ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antzela
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Ντεν εχω αυτοκινητο πια..
Κωδικός Μέλους: Όχι

Re: ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Δημοσίευση από Antzela »

Να παψεις εσυ βρωμοπαιδο!!! [img]http://yoursmiles.org/msmile/girls/m04113.gif[/img]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gazofonix

Δημοσίευση από Gazofonix »

*ROADRUNNER* έγραψε:Μπααααααααααα,ειπαμε θα ψάχνετε μαγαζί για μη καπνίζοντες και δεν θα βρίσκετε :twisted:
Θα δειτε......φαινομενα ρατσιζμου και εκτροπα.Στην Αμερικη πριν απο 20 χρονια δεν καπνιζαν μεσα στα μπαρακια.Αλλα ηταν ολοι μαστουρωμενοι απο κρακ.
Ναι....Αλλα ΔΕΝ καπνιζαν.

Αναπνεουμε καθε μερα την ΕΚΟ,Τιταν,Βιαμιλ(για Θεσ/νη μιλαω)το Κοζλοντουει ηταν 3 ωρε δρομο,το Τσερνοπηλ λιγο πιο μακρυα (πυρινηκα εργοστασια με διαροη και ατυχηματα)και ενα σωρο αλλα πχ φυτοφαρμακα που τρωμε καθε μερα.

Ειστε λοιπον συγουροι οτι θα προλαβει να μας σκοτωσει το τσιγαρο????
Α!!Και ενημερωτηκα δεν εχει βεβειωθει ουτε ενας θανατος απο καπνισμα και μονο.

Αντε να κανω ενα τσιγαρο.Συνχυστικα παλι με το θεμα.
Άβαταρ μέλους
Mimis

Δημοσίευση από Mimis »

*ROADRUNNER* έγραψε:Μπααααααααααα,ειπαμε θα ψάχνετε μαγαζί για μη καπνίζοντες και δεν θα βρίσκετε :twisted:
Μετα λύπης μου θα συμφωνήσω με τον φίλτατο Ιωάννη, αλλά να μου πείς στην Ελλάδα ζούμε πότε σεβαστήκαμε ο ένας τον άλλο για να το κάνουμε τώρα;
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 5vRS
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από linkin's dad »

Gazofonix έγραψε:
Θα δειτε......φαινομενα ρατσιζμου και εκτροπα.Στην Αμερικη πριν απο 20 χρονια δεν καπνιζαν μεσα στα μπαρακια.Αλλα ηταν ολοι μαστουρωμενοι απο κρακ.
Ναι....Αλλα ΔΕΝ καπνιζαν.

Αναπνεουμε καθε μερα την ΕΚΟ,Τιταν,Βιαμιλ(για Θεσ/νη μιλαω)το Κοζλοντουει ηταν 3 ωρε δρομο,το Τσερνοπηλ λιγο πιο μακρυα (πυρινηκα εργοστασια με διαροη και ατυχηματα)και ενα σωρο αλλα πχ φυτοφαρμακα που τρωμε καθε μερα.

Ειστε λοιπον συγουροι οτι θα προλαβει να μας σκοτωσει το τσιγαρο????
Α!!Και ενημερωτηκα δεν εχει βεβειωθει ουτε ενας θανατος απο καπνισμα και μονο.

Αντε να κανω ενα τσιγαρο.Συνχυστικα παλι με το θεμα.
Για την ΕΚΟ,Τιταν κτλ.δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα να παψουν να λειτουργουν.Παρεχουν και θεσεις εργασιας αλλωστε.
Αυτο για το οποιο μπορουμε σιγουρα να κανουμε κατι ειναι το παθητικο καπνισμα.Μια ματια στο τι γινεται στην EU θα σας πεισει.
Το ''ενημερωτηκα δεν εχει βεβειωθει ουτε ενας θανατος απο καπνισμα και μονο''απεχει ετη φωτος απο την πραγματικοτητα.Πολλοι θανατοι αποδιδονται αποκλειστικα και μονο στο καπνισμα καθε μερα. :cry: :cry: :cry:
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Άβαταρ μέλους
KitsusTheBest

Δημοσίευση από KitsusTheBest »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ........ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΛΟΓΙΚΑ.........
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΠΝΟ ......
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ....????
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΠΙΒΑΡΗΜΕΝΗ,ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΛΥΝΣΗ,ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ......????
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ......
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.....ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ......Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.....????
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ......ΠΑΡΤΕ ΜΠΕΓΛΕΡΙ ΡΕΕΕΕ.....!!!! :D :D :) :)
Άβαταρ μέλους
DARK AGEL

Δημοσίευση από DARK AGEL »

Βασικά το θέμα είναι κατά πόσο σέβεσαι τον διπλανό σου. Εάν κάποιος στον χώρο εργασίας σου δεν καπνίζει, γιατί θα πρέπει να ανέχεται το καπνό του καθενός :?: Στα μπαράκια που πάμε είναι δική μας επιλογή οπότε από την στιγμή που πας κάπου με καπνό (κάτω των 70 m2 :?: :!: :?: ) δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις. Πάντως σε απάντηση κάποιων συναδέρφων που λένε ότι θα γίνουμε φασίστες, θα γίνω το ίδιο φασίστας με αυτούς που είναι τόσα χρόνια μιας και αφορά την υγεία μου. Στο κάτω της γραφής δεν λέμε να κόψουν το κάπνισμα, αλλά να αφήσουν λίγο χώρο και σε εμάς τουλάχιστον στον χώρο εργασίας μας :toothy9: :toothy9:
Άβαταρ μέλους
DARK AGEL

KitsusTheBest έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ........ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΛΟΓΙΚΑ.........
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΠΝΟ ......
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ....????
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΠΙΒΑΡΗΜΕΝΗ,ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΛΥΝΣΗ,ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ......????
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ......
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.....ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ......Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.....????
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ......ΠΑΡΤΕ ΜΠΕΓΛΕΡΙ ΡΕΕΕΕ.....!!!! :D :D :) :)
Προσυπογράφω ... :mozilla_cool:
Άβαταρ μέλους
DARK AGEL

Βρε παιδιά έτσι γιατί κάτι μ@κ@κ@ς συνάδερφοι με έχουν βγάλει από τα ρούχα μου, μήπως μπορούμε να δούμε σε τούτο εδώ το club πόσοι είναι υπέρ ή κατά του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους :?: Εγώ δηλώνω κατά. Θέλω οξυγόνο ρεεεεεεεεεεεεεεε :!: :!: :!: :sad6: :sad6:
Άβαταρ μέλους
minas1.8tsi

Δημοσίευση από minas1.8tsi »

+φωνώ απόλυτα με τον Κίτσο.
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!

DARK AGEL έγραψε:Βρε παιδιά έτσι γιατί κάτι μ@κ@κ@ς συνάδερφοι με έχουν βγάλει από τα ρούχα μου, μήπως μπορούμε να δούμε σε τούτο εδώ το club πόσοι είναι υπέρ ή κατά του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους :?: Εγώ δηλώνω κατά. Θέλω οξυγόνο ρεεεεεεεεεεεεεεε :!: :!: :!: :sad6: :sad6:
Eννοειται οτι υπερ του καπνισματος σε δημοσιους χωρους θα ειναι ενα μεγαλο ποσοστο των καπνιστων.
Οι μη καπνιστες θα ειναι αντιθετοι. :D :D :D

Εγω βεβαια δηλωνω ''κατα''. :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ThanassisGT
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia gt

Δημοσίευση από ThanassisGT »

ρε σεις, μην τα βαζετε με τα πρεζακια. θελετε να καταντησουμε σαν το εξωτερικο που βγαινουν εξω στο ψωλοκρυο για να κανουν μια τζουρα; ντροπη. το λογικο ειναι επειδη θελει να αρρωστησει αυτος να αρρωστησουμε κι εμεις. ετσι για συμπαρασταση.
οποιος θελει να καπνιζει να παει να το κανει σπιτι του. οι υπολοιποι δε φταιμε σε τιποτα.
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
Άβαταρ μέλους
NOEL-S3

Δημοσίευση από NOEL-S3 »

ThanassisGT έγραψε: οποιος θελει να καπνιζει να παει να το κανει σπιτι του. οι υπολοιποι δε φταιμε σε τιποτα.
+1 νομιζω οτι τα εχει πει ολα ο ανθρωπος...
Υ.Γ εχω κοψει το τσιγαρο εδω και τρεια χρονια και εχω ξανα-βρει την παιδικη μου ζωντανια και αναπνοη!!!
Άβαταρ μέλους
Ren_rs

Δημοσίευση από Ren_rs »

Την 1η Ιουλίου η Ελλάδα σβήνει το τσιγάρο

Επιτέλους!
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!

Ren_rs έγραψε:Την 1η Ιουλίου η Ελλάδα σβήνει το τσιγάρο

Επιτέλους!
Δυστυχως δε σβηνει τιποτα.Εδω στην Ελλαδα οι νομοι ψηφιζονται για να μην εφαρμοζονται.Αν δεν αλλαξουμε εμεις ως λαος............ :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Antzela
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Ντεν εχω αυτοκινητο πια..
Κωδικός Μέλους: Όχι

Δημοσίευση από Antzela »

NOEL-S3 έγραψε:
ThanassisGT έγραψε: οποιος θελει να καπνιζει να παει να το κανει σπιτι του. οι υπολοιποι δε φταιμε σε τιποτα.
+1 νομιζω οτι τα εχει πει ολα ο ανθρωπος...
Υ.Γ εχω κοψει το τσιγαρο εδω και τρεια χρονια και εχω ξανα-βρει την παιδικη μου ζωντανια και αναπνοη!!!
Μπορεις να πεισεις και τους υπολοιπους;;;;;;;;
..που εχει κλεισει η φωνη μου απο το να λεω...τα παιδια δε φταινε σε τπτ να κοιμουνται και να αναπνεουν τον καπνο...!
Νομιζω οτι οι καπνιστες..με μοναχα λιγες εξαιρεσεις... σκεφτονται ΜΟΝΟ τον εαυτο τους!!!
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα”