Ούτε εγώ έχω θέμα με το μέρος αλλά βλέπεις/βλέπουμε πως από συμμετοχές δεν γεμίζουμε ούτε ταξίkor9 έγραψε: Σάβ 24 Φεβ 2024, 08:24 Σωστά όλα αυτά που λέτε αλλά όπως γράψατε σημαντικό παράγοντα για το μέρος είναι το πόσοι θα μαζευτούμε ... Δεν έχει κανένα νόημα να μαζευτούμε οι 2-3 που μαζευόμαστε πάντα σχεδόν και να παμε πχ Πόρτο Ράφτη .. Προσωπικά δεν έχω θέμα με την απόσταση (μιας και συνάντηση γίνεται πλέον μια φορά το 3μηνο και αν ) αλλά καταλαβαίνω απόλυτα αυτά που λέτε .
Ας μαζευτούμε λοιπόν στις <απλές> συναντήσεις πάνω από 3 άτομα και μετά πάμε και πιο μακριά ..
Κάντε λίγο υπομονή να βρω χρόνο γιατί έχω πήξει μέχρι πάνω και θα κανονίσουμε κάτι .. Έχουμε και μια πίτα μην ξεχνάτε Μάρτης μπαίνει σε λίγο ...
Λουκά αυτό με την Κόρινθο πολύ ωραίο ! Θα το λαβω υπόψιν !
Καλά έλα και εσύ πρώτα που μας την έχεις κάνει σε όλες τις τελευταίες φορές και άσε τον ΚώσταGiannis93 έγραψε: Σάβ 24 Φεβ 2024, 12:22 Καλημέρα σας.
Θα ήταν ωραία να βρεθούμε μια κυριακή για μονοήμερη. Αρκεί να με μαζέψει ο kor9
Εννοείται ότι θέλουμε και εκδρομήTORRERO έγραψε: Δευ 26 Φεβ 2024, 09:54 Εμένα, μου φαίνεται ότι πλησιάζει ο καιρός για μια ετήσια, που μπορούμε να κόψουμε και πίτα όπως παλιά!
Αν ήταν να κάνετε κάτι, θα το είχατε κάνει, τρεις μήνες το συζητάτε...
Όλοι έχουμε δυσκολίες, και η Αθήνα είναι ζούγκλα, όντως το σκέφτεσαι να πας απ' τη μια άκρη στην άλλη..
Μια 2ήμερη εκτός, θα σας(μας) κάνει όλους καλό, και αυτό τον καιρό, είναι και οικονομικά τα ξενοδοχεία...
Πρέβεζα, Λιτόχωρο, Χαλκίδα, Γιάννενα, τόσα μέρη!
Μονο το πηγαινε ελα στην Πρεβεζα ειναι περιπου 200 ευρω σε διοδια και βενζινες....Για τα Γιαννενα ακομα παραπανω......Εκει τα εχω γυρισει ολα αφου καθε καλοκαιρι ειμαι εκει , και ψετος πηγα και χειμωνα.....Εχει πολλα μερη εκει να παει καποιος , αλλα πολλα τα εξοδα και τα χιλιομετρα απο Αθηνα .....TORRERO έγραψε: Δευ 26 Φεβ 2024, 09:54 Εμένα, μου φαίνεται ότι πλησιάζει ο καιρός για μια ετήσια, που μπορούμε να κόψουμε και πίτα όπως παλιά!
Αν ήταν να κάνετε κάτι, θα το είχατε κάνει, τρεις μήνες το συζητάτε...
Όλοι έχουμε δυσκολίες, και η Αθήνα είναι ζούγκλα, όντως το σκέφτεσαι να πας απ' τη μια άκρη στην άλλη..
Μια 2ήμερη εκτός, θα σας(μας) κάνει όλους καλό, και αυτό τον καιρό, είναι και οικονομικά τα ξενοδοχεία...
Πρέβεζα, Λιτόχωρο, Χαλκίδα, Γιάννενα, τόσα μέρη!
satanskull έγραψε: Κυρ 03 Μαρ 2024, 10:59 mpla mpla mpla.........α..........και μετα πρεπει να παμε και την ετησια εκδρομη.......ελα γτ σκουριασαμε.