Μαγνησία: Ασυνείδητος οδηγός νταλίκας την βάζει στον αυτόματο “για χαβαλέ” και βιντεοσκοπεί.

Σημαντικες ειδήσεις αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: FELICIA (racing edition)

Μαγνησία: Ασυνείδητος οδηγός νταλίκας την βάζει στον αυτόματο “για χαβαλέ” και βιντεοσκοπεί.

Δημοσίευση από ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ »

Εικόνα

Όλα έγιναν σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στο ύψος της Μαγνησίας. Στο βίντεο φαίνεται η θέση του οδηγού να είναι κενή και το βαρύ όχημα να πηγαίνει μόνο του. Ο ίδιος είπε στο Live News ότι η νταλίκα του έχει υπερσύγχρονα συστήματα που της επιτρέπουν να κινηθεί με ασφάλεια, δίχως τη δική του παρουσία. Κάτι φυσικά που δεν προβλέπεται από κανένα σχετικό κανονισμό.

«Ξέρω ότι είναι πολύ επικίνδυνο αλλά εγώ το πήγα για χαβαλέ. Για να κάνω πλάκα» είπε ο άνθρωπος που είναι 30 χρόνια επαγγελματίας. «Το αυτοκίνητο έχει δυνατότητες να πάει από Θεσσαλονίκη – Αθήνα χωρίς να πιάσω καθόλου το τιμόνι».

https://www.libre.gr/2024/10/01/magnisi ... s-ntalika/

-----------------------------------

Στις ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα καταγραφεί αυτοκινητικά δυστυχήματα και ατυχήματα με οδηγούς που έθεσαν σε εφαρμογή το αυτόνομο σύστημα οδήγησης και δεν κατάφεραν να ανακτήσουν έγκαιρα τον έλεγχο του οχήματος. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα οι οδηγοί ισχυρίζονται πως ήταν το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που δεν ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε.

https://www.ieidiseis.gr/ellada/263877/ ... -synodigoy

-------------------------------------

Μετα το βιντεο (οπου φαινεται και ποσο επικινδυνα οδηγει) δινει και συνεντευξη ο κοπανος.

:ak47:
Εικόνα

«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)
Άβαταρ μέλους
TORRERO
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 5 VRS
Κωδικός Μέλους: Ναι

Re: Μαγνησία: Ασυνείδητος οδηγός νταλίκας την βάζει στον αυτόματο “για χαβαλέ” και βιντεοσκοπεί.

Δημοσίευση από TORRERO »

Ο έλαμωρετωρα Ελληναράς..., σε νέο επεισόδιο....
Service by Koret :autodriving:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επίσημη εφημερίδα του Skodafans Club”