ΣΥΖΗΤΗΣΗ για 2η ομαδική αγορά FMIC για OCTAVIA I

Ομαδικές Αγορές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dion RS

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΗ για 2η ομαδική αγορά FMIC για OCTAVIA I

Δημοσίευση από Dion RS »

Giouvas έγραψε:Παρεπιπτωντος με του CUpra χρειαζεται να κοψουμε τιποτα απο μπροστα η καποια ειδικη μοντιφια η καθετε ακριβως κανονικα ?
Αν το βαλεις στο κεντρο,πρεπει να φας λιγο την τραβερσα,
αν το βαλεις λιγο πιο δεξια,δεν κοβεις τιποτα.
Άβαταρ μέλους
VagGT

Δημοσίευση από VagGT »

κ εγω μεσα ειμαι παιδες(για δυο τεμαχια)ok!!!
Άβαταρ μέλους
giannisioannidis

Δημοσίευση από giannisioannidis »

παιδια σημερα και εγω ρωτησα στη seat αλεξανδρουπολης για το κουλερ για αγορα 11 τεμαχιων!μου ειπαν αρχικη τιμη 344 ευρω και μας το αφηνει 280 8) !λεει δεν μπορω παρακατω γιατι κοβω τιμολογια φ.π.α κλπ!σας κανω εκπτωση 22%!δεν μπορω παραπανω!λοιπον παιδια οποιος βρει λιγοτερο να μας πει!αναμενουμε μα αγωνια! :x
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA RS I
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

gladiator78 έγραψε:Καλημέρα.ΔΙΑΒάζοντας για την ομαδική αγορά που θέλετε να κάνετε και επειδή και γΩ(κάποια στιγμή που θα μπορώ θα αναβαθμισω την οκτάβια μου και θα βάλω fmic),ψάχνοντασ για ανταλλακτικά κτλ. βρήκα ένα μαγαζί που λέγεται tassis auto parts kai πήρα τηλ.και ρώτησα,είχα ρωτήσει και για σινεμπλόκ εκεί από αudi s3 (ths lemforder) kai moyxe πεί 24 ευρώ και τα δύο. Λοιπόν τον ρώτησα για ομαδική αγορά fmic τησ seat gia to cupra poυ ταιριάζει και σε μασ (aπότι είδα θέλετε γύρω στα 11 fmic gia οκτάβια Ι) μου'πε τιμή 232 ευρώ οτι μπορεί ναφησει το ένα αν ειναι για ομαδική αγορά, απλά θέλει προκαταβολή (εννοειται) για να τα φέρει και θα κάνουν 3 έωσ 10 μέρεσ ναρθουν. Επίσησ ρώτησα και για κινητηρεσ ΤSI ΓΙΑ intercooler aπό το λεον το κούπρα πάλι και μουπε 151 ευρω(είναι και αυτό το ιντερκοόλερ front mount,όπωσ του κούπρα που μπαίνει στο δικό μασ?). Να τονίσω οτι δεν τουσ ξέρω προσωπικά ούτε με ξέρουν και δεν έχω να κερδίσω τιποτα. Απλά ψάχνω πολύ πάντα για να βρώ τισ καλύτερεσ τιμέσ επειδή δεν μου περισσεύουν.το μαγαζί είναι κοντα στη Λένορμαν. Αν θέλετε σασ λέω δρομο και νούμερο, καθώσ και αριθμό τηλεφώνου.
Διευκρίνησε σε παρακαλώ αν μιλάμε για original part FMIC.Αν σου πει οκ το συζητάμε αλλά να έχει υπόψη του ότι αν δεν είναι γνήσιο ανταλλακτικό θα έχουμε θέμα :!:

Επίσης ενημέρωσε ότι επιθυμούμε αποδείξεις ή τιμολόγια :!:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator

ABTAKIAS έγραψε:ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

:arrow: ΝΕΥΡΙΚΟΣ :arrow: οκ με τιμή
:arrow: yiannisbest
:arrow: nikmandal :arrow: οκ με τιμή
:arrow: VagGT 2 τεμαχια :arrow: οκ με τιμή
:arrow: ntalas
:arrow: momocorse :arrow: οκ με τιμή
:arrow: Spyros_RS
:arrow: Giouvas :arrow: οκ με τιμή
:arrow: giannis ioannidis :arrow: οκ με τιμή
:arrow: aggelos gt193 :arrow: οκ με τιμή
Παρακαλώ πολύ να επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι την συμμετοχή τους για να βοηθήσουμε το μέλος ΝΕΥΡΙΚΟΣ που αναλαμβάνει την ομαδική αγορά.

Αν βρεθεί φθηνώτερη λύση το συζητάμε τσακ μπαμ :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giannisioannidis

εγω ειμαι μεσα στην τιμη εως 280! :D
Άβαταρ μέλους
gladiator78
Member
Μοντέλο: OCTAVIA 1.8Τ

Δημοσίευση από gladiator78 »

Του είπα στο τηλέφωνο που μιλήσαμε για original part aπο seat kai moype ναι. τουπα οτι πρόκειται ΄για ομαδική αγορά. τΟ μόνο που δεν είπαμε ηταν για τα τιμολόγια. Να σου δώσω το τηλ.εκεί να τον πάρεισ να τον ρωτήσεισ για να μην μπαίνω μεσάζοντας(γιατι εγώ δεν πρόκειται ναγοράσω τώρα). Να καλέσεισ καλύτερα εσύ πουσαι και ο άμεσα ενδιαφερόμενοσ. Τηλ. 210/5151299 και 210/5151298 TASSIS AUTO PARTS(εχει και ιστοσελίδα στο ιντερνετ) και βρίσκεται Πέτρασ 119 κοντά στη Λένορμαν.
Άβαταρ μέλους
momocorse
Member
Μοντέλο: Octavia RS MK1

Δημοσίευση από momocorse »

ειμαι και εγω μεσα αλλα το πολυ μεχρι 280ε, οπως ειπε και ο φιλος giannisioannidis....!!!
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator

Παρακαλώ τους

:arrow: yiannis best
:arrow: Spyros rs :arrow: οκ με τιμή

να μας πουν τι θα κάνουν.

ΝΕΥΡΙΚΟΣ η τελευταία τιμή των 232 ευρώ είναι σούπερ.

Κάνε μια προσπάθεια και μίλα μαζί του.

Λάβε υπόψη σου τα περι γνησίου ανταλλακτικού και τιμολογίων- αποδείξεων καθώς και το αν τα 232 είναι μαζί με ΦΠΑ :|

Υ.Γ Μη σε πιάσουν τα νεύρα σου αλλά η ομαδική αγορά έχει λίγο τρέξιμο :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giannisioannidis

μακαρι 232 με φ.π.α και τα αλλα! :D
αλλα δεν το κοβω να ειναι μονο 232 δεν ξερω κατι μου μυριζεται! :cry:
μακαρι να βγω ψευτης :!: :!:
μακαρι θεε μου κανε το θαυμα σου :cheers:
Άβαταρ μέλους
ΝΕΥΡΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΕΥΡΙΚΟΣ »

ABTAKIAS έγραψε:Παρακαλώ τους

:arrow: yiannis best
:arrow: Spyros rs

να μας πουν τι θα κάνουν.

ΝΕΥΡΙΚΟΣ η τελευταία τιμή των 232 ευρώ είναι σούπερ.

Κάνε μια προσπάθεια και μίλα μαζί του.

Λάβε υπόψη σου τα περι γνησίου ανταλλακτικού και τιμολογίων- αποδείξεων καθώς και το αν τα 232 είναι μαζί με ΦΠΑ :|

Υ.Γ Μη σε πιάσουν τα νεύρα σου αλλά η ομαδική αγορά έχει λίγο τρέξιμο :)
καλησπερα καταρχας .εγω αναλαμβανω την ομαδικη διοτι η σεατ στην παλληνη ειναι 1,5χλμ απο το σπιτι μου και κατα δευτερων ακριβως απεναντι υπαρχει υποκαταστημα τις ACS και κατα συνεπεια θα ηταν ευκολο νατα παρω και για τους φιλους στην επαρχια νατα στειλω αμεσως .η δουλεια αυτη δεν θα μου επερνε παραπανω απο μιση ωρα !!!!!!μετο δεδομενο οτι κανω 2 δουλειες λογω υποχρεωσεων ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και μου ειναι σχεδον αδυνατον να παω λενορμαν και να κανω ολη αυτην την διαδικασια .το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω καπια στιγμη να τσεκαρω την γνησιοτητα τον αναταλακτικων!!και αυτο δεν το βλεπω στο επομενο 3ημερο λογο δουλειας..παρακαλω την κατανοηση σας
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator

ΝΕΥΡΙΚΟΣ έγραψε:καλησπερα καταρχας .εγω αναλαμβανω την ομαδικη διοτι η σεατ στην παλληνη ειναι 1,5χλμ απο το σπιτι μου και κατα δευτερων ακριβως απεναντι υπαρχει υποκαταστημα τις ACS και κατα συνεπεια θα ηταν ευκολο νατα παρω και για τους φιλους στην επαρχια νατα στειλω αμεσως .η δουλεια αυτη δεν θα μου επερνε παραπανω απο μιση ωρα !!!!!!μετο δεδομενο οτι κανω 2 δουλειες λογω υποχρεωσεων ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και μου ειναι σχεδον αδυνατον να παω λενορμαν και να κανω ολη αυτην την διαδικασια .το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω καπια στιγμη να τσεκαρω την γνησιοτητα τον αναταλακτικων!!και αυτο δεν το βλεπω στο επομενο 3ημερο λογο δουλειας..παρακαλω την κατανοηση σας
Η όποια παρέμβαση από μένα προσωπικά ήταν για να σε βοηθήσω μιας και είχα την τύχη ή ατυχία να διοργανώσω στο παρελθόν αρκετές ομαδικές αγορές.Σεβαστά όλα αυτά που λες και επειδή αναλαμβάνεις ρύθμισέτο όπως νομίζεις καλύτερα :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΝΕΥΡΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΕΥΡΙΚΟΣ »

ABTAKIAS έγραψε:
ΝΕΥΡΙΚΟΣ έγραψε:καλησπερα καταρχας .εγω αναλαμβανω την ομαδικη διοτι η σεατ στην παλληνη ειναι 1,5χλμ απο το σπιτι μου και κατα δευτερων ακριβως απεναντι υπαρχει υποκαταστημα τις ACS και κατα συνεπεια θα ηταν ευκολο νατα παρω και για τους φιλους στην επαρχια νατα στειλω αμεσως .η δουλεια αυτη δεν θα μου επερνε παραπανω απο μιση ωρα !!!!!!μετο δεδομενο οτι κανω 2 δουλειες λογω υποχρεωσεων ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και μου ειναι σχεδον αδυνατον να παω λενορμαν και να κανω ολη αυτην την διαδικασια .το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω καπια στιγμη να τσεκαρω την γνησιοτητα τον αναταλακτικων!!και αυτο δεν το βλεπω στο επομενο 3ημερο λογο δουλειας..παρακαλω την κατανοηση σας
Η όποια παρέμβαση από μένα προσωπικά ήταν για να σε βοηθήσω μιας και είχα την τύχη ή ατυχία να διοργανώσω στο παρελθόν αρκετές ομαδικές αγορές.Σεβαστά όλα αυτά που λες και επειδή αναλαμβάνεις ρύθμισέτο όπως νομίζεις καλύτερα :)
πολυ σωστα .αν δεν εγινα κατανοητος αναλαμβανω μονο στην περιπτωση που τα παρουμε απο την παλληνη,για τους παραπανω λογους .σε ευχαριστω για την καθοδηγηση και την βοηθεια ολες οι παρεμβασεις δεκτες για να πετυχουμε το καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
angelosgt193

Δημοσίευση από angelosgt193 »

ΝΕΥΡΙΚΟΣ έγραψε:
ABTAKIAS έγραψε:
πολυ σωστα .αν δεν εγινα κατανοητος αναλαμβανω μονο στην περιπτωση που τα παρουμε απο την παλληνη,για τους παραπανω λογους .σε ευχαριστω για την καθοδηγηση και την βοηθεια ολες οι παρεμβασεις δεκτες για να πετυχουμε το καλυτερο.
φιλε μου εγω ειμαι μαζι σου :idea: :idea:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Group Buys”