ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Ren_rs

Re: ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Δημοσίευση από Ren_rs »

linkin's dad έγραψε:
Ren_rs έγραψε:Την 1η Ιουλίου η Ελλάδα σβήνει το τσιγάρο

Επιτέλους!
Δυστυχως δε σβηνει τιποτα.Εδω στην Ελλαδα οι νομοι ψηφιζονται για να μην εφαρμοζονται.Αν δεν αλλαξουμε εμεις ως λαος............ :cry: :cry: :cry:

Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα!
Άβαταρ μέλους
DARK AGEL

Δημοσίευση από DARK AGEL »

Παιδιά δεν χρειάζεται να πείσουμε κανέναν για τίποτε. Θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τους άλλους (και όχι μόνο τα μικρά παιδιά, που και αυτά τα έχουμε ....), και να μπορούμε να συζητάμε. Εν ολίγης θέμα παιδείας και αρχών. Βέβαια 400 χρόνια σκλαβιάς χρειάζονται άλλα τόσα ελευθερίας (1821+400=2221) για να έρθουμε μόνο στα ίσια μας. Από εκεί και πέρα θα πάρουμε τα πάνω μας :mrgreen: :mrgreen: Δώσε ναργιλέ στα χαρμάνια.. :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ThanassisGT
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia gt
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από ThanassisGT »

I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
Άβαταρ μέλους
Gazofonix

Δημοσίευση από Gazofonix »

DARK AGEL έγραψε:Βρε παιδιά έτσι γιατί κάτι μ@κ@κ@ς συνάδερφοι με έχουν βγάλει από τα ρούχα μου, μήπως μπορούμε να δούμε σε τούτο εδώ το club πόσοι είναι υπέρ ή κατά του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους :?: Εγώ δηλώνω κατά. Θέλω οξυγόνο ρεεεεεεεεεεεεεεε :!: :!: :!: :sad6: :sad6:
Σαν καπνιστης δηλωνω......ΣΕΒΑΣΜΟ στους μη καπνιστες.Αλλα να μην φτασουμε στο αλλο ακρο και φαινομενα ρατσισμου.
Απαραδεκτο το καπνισμα πχ σε παιδοτοπους :evil: :evil: :evil: :evil: και κατι μαγαζακια 2Χ2 που δεν βλεπεις την μυτη σου.Αν οι καταστηματαρχες βαλουν σωστους κλιματισμους(και τους συντηρουν σωστα)σε ενα κλαμπ,μια ταβερνα κτλ ε δεν νομιζω τα πραγματα να ειναι και τοσο τραγικα.
Άβαταρ μέλους
DARK AGEL

Gazofonix έγραψε:
DARK AGEL έγραψε:Βρε παιδιά έτσι γιατί κάτι μ@κ@κ@ς συνάδερφοι με έχουν βγάλει από τα ρούχα μου, μήπως μπορούμε να δούμε σε τούτο εδώ το club πόσοι είναι υπέρ ή κατά του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους :?: Εγώ δηλώνω κατά. Θέλω οξυγόνο ρεεεεεεεεεεεεεεε :!: :!: :!: :sad6: :sad6:
Σαν καπνιστης δηλωνω......ΣΕΒΑΣΜΟ στους μη καπνιστες.Αλλα να μην φτασουμε στο αλλο ακρο και φαινομενα ρατσισμου.
Απαραδεκτο το καπνισμα πχ σε παιδοτοπους :evil: :evil: :evil: :evil: και κατι μαγαζακια 2Χ2 που δεν βλεπεις την μυτη σου.Αν οι καταστηματαρχες βαλουν σωστους κλιματισμους(και τους συντηρουν σωστα)σε ενα κλαμπ,μια ταβερνα κτλ ε δεν νομιζω τα πραγματα να ειναι και τοσο τραγικα.
Προσυπογράφω :mozilla_cool: . Εξ άλλου είπαμε ότι το θέμα είναι να σεβόμαστε τους άλλους. Υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για το καθαρισμό του αέρα πέρα των κλασικών συστημάτων (π.χ. ιονιστές κ.α.). Το θέμα είναι τι θα προβλέπει ο νόμος και φυσικά κατά πόσο θα εφαρμοστεί από πολίτες και καταστηματάρχες. 8) 8)
Άβαταρ μέλους
NOEL-S3

Δημοσίευση από NOEL-S3 »

linkin's dad έγραψε:

Επιτέλους!
Δυστυχως δε σβηνει τιποτα.Εδω στην Ελλαδα οι νομοι ψηφιζονται για να μην εφαρμοζονται.Αν δεν αλλαξουμε εμεις ως λαος............ :cry: :cry: :cry:
Δυστιχος ο φιλος εχει απολυτο δικιο και μαλλον (πραγμα που δεν θελω με τιποτα) θα ξεκινησει για λιγο το μετρο (ετσι για τα ματια της ευρωπης και μετα...) και μετα απο λιγο καιρο θα ξεχαστει οπως γινετε σε καθε καλο πραγμα εδω στο Ελλαδισταν...
Άβαταρ μέλους
DARK AGEL

NOEL-S3 έγραψε:
linkin's dad έγραψε:

Επιτέλους!
Δυστιχος ο φιλος εχει απολυτο δικιο και μαλλον (πραγμα που δεν θελω με τιποτα) θα ξεκινησει για λιγο το μετρο (ετσι για τα ματια της ευρωπης και μετα...) και μετα απο λιγο καιρο θα ξεχαστει οπως γινετε σε καθε καλο πραγμα εδω στο Ελλαδισταν...
Βρε παιδιά, μην είστε απαισιόδοξοι. Εξάλλου εάν κάποιος δεν θέλει να εφαρμόσει νόμο έχει και τις συνέπειες :!: :!: :!: :?: :?: :shock: :shock: (φτάνει να δούμε τους πολιτικούς μας). Πάντως πλάκα πλάκα πέρα από τα καταστήματα (μπαράκια, ταβέρνες κ.λ.π. που και σε αυτά εγώ επιλέγω εαν θα πάω), στην δουλειά είναι στο δικό μας χέρι εάν θα δεχτούμε κάτι που μας χαλάει :angryfire: :angryfire:
Άβαταρ μέλους
Ren_rs

Δημοσίευση από Ren_rs »

Σε μια βδομάδα ξεκινάει το καινούργιο μέτρο.
Για να δούμε.....
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RoadRunner »

Σε μια βδομάδα λέω να το κόψω,βάζω στοίχημα με τον εαυτό μου :roll:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karkge

Δημοσίευση από karkge »

η όλη αντικαπνιστική κίνηση έχει γίνει και λίγο μόδα οπότε παίζει και να έχει επιτυχία το μέτρο. Το κακό είναι να υπάρχει ρατσιστική αντιμετώπιση στους καπνιστές ( δυστυχώς προβλέπω πως λόγω μόδας θα γίνει και αυτό..).

Είμαι καπνιστής και όποτε μου έχει ζητηθεί ευγενικά να μην καπνίσω σε χώρους που έχω δικαίωμα να καπνίσω εννοείτε πως δεν κάπνισα γιατί σεβάστικα αυτόν που σίγουρα τον ενοχλεί ο καπνός.
Αν όμως έρθει καμία κυράτσα που πριν μια εβδομάδα ήταν μέσα στα μπουζούκια τίγκα στην κάπνα και μου το παίξει αντικαπνίστρια με το γνωστό στυλάκι....ε τότε θα ανάψω δύο και θα τις φυσάω και τον καπνό στη μούρη.

Μακάρι να τηρηθεί ο νόμος και επίσης μακάρι να μπορούσαμε όλοι να το κόψουμε.
Άβαταρ μέλους
savvas415

Δημοσίευση από savvas415 »

Επιτέλους να ανασάνουμε και εμείς λίγο!!! Μια νύχτα στο club ή στα μπουζούκια (και γενικά σε κλειστούς χώρους που καπνίζουν) εισπνέεις τόσο καπνό σα να καπνίζεις 400 τσιγάρα :shock: :shock: :shock:
Και πιστεύω δεν είναι καθόλου ρατσιστικό γι'αυτούς που καπνίζουν αν εφαρμοστεί αυτό το νέο μέτρο (αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται τίποτα).
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RoadRunner »

savvas415 έγραψε:Επιτέλους να ανασάνουμε και εμείς λίγο!!! Μια νύχτα στο club ή στα μπουζούκια (και γενικά σε κλειστούς χώρους που καπνίζουν) εισπνέεις τόσο καπνό σα να καπνίζεις 400 τσιγάρα :shock: :shock: :shock:
Και πιστεύω δεν είναι καθόλου ρατσιστικό γι'αυτούς που καπνίζουν αν εφαρμοστεί αυτό το νέο μέτρο (αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται τίποτα).
Δυστυχώς δεν θα ανασάνετε.
Μέτρα πόσοι καπνίζουν και πόσοι δεν καπνίζουν σε κλαμπακια και μπουζούκια.
Εικόνα
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ

Δημοσίευση από Sailing »

savvas415 έγραψε:(αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται τίποτα).
Τώρα μιλάς σωστά!!! Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CALASIRIAN

Δημοσίευση από CALASIRIAN »

*ROADRUNNER* έγραψε: Μέτρα πόσοι καπνίζουν και πόσοι δεν καπνίζουν σε κλαμπακια και μπουζούκια.
το θέμα είναι φίλε ότι το πρόστιμο που θα πέφτει θα τσούξει στους μαγαζάτορες και στους πολίτες αν θυμάμε καλά είναι περίπου στα 600€ για τον καθένα (600€μαγαζάτορα-600€πολίτη)
Επωμένος θα μας πρίξουν λίγο οι μαγαζάτορες...
Άβαταρ μέλους
karkge

Δημοσίευση από karkge »

πάντως θα πρέπει να παραδεχτείτε ολοι πως....η συζήτηση σηκώνει τσιγάρο

:lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα”