ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και το SkodaFans θα είναι για 2η φορά ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
- Κωδικός Μέλους: Ναι
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και το SkodaFans θα είναι για 2η φορά ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
Ανοίγω αυτό το θέμα πιστεύοντας ότι για 2η συνεχόμενη χρονιά τα μέλη του SkodaFans.gr θα ευαισθητοποιηθούν και θα κάνουν ότι μπορούν για να χαρίσουν το χαμόγελο τις Άγιες αυτές ημέρες σε κάποια παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Σας παραθέτω το Link από την σχετική συζήτηση της περσινής μας δωρεάς στον ξενώνα ΜΕΛΙΑ της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου
http://www.skodafans.gr/skodafans/viewt ... a&start=90
Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για μέρη που γνωρίζετε ότι πραγματικά το έχουν ανάγκη, για ξενώνες που φιλοξενούν παιδιά και στερούν της οικονομικής άνεσης για να τους παρέχουν τα απαραίτητα και που θέλω να πιστεύω πραγματικά πως θα μπορέσουμε να τους χαρίσουμε το χαμόγελο.
Αν κάποιος ή κάποια από εσάς γνωρίζει κάτι σχετικό ας μας ενημερώσει....
Όλοι σίγουρα έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούνται πιά, ρούχα που δεν φοράμε ή και γιατί όχι να διαθέσει κάποιο ποσό ώστε να τα προμηθευτούμε και να τα δωρήσουμε σε παιδάκια που στερούνται των παραπάνω.
Σας παραθέτω το Link από την σχετική συζήτηση της περσινής μας δωρεάς στον ξενώνα ΜΕΛΙΑ της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου
http://www.skodafans.gr/skodafans/viewt ... a&start=90
Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για μέρη που γνωρίζετε ότι πραγματικά το έχουν ανάγκη, για ξενώνες που φιλοξενούν παιδιά και στερούν της οικονομικής άνεσης για να τους παρέχουν τα απαραίτητα και που θέλω να πιστεύω πραγματικά πως θα μπορέσουμε να τους χαρίσουμε το χαμόγελο.
Αν κάποιος ή κάποια από εσάς γνωρίζει κάτι σχετικό ας μας ενημερώσει....
Όλοι σίγουρα έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούνται πιά, ρούχα που δεν φοράμε ή και γιατί όχι να διαθέσει κάποιο ποσό ώστε να τα προμηθευτούμε και να τα δωρήσουμε σε παιδάκια που στερούνται των παραπάνω.

-
manolis38
Re: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και το SkodaFans θα είναι για 2η φορά ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
Θα ηθελα να προτεινω τον συλλογο Ελπιδα ( http://www.elpida.org/visitedus_1.asp ) η καποιον αλλο συλλογο ο οποιος δραστηριοποιειται για παιδια με μικροκυταρικες ασθενειες. Επισης υπαρχει και η αντικαρκινικη μοναδα του Παιδων.
Εχω νοιωσει στην οικογεννεια τι σημαινει παιδι να εχει αυτη την φοβερη ασθενεια.
Εχω νοιωσει στην οικογεννεια τι σημαινει παιδι να εχει αυτη την φοβερη ασθενεια.
-
Sailing
- Site Admin
Θα πώ μόνο την γνώμη μου και σίγουρα θα συμφωνήσω με ότι καταλήξουμε ομαδικά.
Βλέπω σε αυτό που λες Παναγιώτη ότι ουκ ολίγοι έχουν κάνει δωρεές και βοηθήσει το ίδρυμα αυτό.
Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να βοηθήσουμε ένα σπίτι με παιδιά ή μια φτωχή οικογένεια που σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου για αυτό ζητώ παό όλους να ψάξετε και να μάθαιτε αν κοντά σας υπάρχει κάποιο σπίτι που να φιλοξενεί παιδάκια και να τα βγάζει δύσκολα πέρα!
Βλέπω σε αυτό που λες Παναγιώτη ότι ουκ ολίγοι έχουν κάνει δωρεές και βοηθήσει το ίδρυμα αυτό.
Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να βοηθήσουμε ένα σπίτι με παιδιά ή μια φτωχή οικογένεια που σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου για αυτό ζητώ παό όλους να ψάξετε και να μάθαιτε αν κοντά σας υπάρχει κάποιο σπίτι που να φιλοξενεί παιδάκια και να τα βγάζει δύσκολα πέρα!

-
manolis38
Νικολα μου η βοηθεια ειναι βοηθεια οπου και να πηγαινει. Κανενα προβλημα εγω μεσα οπου και να αποφασιστει!*Sailing* έγραψε:Θα πώ μόνο την γνώμη μου και σίγουρα θα συμφωνήσω με ότι καταλήξουμε ομαδικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manolis38 την Τρί 25 Νοέμ 2008, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
tzavelas
και εγω αυτης της αποψης ειμαι*Sailing* έγραψε:Θα πώ μόνο την γνώμη μου και σίγουρα θα συμφωνήσω με ότι καταλήξουμε ομαδικά.
-
Gel73
Σε ποιόν λογαριασμό καταθέτουμε; :roll:
- dasylva
- Member
- Μοντέλο: FABIA Mk1 bbz
τελικα τι αποφασηστικε?που θα δωθουν και μεχρη ποτε καταθετουμε :?: :?: :?:
-
Sailing
- Site Admin
Κανείς δε έχει προτείνει κάτι ακόμα!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ..... :evil:
Μα καλά...κανείς δεν γνωρίζει ή έχει κοντά του μια φτωχή οικογένεια που να μπορούμε να δώσουμε κάποια πράγματα?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ..... :evil:
Μα καλά...κανείς δεν γνωρίζει ή έχει κοντά του μια φτωχή οικογένεια που να μπορούμε να δώσουμε κάποια πράγματα?

-
Gel73
Μήπως θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε σε καμία εκκλησία, αν γνωρίζουν οικογένειες που να χρειάζονται βοήθεια, η να ρωτούσαμε σε Δήμους στα γραφεία κοινωνικής μέριμνας, επίσης για άτομα η οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια. Προσωπικά γνωρίζω κάποιες οικογένειες που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Αν γνωρίζουν και άλλοι, θα μπορούσαμε ότι μαζέψουμε να τους τα μοιράσουμε ισόποσα.
Απλά μια πρόταση έκανα.
Απλά μια πρόταση έκανα.
-
Sailing
- Site Admin
Μια χαρά τα λές Ηλία μου!
Μόνο μην το αφήνουμε ρε παιδιά τελευταία στιγμή.....μην αδιαφορούμε...
Αφού όλοι έχουμε κάτι να δώσουμε για να κάνουμε κάποιον να χαμογελάσει...
...ότι μπορεί ο καθένας... Έστω και να μπούμε στον κόπο να πάρουμε ένα τετράδιο ή ένα βιβλίο σε περίπτωση που δεν έχουμε να δώσουμε κάτι άλλο!
Δώστε ιδέες.....
Ηλία φυσικά μπορούμε να το κάνουμε ξεχωριστά!! Η πράξη είναι που μετράει και όχι η αναγνώριση αυτής!
Μόνο μην το αφήνουμε ρε παιδιά τελευταία στιγμή.....μην αδιαφορούμε...
Αφού όλοι έχουμε κάτι να δώσουμε για να κάνουμε κάποιον να χαμογελάσει...
...ότι μπορεί ο καθένας... Έστω και να μπούμε στον κόπο να πάρουμε ένα τετράδιο ή ένα βιβλίο σε περίπτωση που δεν έχουμε να δώσουμε κάτι άλλο!
Δώστε ιδέες.....
Ηλία φυσικά μπορούμε να το κάνουμε ξεχωριστά!! Η πράξη είναι που μετράει και όχι η αναγνώριση αυτής!

-
Sailing
- Site Admin
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
-
Sailing
- Site Admin
Αφού δεν έχει να προτείναι κάποιος κάτι τότε μάλλον για εκεί μας βλέπω... Παιδικό χωριό SOS Βάρης...
Kαι για να το τρέξουμε λίγο παρακαλώ να δηλώσουμε εδώ τί έχει να προσφέρει ο καθένας έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε και να μας πούν ποιά μέρα μπορούμε να τα πάμε!
Kαι για να το τρέξουμε λίγο παρακαλώ να δηλώσουμε εδώ τί έχει να προσφέρει ο καθένας έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε και να μας πούν ποιά μέρα μπορούμε να τα πάμε!

-
Babis
Εγώ μπορώ να δώσω και χρήματα,αλλά και παιχνίδια και ρούχα.Βέβαια είναι για παιδιά κάτω των 3 αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν (δυστυχώς) και τέτοια στο SOS :|
-
Sailing
- Site Admin
Ωραία..θα κάνω ένα τηλέφωνο αύριο παιδιά για να μην περνάνε οι μέρες και θα σας ενημερώσω....από εκεί και πέρα φτιάχνει ο καθένας την κούτα του με ότι νομίζει....σημειώνει απέξω ή κάνει μια λίστα και πάμε να τα παραδώσουμε στα παιδιά!
Κατανοώ ότι όλοι μας είμαστε πιεσμένοι τόσο από θέμα χρόνου όσο και ίσως οικονομικά αλλά έστω και με μια μικρή προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε το καλό σε κάποια παιδάκια!
Κατανοώ ότι όλοι μας είμαστε πιεσμένοι τόσο από θέμα χρόνου όσο και ίσως οικονομικά αλλά έστω και με μια μικρή προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε το καλό σε κάποια παιδάκια!