Καλά που υπάρχει και το internet, απαράδεκτα τα ελληνικά μμε για ακόμη μία φορά :evil:
Από τα κυρίως θέματα στο www.wrc.com η απόδοση του ελληνικού πληρώματος.
Για να πω την αμαρτία μου, μετά την αποτυχία της 2ης fabia δεν περίμενα να τερματίσει καν ο Αθανασούλας, μπράβο του και συγχαρητήρια!
IN MEMORIAM,Γιωργος Μοσχους
Εφυγε σημερα ενας μεγαλος οδηγος που εχει γραψει τη δικη του ιστορια στο Rally Acropolis.Μαζι με τον Τασο Μαρκουιζο[Ιαβερη],αποτελουν κατα την ταπεινη μου αποψη τους κορυφαιους Ελληνες οδηγους ολων των εποχων. http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12885
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Π.Τατούλης: Στην φετινή διοργάνωση του ΕΚΟ Rally Acropolis 2024 διεπράχθη «εγκληματική» προσβολή για την Σπάρτη, την Πελοπόννησο και την Ιστορία της Χώρας μας.
Συνεχεια του κιτς της τελετης εναρξης των Ολυμπιακων Αγωνων στο Παρισι.
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Οφείλουν ο κ. Βρούτσης και η κα. Μενδώνη να λογοδοτήσουν για το συγκεκριμένο «έγκλημα» και να παραιτηθεί άμεσα το σύνολο των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού,
που με την με αριθμ πρωτ. 952/30/8/2024 απόφαση τους, ανέθεσαν την συγκεκριμένη υπηρεσία.
Η απούσα και η ανύπαρκτη Περιφερειακή Αρχή του κ. Πτωχού, που παρουσιάζεται και ως συνδιοργανώτρια στην επίσημη ιστοσελίδα του «acropolisrally.gr», για μία ακόμα φορά αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί το Πολιτιστικό και Ιστορικό κεκτημένο που αποτελεί σημείο αναφοράς της Πελοποννήσου.
Για τον Nemo που σατυριζε ο Σεφερλης ομως ξεσηκωθηκαν αρκετοι και ηταν και λαλιστατοι,εκει υπηρχε βλεπεις ''ευαισθησια".
Λες να τολμαγε κανενας να κανει το ιδιο για τον Σουλευμαν ή για τον Μωυση; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)