3ο NHAC Trackday στην πιστα των Σερρων.

Εκθέσεις αυτοκινήτου, επιδείξεις και άλλα...
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Κωδικός Μέλους: Ναι
Επικοινωνία:

Re: 3ο NHAC Trackday στην πιστα των Σερρων.

Δημοσίευση από RoadRunner »

Γιάννη επειδή δεν έχω ξαναπάει σε πίστα ποτέ, τι ακριβώς γίνεται εκεί;
Εγώ πχ δεν θέλω να μπώ στην πίστα με το αμάξι μου,τι θα κάνω αν έρθω εκεί (πέρα απο τη βόλτα στις Σέρρες και την καλή παρέα);

Ηταν μια ερωτηση που μου εστειλε με π.μ. ο mimis.
Tην δημοσιευω εδω διοτι σηγουρα δεν θα ειναι ο μονος που εχει αυτες τις αποριες και σωστο θα ηταν να απαντισω κι εδω για να καλυψω τυχων αποριες.

Ελα και δεν χρειαζεται να μπεις,οσοι δεν μπουνε απλα κερκιδα καφε και χαβαλε και ενα δυνατο χειροκροτημα σε οσους μπουνε.
Βασικα θα ειναι ενας μινι αγωνας μεταξυ μελων clubs βορειου Ελλαδος,θα εχει πολα club και πολλα αυτοκινητα.
Λεπτομεριες θα πω την παρασκευη στην συναντηση γιατι οντος περα απο την πλακα θελει πολυ τρεξημο για την οργανωση και εν μερη ψηλοτρεχω κι εγω.
Γι απλη συμμετοχη στην κηνηση μας προς της Σερρες θα κανω αλλη λιστα απλος επηγει αυτην την στιγμη να ξερουμε ποιος θα αγωνιστει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Χτες το βραδυ πραγματοποιηθηκε η συναντηση του NHAC και παρθηκαν μερικες αποφασεις οι οποιες ειναι:

1) Τιμή συμμετοχής 40 ευρώ. Απο το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα πληρωθούν τα έξοδα που θα προκύψουν (πιστα αναμνηστικά κλπ) ενω το υπόλοιπο θα επιστραφεί αναλογικά των συμμετοχών, στα clubs.

2) Το σύστημα συμμετοχών παραμένει ως έχει το περσινό. Δηλώνωνται οι ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ συμμετοχές σε σχετικό post που θα ανοιχτεί. Tα group κλπ θα οριστούν μετά τις 22 Οκτωβρίου. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΕ Η 21η Οκτωβρίου. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ. Παράδοση χρημάτων ορίστικε η 22η Οκτωβρίου σε σχετικό meeting που θα πραγματοποιηθεί.

3) Οι συνολικές συμμετοχές θα είναι στα περσινά επίπεδα. 150 συμμετοχές που ενδεχομένως να φτάσουν τις 160.

4) Τα clubs που θα συμμετάσχουν στο φετινό TRACK DAY είναι τα αναφερόμενα παραπάνω και οποιοδήποτε άλλο club δεν θα γίνει δεκτό μιας και δεν εμφανίστηκε στις 2 προγραμματισμένες συναντήσεις του NHAC.

Και συμπληρωνω πως θα χρειαστω το ποσο των 40€ οσο το δυνατον συντομοτερο ωστε να "καπαρωσω" την συμετοχη του SkodaFans στο Trackday,γιατι αυτο?
Διοτι ασχετος με την ημερομηνια παραδοσης χρηματων η οποια ειναι στης 22 Οκτωβριου χρειαζομαι προπληρομενες συμμετοχες επιδη το οριο ειναι στα 150 μαξιμουμ 160 αυτοκινητα,ετσι θα αποφυγουμε τυχον περεξηγησεις του δεν δηλωσαμε εγκερος,θα τηρηθει σειρα προτερεοτητας,ετσι οποιος δηλωσει π.χ. στης 21 Οκτωβρη και εχουν συμπληρωθει τα 150 αυτοκινητα θα μπει στην αναμονη για να συμμετασχει στο Trackday.
Οσοι δηλωσαν θα επικοινωνησω μαζι σας για την καταβολη των χρηματων και θα χρειαστω επισης ονοματεπονημο για να καταγραφουν οι συμμετοχες απο την πιστα .
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Α και να συμληρωσω κι ολας πως τα 40€ ειναι για την συμμετοχη και στις δυο ημερες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Ριξτε μια ματια εδω ετσι για να παρετε μια γευση για το τι εγεινε περισι http://www.prcclub.gr/Shows/TrackDays/2 ... D_NHAC.htm Κανονισμοι, οδηγιες, υπεύθυνες δηλωσεις κτλπ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Λιστα συμμετοχων αγωνιζομενων Trackday

:arrow: ROADRUNNER Συμμετοχη με Fabia 1.4 101hp Εμπειρια 0 ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 40€
:arrow: kdouris Συμμετοχη με Fabia 1.4 116hp Εμπειρια 0 ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 40€
:arrow: spiros vf Συμμετοχη με Octavia 20vt 250hp+ Eμπειρια 2 ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 40€

Λιστα συμμετοχων Trackday (κερκιδα,μασαμπουκα :D )

:arrow: Gel73
:arrow: tzavelas
:arrow: vgeorgoudis
:arrow: stf
:arrow: Gpap
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gel73

Δημοσίευση από Gel73 »

Να σε ρωτήσω βρε Γιάννη.
Η συμμετοχή είναι για ένα άτομο, η αν έρθει και η γυναίκα η κανένα φιλαράκι, πρέπει να πληρώσουν και εκείνοι; :roll:
Άβαταρ μέλους
SCOUTer

Δημοσίευση από SCOUTer »

Gel73 έγραψε:Να σε ρωτήσω βρε Γιάννη.
Η συμμετοχή είναι για ένα άτομο, η αν έρθει και η γυναίκα η κανένα φιλαράκι, πρέπει να πληρώσουν και εκείνοι; :roll:
έλα να το πάρουμε από την αρχή

αν μου τη δώσει εκείνη τη μέρα και ανέβω Σέρρες και περάσω από τη πίστα και δω κόσμο μαζεμένο και θελήσω να σταματήσω για κάνα καφέ και λίγο χάζι

θα με κόψουν οι σεκιουριτάδες ;;; :shock: :shock: :shock:

υπάρχει τέτοια περίπτωση και αν ναι να το ξέρω για να πράξω ανάλογα !!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kdouris
Skodafans Gold Member
Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION

Δημοσίευση από kdouris »

Συνήθως σε trackdays από club είναι κούτρα. Πληρώνεις μόνο σε αγώνες.Τι μας πέρασες, για γύφτους; :lol:
Αν θέλετε πάντως, μπορώ να κανονίσω να πληρώσετε είσοδο. :shock: Απλά πείτε μου... :lol: :idea: :lol: :mrgreen: :lol:

Δεν θέλουμε τα λεφτά σου, την ψυχή σου θέλουμε... :twisted: :twisted:
:idea: :idea: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kdouris την Δευ 15 Σεπ 2008, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Όταν μεγαλώσω, θα πάρω GT-R!!!
Άβαταρ μέλους
spiros vf
Member
Μοντέλο: Οctavia 1.8T

Δημοσίευση από spiros vf »

SCOUTer έγραψε:
Gel73 έγραψε:Να σε ρωτήσω βρε Γιάννη.
έλα να το πάρουμε από την αρχή

αν μου τη δώσει εκείνη τη μέρα και ανέβω Σέρρες και περάσω από τη πίστα και δω κόσμο μαζεμένο και θελήσω να σταματήσω για κάνα καφέ και λίγο χάζι

θα με κόψουν οι σεκιουριτάδες ;;; :shock: :shock: :shock:

υπάρχει τέτοια περίπτωση και αν ναι να το ξέρω για να πράξω ανάλογα !!!!!!!!!
Αστα αυτα τα τυχαια αν περασω απο την πιστα .Δηλωσε συμμετοχη τωρα.Βαλε μεσα στην πιστα την τετρακουνα σου.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Λοιπον,το να ερθεις και να παρακολουθησεις το Trackday ειναι δορεαν,κουτρα,τζαμπα,πως το λενε βρε παιδι μου :lol: :lol: :lol: ,γι αυτο ολοι θα ειστε εκει για να παρακολουθησετε τον πυραβλο ROADRUNNER να αφηνει λαστιχο κατω :D :D :D
Μονο οι συμμετεχωντες εντος πιστας πληρωνουν.
Αντε να βλεπω ατομα για κερκιδα :D :D :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Μεχρι στηγμης αυτο εχω πληροφορηθει,τωρα εαν αλλαξει κατι θα ενοιμερωσω :roll:
Εικόνα
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ

Δημοσίευση από Sailing »

Τα OFF TOPICS σβηστηκαν.
Παρακαλώ μην με ξαναβάλετε στον κόπο! :evil:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Ξανα συζητηθηκε το θεμα των 40€ για την συμμετοχη στο Trackday και η τιμη μαλλον θα ειναι στα 35€.
Οποτε οποιος μου εδωσε χρημματα θα τα επιστρεψω με την πρωτη ευκαιρια για να μην γυνει και καμια παρεξηγηση.

Στα πρωτα σταδια επισης ειναι και η δημιουργεια της αφισας για το Trackday.
Θα υπαρξουν βεβαια και αλλαγες στα ονοματα των clubs που αναφερει απο κατω.

Σας την παρουσιαζω λοιπον
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

To ποσο που αναλογει στο να συμμετασχει καποιος στο Trackday εχει πεσει στα 30€.
Τωρα πλαιον σας χρωσταω χρημματα :|

Οι συμμετεχωντες απο το SkodaFans ειναι:

:arrow: ROADRUNNER Συμμετοχη με Fabia 1.4 101hp Εμπειρια 0 ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 30€
:arrow: kdouris Συμμετοχη με Fabia 1.4 116hp Εμπειρια 0 ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 40€ (Xρωσταω 10€ επιστροφη)
:arrow: spiros vf Συμμετοχη με Octavia 20vt 250hp+ Eμπειρια 2 ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 40€ (Xρωσταω 10€ επιστροφη)
:arrow: sasoyna Συμμετοχη με Octavia 20vt 240hp+ Eμπειρια 2 ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 30€
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Tωρα τιθεται θεμα για το ποια μερα θα τρεξουμε.
Η το Σαββατο η την Κυριακη,πειτε μου σας παρακαλω ποια μερα σας βολεβει για να δηλωσουμε.

Χρειαζομαστε επισης και ενα ατομο για βοηθο οργανωσης.
Ο βοηθος οργανωσης ειναι ενα ατομο το οποιο θα βοηθισει σε διαφορους τομεις, η θα ελεγχει την εισοδο και την εξοδο τον οχηματων απο τα πιτ στην πιστα η θα ειναι ενας απο τους ανθροπους που θα κρατανε την κοκκινη και την κιτρινη σημαια σε καποια σημεια της πιστας ωστε να ελεγχει την σωστη λειτουργεια του αγωνα.

Ο βοηθος οργανοσης μπορει να ειναι και καποιος αγωνιζομενος στο Trackday,αλλα εαν καποιος δεν θελει να τρεξει αλλα θελει να μας βοηθισει ας ποσταρει εδω για να ξερουμε τι μας γυνεται :|
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εκδηλώσεις”