ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/06/2009
- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
Re: ΣΗΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/06/2009
Πήγαμε σχεδον οι περισσότεροι.
Απο της 8:30 μεχρι της 10:30 απολαμβάναμε το ποτάκι μας έξω στην ταράτσα,μετά ξεκίνησε να βρέχει μπήκαμε κάτω απο το "υπόστεγο" για να συνεχίσουμε στο μπαρ,μετά έβγαλε τρελό αέρα και πήγαμε στο κάτω μπαρ και στο τέλος κατά της 12 πήγαμε να φάμε στα Goodys και μετά ύπνο.
Ολα ωραία ολα καλά,αλλά ρε παιδιά την βροχή ποιος την έφερε :?: :twisted: :idea: :idea: :idea: :idea:
Απο της 8:30 μεχρι της 10:30 απολαμβάναμε το ποτάκι μας έξω στην ταράτσα,μετά ξεκίνησε να βρέχει μπήκαμε κάτω απο το "υπόστεγο" για να συνεχίσουμε στο μπαρ,μετά έβγαλε τρελό αέρα και πήγαμε στο κάτω μπαρ και στο τέλος κατά της 12 πήγαμε να φάμε στα Goodys και μετά ύπνο.
Ολα ωραία ολα καλά,αλλά ρε παιδιά την βροχή ποιος την έφερε :?: :twisted: :idea: :idea: :idea: :idea:

-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
-
giannis amaliada
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia RS I
Αυτο δεν ηταν ποτο.....συνεργριο μετακομησεων ηταν :idea: :idea: :idea: :idea:

-
CALASIRIAN
θα ξανά πάω σε συνάντηση αν δεν έχει μηλήση κάποιο μέλος με τον sailing. :idea: :idea: :idea:
τι είσαι βρε παιδί μου με το που ανοίγεις το στόμα κατευθείαν βρέχει....
τι είσαι βρε παιδί μου με το που ανοίγεις το στόμα κατευθείαν βρέχει....
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Δεν φτάνει που συμμετέχω ενεργά στην επιλυση του προβλήματος της λειψυδρίας....μιλάτε κιόλας!!
Απλά κάπου έκανα λάθος και πλυμμήρισαν κάποιες περιοχές!
:idea: :idea: :idea: :idea:
Απλά κάπου έκανα λάθος και πλυμμήρισαν κάποιες περιοχές!

-
Aloux
Μηπως περασες καθολου απο Ασπροβαλτα-Βρασνα!!!Γιατι οι ανθρωποι κυριολεκτικα βουλιαξαν!Sailing έγραψε:Δεν φτάνει που συμμετέχω ενεργά στην επιλυση του προβλήματος της λειψυδρίας....μιλάτε κιόλας!!
Απλά κάπου έκανα λάθος και πλυμμήρισαν κάποιες περιοχές!![]()
-
FONTAS OCT 1.8T
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Sailing έγραψε:Δεν φτάνει που συμμετέχω ενεργά στην επιλυση του προβλήματος της λειψυδρίας....μιλάτε κιόλας!!
Απλά κάπου έκανα λάθος και πλυμμήρισαν κάποιες περιοχές!![]()
Παλιοκατσικογκαντεμοσαυρε,μαυροκατσικο,μαυρογατε,κτλ,κτλ,κτλ :evil: :evil: :evil:
Στη προηγουμενη συναντηση στο ωραιοκαστρο δουλευα δεν μπορουσα!!!Εβρεξε!!!Σε αυτην παλι δουλευα αλλα ηταν και παρασκευη(που βγαινω εξω)και λεω μετα τη δουλεια θα μας κατσει λουκουμι!!!Εσυ εισαι που τα λες??? :evil: Εμαθα οτι μιλησε μια ψυχη<ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ> :evil: Ποιος ηταν ποιοοοοος?????Με το που βλεπω τη βροχη μαντεψτε που πηγε το μυαλο μου!!!!!
Οχι τιποτα αλλο ειχα και καιρο να δω τα παιδια....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ε οπως καταλαβαινεται τι να κανω κι εγω πηγα στο παλιοχωριο μου κι επνιξα τον πονο μου πινοντας 1,2,3,4,5,6,7 μετα ξεχασα ποσα(χωρια κατι τεκιλες σφηνακια) κι οταν πηγα σπιτι κατα τις 3,4,5 δεν ξερω δεν θυμαμαι
- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Επικοινωνία:
Ωραία περάσαμε και σ'αυτην την συνάντηση.Πάμε για άλλη τώρα. :)