Παλαιώτερα που είχαμε ρωτήσει μόνο για σωλήνες ήθελαν 300 ευρώ.Αν είσαι κοντά στην Αθήνα καλύτερα να έρθεις εδώ μιας και πάνω στο μοντάρισμα πολλά μπορεί να συμβούν :|panosabtrs έγραψε:καλημερα παληκαρια ειμαι και εγω μεσα.αλλα οπως ειχα γραψει σε παλαιοτερο posτ" ενδιαφερομαι και εγω για του cupra,σε περιπτωση ομως που σωληνωσεις και κολαρα μου σταλουν ετοιμα για τοποθετιση"ειμαι απο επαρχια και ετσι δεν παιζουν ακρες για σωλινωσεις.με ποιον θα μιλισω στανταρ για να ειμαι οκ.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ για 2η ομαδική αγορά FMIC για OCTAVIA I
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: ΣΥΖΗΤΗΣΗ για 2η ομαδική αγορά FMIC για OCTAVIA I

-
giannis amaliada
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia RS I
Σωληνωσεις ετοιμες δεν προκειτε να βρεις πουθενα.Μονο αν θες να το βαλεις σε Ιμπιζα και τις παρεις μαζι με το ιντερκουλερ απο τη Σεατ
Θα στις φτιαξει αυτος που θα το τοποθετησει εκτος και αν θες να βαλεις σιλικονουχες οπως εκανε ο DIVER
Θα στις φτιαξει αυτος που θα το τοποθετησει εκτος και αν θες να βαλεις σιλικονουχες οπως εκανε ο DIVER

-
panosabtrs
ειμαι απο Ξανθη και δεν παιζει να κατεβω.ο εξατμισας δεν εχει καμια κοπια απο octy rs?ABTAKIAS έγραψε:Παλαιώτερα που είχαμε ρωτήσει μόνο για σωλήνες ήθελαν 300 ευρώ.Αν είσαι κοντά στην Αθήνα καλύτερα να έρθεις εδώ μιας και πάνω στο μοντάρισμα πολλά μπορεί να συμβούν :|panosabtrs έγραψε:καλημερα παληκαρια ειμαι και εγω μεσα.αλλα οπως ειχα γραψει σε παλαιοτερο posτ" ενδιαφερομαι και εγω για του cupra,σε περιπτωση ομως που σωληνωσεις και κολαρα μου σταλουν ετοιμα για τοποθετιση"ειμαι απο επαρχια και ετσι δεν παιζουν ακρες για σωλινωσεις.με ποιον θα μιλισω στανταρ για να ειμαι οκ.
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
-
Spyros_RS
ειμαι και εγω μεσα!!!!!!αρκει να ειναι οκ με προγραμμα που θελω να βαλω κατα τα χριστουγεννα......ABTakia τι λες?????? :P
-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
αφου θα βαλεις το κουλερ πρωτο δεν πιστευω να χεις θεμα μαλλον καλητερα ειναι θα κατσει και καλυτερα. αμα βαλεις κονσερβα πρωτεινω unitronik stage 1 Που δεν θελει επαναπρογραματισμο σε οτι περιφεριακο βαζεις. τωρα καστομ δεν ξερω μαλλον βαζεις τα πραγματα και προσαρμοζεις το προγραμα αναλογα παιζει μεγαλο ρολο και ο προγραματιστης.Spyros_RS έγραψε:ειμαι και εγω μεσα!!!!!!αρκει να ειναι οκ με προγραμμα που θελω να βαλω κατα τα χριστουγεννα......ABTakia τι λες?????? :P
-
Dion RS
Σπυρο,το πολυ πολυ να εχεις λιγο lag μεχρι να βαλεις το προγραμμα.Spyros_RS έγραψε:ειμαι και εγω μεσα!!!!!!αρκει να ειναι οκ με προγραμμα που θελω να βαλω κατα τα χριστουγεννα......ABTakia τι λες?????? :P
Παντως,αυτη ειναι και η σωστη διαδικασια.Πρωτα βαζεις τα περιφερικα
που θες και μετα προγραμμα.
- stamgt
- Member
- Μοντέλο: OCTAVIA I GT
τελικα η οριστικη τιμη ειναι 255 ευρω???
-
giannis amaliada
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia RS I
ABTAKIAS έγραψε:ΝΕΥΡΙΚΟΣ
yiannisbest
nikmandal
VagGT
ntalas
momocorse
Spyros_RS
Δηλώσεις συμμετοχής στην ομαδική αγορά μέχρι 20-9-2009

-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
ναι φιλε μου :D :Dstamgt έγραψε:τελικα η οριστικη τιμη ειναι 255 ευρω???
-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
κατα αρχας καλημερα σε ολους .πριν απο λιγο μιλησα με τον κυριο στο σιτε για τα κουλερ και τον ρωτησα τα εξης .πρωτον αν μιλαμε για γνησια κουλερ και μου απαντησε οτι απλα δεν ηπαρχουν ιμιτασιον..πλιν ωμος...........η ιδια εταιρια που κατασκευαζει τα κουλερ για την σεατ πουλαει το ιδιο ακριβως κουλερ εξω χωρις το λογοτιπο πανω τις σεατ για εμπορ.λογους σε διαφορους εμπορους με επιβεβεωσε οτι ειναι ακριβως το ιδιο ανταλακτικο χωρις λογοτιπο εχει δωσει παρα πολλα χωρις κανενα θεμα και μαλιστα μου ανεφερε και καποιον κυριο πατσεας που εχει παρει πολλα στη θεσ)νικη αντον ξερει καπιος??να το διασταυρωσουμε.επισης μου ειπε οτι ειναι made in spain και αν θελουμε μπορουμε να κανουμε συκγριση με καπιον που το πηρε απο σεατ.κατα δευτερων μου ειπε οτι αν η παραγγελια ειναι για 10 κοματια και πανω η τιμη παει στα 245ευρωαυτα οσον αφορα τα κουλερ .τωρα σε παλαιωτερα ποστς που εχω δει καπου εκει ηταν η τιμη σε αντιστοιχες παραγγελειες!!εμενα προσωπικα δεν μου "βρομαει "κατι γιατι αυτο συμβαινει και με αλλου ιδους ανταλακτικα σε διαφορες εταιριες και η τιμη δεν ειναι ιδαιτερα χαμηλη για να με βαλει σε σκεψεις.οπιος θελει επισης μπορει να τηλεφωνησει και να κανει τις ερωτησεις του.ακομα αν καπιος εχει καπια αλλη ακρη ασ το δει θεμα η ας βοηθησει καπιος που εχει κανει παλαιωτερες παραγγελειες. :mrgreen:
-
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
καλημερα 18.9.σημερα κυριοι μεχρι 20.9.2009πρεπει να εχουμε αποφασισει τι θα κανουμε .οσοι πιστοι.................. :mrgreen:
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
IBIZA COUPRA FMIC
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
yiannisbest
nikmandal
VagGT 2 τεμαχια
ntalas
momocorse
Spyros_RS
Giouvas
2.0 TFSI FMIC
VRS5
ΝΕΥΡΙΚΟΣ
yiannisbest
nikmandal
VagGT 2 τεμαχια
ntalas
momocorse
Spyros_RS
Giouvas
2.0 TFSI FMIC
VRS5

-
nikmandal
Μη ξεγελιέστε από την δροσιά . Άλλος κάνεις ;
-
VagGT
VagGT
2
παιδια εγω θελω δυο κομματια θελει κ ενα φιλαρακι μου.
παιδια εγω θελω δυο κομματια θελει κ ενα φιλαρακι μου.