Αρθρογραφία - Επικαιρότητα - Ειδήσεις...!

Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος

Συντονιστές: tsiogeo, kor9, giannis amaliada, ABTAKIAS, Giannis93

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!
Δημοσιεύσεις: 24007
Εγγραφή: Δευ 26 Νοέμ 2007, 13:46
Μοντέλο: Octavia 5vRS
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: Ριο,Πατρα

Re: Αρθρογραφία - Επικαιρότητα - Ειδήσεις...!

Δημοσίευση από linkin's dad »

ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε: Δευ 16 Οκτ 2023, 11:38
linkin's dad έγραψε: Κυρ 15 Οκτ 2023, 23:28 Και παντα καταληγουμε στο ιδιο ερωτημα.Το πολιτικο ποιος τον εβαλε στη βουλη?
Η Δημοκρατια, που εχει σαν πρωτους ''ηρωες'' τον Αρμοδιο και τον Αριστογειτονα (ξερεις τι καταγωγης και τι ηθους ηταν) οι οποιοι λεει σκοτωσαν τον τυραννο Ιππια (!) και την εγκατεστησαν και απο τοτε ζουμε ευεργετημενοι.
Εν ετη 2023 δεν εχουν μαθει ακομη οτι σκοτωσαν τον αδερφο του τον Ιππαρχο επειδη ειδε στην πομπη την αδερφη του Αρμοδιου (η οποια παρανομα συμετειχε καθ'οτι μη Ελληνιδα) και την τραβηξε απο τον αγκωνα εξω.
Τον Πολιτικο τον εβαλε στην Βουλη οχι για να κανει οτι του κατεβει,σε σημαντικα θεματα υπαρχει το Δημοψηφισμα αλλα ενα εγινε πριν μερικα χρονια και το αποτελεσμα ηταν ακριβως το αντιθετο απο οτι ηθελε ο λαος.

Σε ΔΕΚΟ εβγαινε με συνταξαρα-εφ'απαξ τρελο ο Διευθυντης και τον μεθεπομενο μηνα ειχε ξαναπροσληφθει στην ιδια θεση ως Manager,μιλαμε για πολλες χιλιαδες ευρω συνολικες απολαβες,δεν το ηξερε ο υπουργος;
Ο πρωθυπουργος δεν ξερει πως στην ΔΕΗ ο αλλος παιρνει 1000 ευρω την ημερα συν μπονους συν ολα (αμαξι-γραφειαρα λουξ με σπα μεσα-οδηγο-ταξιδια-δωρα) πληρωμενα;
Θυμασαι την αλλη που χτυπαγε το χερι στο πανελ και φωναζε ''χαλαλι του";
Μηπως ξεχασες πως στην ΕΡΤ (που ειχε 3 φορες επανω πιο πολλους υπαλληλους απο το BBC) τι μισθους επαιρναν;
https://tvxs.gr/user-post/idoy-posa-epa ... siografoi/
Δεν ηξερε ο πρωθυπουργος και ο υπουργος;
ΟΛΑ τα ξερουν αλλα οχι μονο ο ενας πολιτικος καλυπτει τον αλλον αλλα στο τελος ριχνουν το βαρος της ευθυνης σε σενα και σε μενα για να πληρωσει τα σπασμενα.

____________

https://www.carandmotor.gr/nea/oristiko ... on-kliseon
«Επικαιροποιούμε το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Οδικής Ασφάλειας 2021 – 2030, που αποσκοπεί στη μείωση του αριθμού των νεκρών και των τραυματιών από τροχαία ατυχήματα, κατά 50% έως το 2030.

Απ΄ την πλευρά του ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης σημείωσε: «Δεσμευόμαστε για την άμεση ψηφιοποίηση εφαρμογών που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών.
Αρα ΤΕΛΟΣ σε στροφες με αντιθετη κλιση,δρομους καρμανιολες,γεφυρες ετοιμες να πεσουν και λακκουβες που χωραει μιση ζαντα μεσα;
ΟΛΑ θα λυθουν με την εκπαιδευση των οδηγων (αρα ΑΥΤΟΙ φταινε) και την ψηφιοποιηση,αυτο δηλαδη ηταν το κομματι του παζλ που ελειπε.
Θυμασαι την διαφημιση; '' γω διν ξηφευγου πουτε ρε, εχου απλικεισο", ετσι πλεον θα εχουμε ''app" στο κινητο μας και θα οδηγουμε ασφαλεστερα.
Ειδες συνφορουμιτη τωρα που θα τα πληρωσεις εσυ και εγω ολα αυτα με εξτρα φορους,διοδια,κλησεις για ψυλλου πηδημα (φυσικα ποτε σε Ρομα) ποσο καλοι θα γινουν οι δρομοι μας μετα; Τι Autobahn μου λες.
Οτι του ερθει του καθε πολιτικου εφαρμοζει στην πλατη την δικη σου και την δικη και φυσικα ''για το καλο μας'' παντα αλλα βρε παιδι μου πως τυχαινει ολα αυτα να εχουν και μεσα

Εικόνα

αυτο το εξαρτημα;
Ωραια η μιζα. :laugh: :laugh: :laugh:
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV,Dci 1.6,Bose Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Άβαταρ μέλους
gsa1967
SkodaFan For Life!
Δημοσιεύσεις: 5290
Εγγραφή: Δευ 11 Ιούλ 2011, 12:03
Μοντέλο: octavia 5rs
Τοποθεσία: Νεα Σμυρνη

Re: Αρθρογραφία - Επικαιρότητα - Ειδήσεις...!

Δημοσίευση από gsa1967 »

Δεν πεθαίνει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member
Δημοσιεύσεις: 1253
Εγγραφή: Παρ 09 Μάιος 2008, 21:04
Μοντέλο: FELICIA (racing edition)
Τοποθεσία: ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Re: Αρθρογραφία - Επικαιρότητα - Ειδήσεις...!

Δημοσίευση από ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ »

linkin's dad έγραψε: Δευ 16 Οκτ 2023, 13:57 Εγω ετοιμος να γυρισω Καναδα ημουν,αλλα με προλαβαν τα μνημονια.Μου ανεβασαν την ηλικια συνταξιοδοτησης κατα τρια χρονια. :sad:
Απο τα 35 μας τα πηγαν στα 40, αλλα 5 χρονια στην πλατη με την μια.

Ξερεις ομως γιατι εγινε αυτο; Για να δουλεψουμε παραπανω,να βγαλουμε κι αλλα λεφτα ωστε να εχουμε να παρουμε Ηλεκτρικο αυτοκινητο που θελει και ο πρωθυπουργος μας για να ειμαστε εναρμονισμενοι με την ΕΕ.
Εαν βγαιναμε στα 35 δεν θα παιρναμε Ηλεκτρικο,θα κραταγαμε το παλιο ή θα παιρναμε αλλο (βενζινη-πετρελαιο) και θα καναμε ζημια στο περιβαλλον ντε.
Ειδες αμα εχεις οικολογικη συνειδηση και παιρνεις και μεγαλο μισθο ποσο ωραια ζεις στην Ελλαδα;
Πως το ελεγαν στα φυλλαδια που μοιραζαν στους λαθραιους: ''Come to live your drem in Greece".
Εικόνα

«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα”