσ ξέρω προσωπικά ούτε με ξέρουν και δεν έχω να κερδίσω τιποτα. Απλά ψάχνω πολύ πάντα για να βρώ τισ καλύτερεσ τιμέσ επειδή δεν μου περισσεύουν.το μαγαζί είναι κοντα στη Λένορμαν. Αν θέλετε σασ λέω δρομο και νούμερο, καθώσ και αριθμό τηλεφώνου.

Παρακαλώ πολύ να επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι την συμμετοχή τους για να βοηθήσουμε το μέλος ΝΕΥΡΙΚΟΣ που αναλαμβάνει την ομαδική αγορά.ABTAKIAS έγραψε:ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
οκ με τιμή
yiannisbest
nikmandal
οκ με τιμή
VagGT 2 τεμαχια
οκ με τιμή
ntalas
momocorse
οκ με τιμή
Spyros_RS
Giouvas
οκ με τιμή
giannis ioannidis
οκ με τιμή
aggelos gt193
οκ με τιμή

καλησπερα καταρχας .εγω αναλαμβανω την ομαδικη διοτι η σεατ στην παλληνη ειναι 1,5χλμ απο το σπιτι μου και κατα δευτερων ακριβως απεναντι υπαρχει υποκαταστημα τις ACS και κατα συνεπεια θα ηταν ευκολο νατα παρω και για τους φιλους στην επαρχια νατα στειλω αμεσως .η δουλεια αυτη δεν θα μου επερνε παραπανω απο μιση ωρα !!!!!!μετο δεδομενο οτι κανω 2 δουλειες λογω υποχρεωσεων ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και μου ειναι σχεδον αδυνατον να παω λενορμαν και να κανω ολη αυτην την διαδικασια .το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω καπια στιγμη να τσεκαρω την γνησιοτητα τον αναταλακτικων!!και αυτο δεν το βλεπω στο επομενο 3ημερο λογο δουλειας..παρακαλω την κατανοηση σαςABTAKIAS έγραψε:Παρακαλώ τους
yiannis best
Spyros rs
ntalas
να μας πουν τι θα κάνουν.
ΝΕΥΡΙΚΟΣ η τελευταία τιμή των 232 ευρώ είναι σούπερ.
Κάνε μια προσπάθεια και μίλα μαζί του.
Λάβε υπόψη σου τα περι γνησίου ανταλλακτικού και τιμολογίων- αποδείξεων καθώς και το αν τα 232 είναι μαζί με ΦΠΑ :|
Υ.Γ Μη σε πιάσουν τα νεύρα σου αλλά η ομαδική αγορά έχει λίγο τρέξιμο :)
Η όποια παρέμβαση από μένα προσωπικά ήταν για να σε βοηθήσω μιας και είχα την τύχη ή ατυχία να διοργανώσω στο παρελθόν αρκετές ομαδικές αγορές.Σεβαστά όλα αυτά που λες και επειδή αναλαμβάνεις ρύθμισέτο όπως νομίζεις καλύτερα :)ΝΕΥΡΙΚΟΣ έγραψε:καλησπερα καταρχας .εγω αναλαμβανω την ομαδικη διοτι η σεατ στην παλληνη ειναι 1,5χλμ απο το σπιτι μου και κατα δευτερων ακριβως απεναντι υπαρχει υποκαταστημα τις ACS και κατα συνεπεια θα ηταν ευκολο νατα παρω και για τους φιλους στην επαρχια νατα στειλω αμεσως .η δουλεια αυτη δεν θα μου επερνε παραπανω απο μιση ωρα !!!!!!μετο δεδομενο οτι κανω 2 δουλειες λογω υποχρεωσεων ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και μου ειναι σχεδον αδυνατον να παω λενορμαν και να κανω ολη αυτην την διαδικασια .το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω καπια στιγμη να τσεκαρω την γνησιοτητα τον αναταλακτικων!!και αυτο δεν το βλεπω στο επομενο 3ημερο λογο δουλειας..παρακαλω την κατανοηση σας

πολυ σωστα .αν δεν εγινα κατανοητος αναλαμβανω μονο στην περιπτωση που τα παρουμε απο την παλληνη,για τους παραπανω λογους .σε ευχαριστω για την καθοδηγηση και την βοηθεια ολες οι παρεμβασεις δεκτες για να πετυχουμε το καλυτερο.ABTAKIAS έγραψε:Η όποια παρέμβαση από μένα προσωπικά ήταν για να σε βοηθήσω μιας και είχα την τύχη ή ατυχία να διοργανώσω στο παρελθόν αρκετές ομαδικές αγορές.Σεβαστά όλα αυτά που λες και επειδή αναλαμβάνεις ρύθμισέτο όπως νομίζεις καλύτερα :)ΝΕΥΡΙΚΟΣ έγραψε:καλησπερα καταρχας .εγω αναλαμβανω την ομαδικη διοτι η σεατ στην παλληνη ειναι 1,5χλμ απο το σπιτι μου και κατα δευτερων ακριβως απεναντι υπαρχει υποκαταστημα τις ACS και κατα συνεπεια θα ηταν ευκολο νατα παρω και για τους φιλους στην επαρχια νατα στειλω αμεσως .η δουλεια αυτη δεν θα μου επερνε παραπανω απο μιση ωρα !!!!!!μετο δεδομενο οτι κανω 2 δουλειες λογω υποχρεωσεων ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και μου ειναι σχεδον αδυνατον να παω λενορμαν και να κανω ολη αυτην την διαδικασια .το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω καπια στιγμη να τσεκαρω την γνησιοτητα τον αναταλακτικων!!και αυτο δεν το βλεπω στο επομενο 3ημερο λογο δουλειας..παρακαλω την κατανοηση σας
φιλε μου εγω ειμαι μαζι σου :idea: :idea:ΝΕΥΡΙΚΟΣ έγραψε:πολυ σωστα .αν δεν εγινα κατανοητος αναλαμβανω μονο στην περιπτωση που τα παρουμε απο την παλληνη,για τους παραπανω λογους .σε ευχαριστω για την καθοδηγηση και την βοηθεια ολες οι παρεμβασεις δεκτες για να πετυχουμε το καλυτερο.ABTAKIAS έγραψε:Η όποια παρέμβαση από μένα προσωπικά ήταν για να σε βοηθήσω μιας και είχα την τύχη ή ατυχία να διοργανώσω στο παρελθόν αρκετές ομαδικές αγορές.Σεβαστά όλα αυτά που λες και επειδή αναλαμβάνεις ρύθμισέτο όπως νομίζεις καλύτερα :)ΝΕΥΡΙΚΟΣ έγραψε:καλησπερα καταρχας .εγω αναλαμβανω την ομαδικη διοτι η σεατ στην παλληνη ειναι 1,5χλμ απο το σπιτι μου και κατα δευτερων ακριβως απεναντι υπαρχει υποκαταστημα τις ACS και κατα συνεπεια θα ηταν ευκολο νατα παρω και για τους φιλους στην επαρχια νατα στειλω αμεσως .η δουλεια αυτη δεν θα μου επερνε παραπανω απο μιση ωρα !!!!!!μετο δεδομενο οτι κανω 2 δουλειες λογω υποχρεωσεων ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και μου ειναι σχεδον αδυνατον να παω λενορμαν και να κανω ολη αυτην την διαδικασια .το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω καπια στιγμη να τσεκαρω την γνησιοτητα τον αναταλακτικων!!και αυτο δεν το βλεπω στο επομενο 3ημερο λογο δουλειας..παρακαλω την κατανοηση σας