Μεικτή με 356 ευρώ;;Πάρα πολύ καλά είναι.BOSS_GT έγραψε:COMMERSIAL VALUE μεικτη για κεφαλαιο 22000 ευρω με 300€ απαλλαγη δινω 356 ευρω και το αμαξι διανυει το 2εξαμηνο,νομιζω οτι ειναι αρκετα καλα
Ασφάλεια αυτοκινήτου
-
Dion RS
Re: Ασφάλεια αυτοκινήτου
-
BOSS_GT
κοιτα στον εν λογο ασφαλιστη,ασφαλιζω 5 οχηματα νομιζω οτι αξιζω μια καλη τιμη :mrgreen: :mrgreen:
-
tzavelas
εως τσαμπα :DDion RS έγραψε:Μεικτή με 356 ευρώ;;Πάρα πολύ καλά είναι.BOSS_GT έγραψε:COMMERSIAL VALUE μεικτη για κεφαλαιο 22000 ευρω με 300€ απαλλαγη δινω 356 ευρω και το αμαξι διανυει το 2εξαμηνο,νομιζω οτι ειναι αρκετα καλα
-
GriTon
για μικτη????Dion RS έγραψε:Πάντως είναι αρκετά ακριβούτσικη.
-
Dion RS
Ώπα γκαβομάρα.Το παίρνω πίσω.Δεν είδα ότι είναι μεικτή.GriTon έγραψε:για μικτη????Dion RS έγραψε:Πάντως είναι αρκετά ακριβούτσικη.
sorry φίλε μου.Για μεικτή είναι πάαααρα πολύ καλά.
-
octavia_scout
παντως και πριν που ημουνα στοι φοινικα που λενε και οτι ηταν η καλυτερη, οχι ονο πληρωνα πολλα αλλα ηταν και απροσωπη, τωρα με τον ασφαλιστη γνωστο αισθανομαι μεγαλυτερη ασφαλεια....
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Έχεις απόλυτο δίκιο.octavia_scout έγραψε:παντως και πριν που ημουνα στοι φοινικα που λενε και οτι ηταν η καλυτερη, οχι ονο πληρωνα πολλα αλλα ηταν και απροσωπη, τωρα με τον ασφαλιστη γνωστο αισθανομαι μεγαλυτερη ασφαλεια....
Η προσωπική σχέση με τον ασφαλιστή παίζει μεγάλο ρόλο σε δύσκολη στιγμή :|

-
Dion RS
Kαι εγώ όταν ήμουν στο φοίνικα,είχα το ίδιο πρόβλημα.octavia_scout έγραψε:παντως και πριν που ημουνα στοι φοινικα που λενε και οτι ηταν η καλυτερη, οχι ονο πληρωνα πολλα αλλα ηταν και απροσωπη, τωρα με τον ασφαλιστη γνωστο αισθανομαι μεγαλυτερη ασφαλεια....
Έπαιρνα τηλ και κάθε φορά μιλούσα με κάποιον άλλον.
Με εξυπηρέτησαν όταν τους χρειάστηκα,αλλά καλό
είναι να έχεις τον ασφαλιστή σου και να ξέρεις με ποιον
μιλάς όταν πρόβλημα.
-
Gel73
Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω. Αν κάποιος έχει ένα ατύχημα και του καταστραφεί το όχημα, με την μικτή, του δίνουν τα χρήματα να αγοράσει καινούργιο; Η τέλος πάντων γενικά η μικτή αξίζει αν σου συμβεί η κάνεις κάποιο ατύχημα; Ρωτάω γιατί -δόξα τω Θεό- μέχρι στιγμής δεν έχω μπλέξει (και δεν ήθελα πότε, να μπλέξω) αλλά έχω ακούσει πολλά και διάφορα, συνήθως αρνητικά.
-
darksun
Αν το κόστος για να φτιαχτεί είναι πολύ μεγάλο και πάει για ολική, τότε η ασφαλιστική
σου πληρώνει όχι όλη την αξία του αυτοκινήτου αλλά την αξία που έχει εκείνη την στιγμή στην αγορά, αν πας να το αγοράσεις σαν μεταχειρσμένο.
Γιαυτό καλό είναι να αναπροσαρμόζουμε τα ποσά που έχουμε ασφαλίσει το αυτοκίνητο, μην αφήνουμε την αξία ασφάλισης , στην αρχική τιμή αγοράς
σου πληρώνει όχι όλη την αξία του αυτοκινήτου αλλά την αξία που έχει εκείνη την στιγμή στην αγορά, αν πας να το αγοράσεις σαν μεταχειρσμένο.
Γιαυτό καλό είναι να αναπροσαρμόζουμε τα ποσά που έχουμε ασφαλίσει το αυτοκίνητο, μην αφήνουμε την αξία ασφάλισης , στην αρχική τιμή αγοράς
-
octavia_scout
οκ, ο φοινικας παντως πληρωνει ατακα και επιτοπου, βεβαια αν θες να εισαι ευελικτος βρες ενα καλο ασφαλιστη.
-
akhs001
Ρε παιδια διαβαζω τοσες μερες "ΜΙΚΤΗ" και δεν ξερω τι ειναι θα μου εξηγηση καποιος τι ειναι η μικτη.Πολυ μεγαλα ποσα διαβαζω οτι πληρωνετε εμενα γιατι ο ασφαλιστης μου μου ειπε 280 Ευρω το εξαμηνο???
-
Dion RS
Στην μεικτή,η ασφαλιστική σου σε πληρώνει για την ζημιά
ακόμα και όταν φταις εσύ για το ατύχημα.Σου εξαιρεί μόνο
ένα αρχικό ποσό,που συνήθως είναι από 300-500ευρώ.
ακόμα και όταν φταις εσύ για το ατύχημα.Σου εξαιρεί μόνο
ένα αρχικό ποσό,που συνήθως είναι από 300-500ευρώ.