ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Η γνώμη σας και η άποψη σας είναι πολύ πολύ σημαντική για εμάς επομένως για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόταση παρακαλώ ποστάρετε στο αντίστοιχο θέμα.

Συντονιστές: tsiogeo, kor9, giannis amaliada, ABTAKIAS, Giannis93

Άβαταρ μέλους
TORRERO
SkodaFan For Life!
Δημοσιεύσεις: 8839
Εγγραφή: Σάβ 07 Νοέμ 2009, 19:15
Μοντέλο: Octavia 5 VRS
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: Καρδιτσα

Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ OCTAVIA II F/L

Δημοσίευση από TORRERO »

Σωστά. Λίγη καλή διάθεση παραπάνω απ' όλους δεν βλάπτει.
Και αν ακόμα διαφωνούμε, εκθέτουμε την άποψή μας και δεν χρειάζεται έναρξη πολέμου, νομίζω κανένας δεν θα βγει κερδισμένος από κάτι τέτοιο.
Είναι σίγουρο ότι προσπαθούμε να βοηθήσουμε ένας τον άλλο εδώ. Ας μην το κάνουμε με λάθος τρόπο. :cool:
Service by Koret :autodriving:
Άβαταρ μέλους
tsiogeo
SkodaFans Moderator
Δημοσιεύσεις: 7589
Εγγραφή: Σάβ 22 Αύγ 2015, 16:14
Μοντέλο: OCTAVIA5 VRS
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: ΑΤΤΙΚΗ

Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ OCTAVIA II F/L

Δημοσίευση από tsiogeo »

Ως πιο πρόσφατο μέλος στη διαχείρηση με θλίβει το γεγονός ότι σε 2 απανωτες συναντήσεις είδα τον (RoadRunner) και τον (Βαρύ πόδι) ξενερωμένους και φαντάζομαι από τα παραπάνω και δεν έχω λάβει θέση - άποψη όπως νιώθω. Κατα ρχην το θέμα δεν είναι σωστό ούτε έχει τελειώσει σωστα για κάποιον που έχει ένα ανάλλογο πρόβλημα. Θα ξεκινήσω με τα βασικά που έχω μάθει , έχω ζήσει , χωρίς όμως να μπορώ να τα σφραγίσω διότι δεν είμαι ειδικός.Σε όλα τα ανταλλακτικά που έχω πιάσει στα χέρια μου έχω καταλάβει ότι υπάρχουν 3 κατηγορίες: α) τα "Κινέζικα" 'η ψέυτικα β) μάρκες εμπορείου πχ Valeo , Febi και γ) της αντιπροσωπίας της κάθε μάρκας .

Δίνω παράδειγμα... τακάκια φρένων.... θέλω να τα αγοράσω εγώ , μόνος μου.. στη (α) περίπτωση έχουν 25 ευρώ , είναι πολύ φτηνά αλλά ξέρω ότι θα σκοτωθώ... Η περίπτωση (β) έχουν 50 ευρω και είναι η περίπτωση που χρησιμοποιούν στις αντιπροσωπίες (γ) με την μάρκα τους επάνω και τα δίνουν 100 ευρω. Μετα από όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου εγώ κατάλαβα ότι ο (RoadRunner) πρότεινε την (β) περίπτωση και ο (Βαρύ Πόδι) έπραξε με την (α) γι αυτο κι έγινε αυτη η παρεξήγηση.

Έχω γνωρίσει από κοντά και τα 2 αξιόλογα άτομα και δεν δέχομαι σε καμιά περίπτωση να μπαίνει κάποιος στο Forum και να βρίσκει αυτές τις κουβέντες χωρίς να ξεκαθαρίζει ο καθένας την θέση του. Δεν θα πω έγω στον RoadRunner που έχει σώσει αρκέτους από δω μέσα πως θα κάνει την δουλειά του άσχετα αν γνωρίζω πως είναι πχ τα μπεκ. όπως και σε κανέναν άλλο. Μάλιστα αισθάνομαι ευγνώμων όταν κάποιος προσφέρει τις γνώσεις του απο την δουλειά του για οποιοδήποτε θέμα.

Δεν Δέχομαι όμως περισσότερο να λέγονται βαριές κουβέντες δημόσια με κατηγορίες και να αφήνονται υπονοούμενα.Δεν γίνεται σε συναντήσεις μελών να με ρωτάνε ποιοι είναι αυτοι οι 2 που δεν επιτρέπεται να πούμε ή αν κάποιος προωθεί ανταλακτικά απο δω μέσα , αν κάποιος τα παίρνει κτλ. Δεν γίνεται κύριε Βαρύ Πόδι ( και κάθε Βαρύ πόδι) να κρίνω την δουλειά σου . Όπως δεν δέχομαι και για την δουλειά μου (δεν θα μου πεις ποιο σωσίβιο θα βάλεις, εγω θα σου πω ποιο.... και αν πνιγείς δεν θα ξέρεις να κολυμπάς, δεν θα φταίει το σωσίβιο). Με έχει ενοχλήσει αφάνταστα τα όσα έχουν γραφτεί διότι ο λόγος που αγάπησα αυτην την παρέα ήταν ο ανοιχτός λόγος και ο σεβασμός προς τον γνώστη σε αυτα που δεν ξέρω εγω.

Τα διάβασα τα ποστ πολλές φορές μέχρι να καταλάβω ποιο καθαρά και η αλήθεια είναι οτι θύμωσα γιατι δεν πήρα θέση άμεσα και ζητώ συγνώμη και απο τους 2 πρώτα και απο τα υπόλοιπα μέλη μετά. Φίλοι μου πρέπει να πέσουν συγνώμες και για μένα πρώτος ο Βαρύ Πόδι διότι δεν πήρε αυτά που του είπε ο RoadRunner και τον κατηγόρησε άδικα δημόσια . Ναι όλα ίδια είναι τα αμορτισέρ στην ποιότητα μάρκας stabilus , febi , valeo κτλ... ναι ίδια με της αντιπροσωπίας είναι . Δεν σήμαίνει ότι είναι ίδια με τα κινέζικα no name ή μάρκα με έκαψες. Εγω σαν Γιώργος πρώτα θα ήθελα να αποκατασταθεί η σχέση μεταξύ των δυο σας και μετά του θέματος ωστε όποιος έχει ανάλογο πρόβλημα να γνωρίζει ή να μάθει. Προσωπικά αν ξαναδιαβάσω υπονοούμενα του τύπου (κι επειδη είσαι μηχανικός παει να πει οτι τα ξέρεις;) , (μου πες να αλλάξω το τάδε αλλά έβαλά άλλο και φταις) , ή ακόμα χειρότερα ξερω κανα 2 αλλά δεν μπορώ να μιλήσω θα bannaρω πλέον και στη δευτερη θα προτείνω δημόσια την διαγραφή του.

Ναι με έχει πειράξει γιατί δεν έχω κρύψει κάτι απο δω μέσα διότι αγαπάω αυτον τον χώρο και τα άτομα που την απαρτίζουν. ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2...... αλλιώς μην τους ξανα αναφέρουμε και να μην ποστάρουμε.

ΥΓ: όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου γνώμη και αποτέλεσμα της μικρής δύναμης του μυαλού μου. Δεν έχω σκοπό να βλάψω κανέναν ουτε να προσβάλω, θέλω μόνο την αλήθεια και την διαύγεια του Forum. Αν κριθεί απο την υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα κάτι προσβλητικό παρακαλώ να διαγραφεί.

Καλό μήνα :smile:
POWER BY....RK GARAGE....
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Δημοσιεύσεις: 18327
Εγγραφή: Πέμ 17 Μάιος 2007, 13:28
Μοντέλο: OCTAVIA RS I
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: MΠΡΑΧΑΜΙ-ΣΑΛΑΜΥΚΟΝΟΣ

Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ OCTAVIA II F/L

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

Συμφωνώ με τα γραφόμενα των παραπάνω φίλων.
Και επειδή τυγχάνω ο Μαθουσάλας της διαχείρισης παρακαλώ να υπάρξει αμοιβαία επικοινωνία έστω και με πμ για το ατυχές συμβάν και το θέμα να τελειώσει εδώ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
windmill82
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10349
Εγγραφή: Τετ 29 Ιουν 2011, 22:35
Μοντέλο: octavia5 1.2tsi
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: thessaloniki

Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ OCTAVIA II F/L

Δημοσίευση από windmill82 »

:arrow: Πρεπει να καταλάβουμε οτι η γραπτη γλωσσα ειναι ευκολο να παρανοηθει , και πρεπει να υπαρχει καλή θεληση και ηρεμία ωστε να μπορουμε να λεμε 5 σωστες κουβεντες και να αφηνουμε παρακαταθήκη σωστών πληροφοριών στα επόμενα μέλη της παρέας.

:arrow: Πολύ μεγάλη προσοχη στο τι υποστηριζουμε και τι σχολιάζουμε.

:arrow: Ειναι απαραδεκτο να κατηγορουμε μελος (ποσο μάλλον διαχειριστή!!!) οτι υποστηριζει καποιο προιόν επειδη ενδεχομενως να εχει κερδος στη δουλεια του.

:arrow: Ειναι απαραδεκτο να αφηνουμε υπονοιες οτι στο φορουμ διακινούνται λάθος πληροφορίες , αν όντως εχει συμβει αυτο σε άλλα μέλη , ΑΠΑΙΤΩ βγούν να αναφέρουν την περίπτωση , τουλάχιστον να αποκατασταθεί η ορθότητα της πληροφορίας , οχι για να ρίξουμε ευθυνες , αλλα για να εχουμε αξιοπιστη παρακαταθηκη.

:arrow: Τελος ειναι απαράδεκτο σε κάθε περίπτωση για μια διαφωνία να ξεκατινιαζόμαστε σαν τις κυράτσες στο χωριο , αντι να κλεινουμε το θεμα σε μια γραμμη οπως αρμοζει σε σοβαρους και ωριμους αντρες.

Επειδη εχουμε ξεχασει και τα βάσικα πλεον θυμιζω οτι
ΦΟΡΟΥΜ ειναι η συναντηση ή το μέσον στο οποίο μπορούν να ανταλλαχθούν ιδεες και θέσεις πανω σε ενα συγκεκριμένο θέμα.
Αν μια θέση καποιου μέλους ειναι ακυρη , περιθωριοποιείται αυτομάτως απο τις απόψεις των αλλων μελών.

Ευχαριστώ και καλημέρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kor9
SkodaFans Moderator
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Κυρ 27 Αύγ 2017, 12:50
Μοντέλο: octavia vrs 2006
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: καλλιθεα

Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ OCTAVIA II F/L

Δημοσίευση από kor9 »

Σαν καινουργιο μελος θα συμφωνησω κι εγω με οσαν ειπαν πιο πανω οι γιωργος,βασιλης και αρσενης. Εχοντας αρκετη πειρα απο κλαμπ και φορουμ αυτοκινητου και οχι σαν απλο μελος εχω να πω οτι εδω μεσα με κερδισε η εικονα του φορουμ και των μελων. Ενα φορουμ το οποιο ειναι τακτοποιημενο και πιστεψτε με αυτο για να γινει θελει παρα πολυ δουλεια καθημερινα απο την διαχειριστικη ομαδα.. τα μελου αυτου του φορουμ ειναι παντα προθυμα να σε βοηθησουν σε καθε προβλημα σου και αυτο αποδεικνυεται συνεχεια.. οποτε ολα αυτα τα ποστ και η παρεξηγηση που εγινε δεν εχουν καμια σχεση με την εικονα του κλαμπ. Τον γιαννη δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα παρα μονο απο εδω και το facebook. Εχω να πω οτι πραγματικα ξερει τι λεει και δεν τα λεει απλα για να δειξει οτι και καλα ξερει.. τον κωστα τον εχω γνωρισει δυο φορες απο κοντα και σιγουρα δεν ειναι ο ανθρωπος που φαινεται σε αυτα τα ποστ.. πιστευω οτι πρεπει να λυθει αμεσα η ολη παρεξηγηση μεταξυ σας και να συνεχισουμε οπως ξερουμε να μεγαλωνουμε κι αλλο το κλαμπ σε ολους τους τομεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kor9 την Τρί 01 Μάιος 2018, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
~RK GARAGE~
Άβαταρ μέλους
Giannis93
SkodaFans Moderator
Δημοσιεύσεις: 4550
Εγγραφή: Παρ 24 Σεπ 2010, 14:01
Μοντέλο: Fabia Mk1
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: Αθηνα

Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ OCTAVIA II F/L

Δημοσίευση από Giannis93 »

Ο Γιάννης είναι πολύ καλός ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ο οποιος θα σου πει τα πράγματα όπως είναι χωρίς να κρύψει αλήθειες, εχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο στο φόρουμ καθημερινά λύνοντας χιλιάδες προβλήματα αυτοκινήτων .

Τον έχω γνωρίσει απο κοντά όπως και με τον κώστα. Με τον κώστα έχουμε βρεθεί περισσότερες φορές βέβαια λόγο του τόπου διαμονής. Είναι πραγματικά πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει και καλό θα ήταν να λυθεί αυτή η παρεξήγηση καθώς είναι πολύ κρίμα να υπάρχει αυτό το αρνητικό κλίμα μεταξύ μας. Καλό θα είναι να βγουν και αυτά τα δύο άτομα να μας πουν την γνώμη τους ώστε να μπουν τα πράγματα σε σειρά.
Άβαταρ μέλους
Γιωργος Π
Skodafans Silver Member
Δημοσιεύσεις: 1871
Εγγραφή: Τρί 28 Μαρ 2017, 15:22
Μοντέλο: Octavia 1.8tsi Mk2 08
Κωδικός Μέλους: Όχι
Τοποθεσία: Πετρούπολη

Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ OCTAVIA II F/L

Δημοσίευση από Γιωργος Π »

:happy9: :happy9: :happy9: :happy9: :happy9: :happy9: :happy9: :happy9: :happy9: :happy9:
octavia II 1.8tsi by APR
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21795
Εγγραφή: Τρί 13 Νοέμ 2007, 10:31
Μοντέλο: Fabia Mk1
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ OCTAVIA II F/L

Δημοσίευση από RoadRunner »

Κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και που μπήκατε στον κόπο να ασχοληθείτε ξαναδιαβάζοντας τα όλα τα παραπάνω που έχουν γραφτεί. Σεβόμενος την παράκληση σας να πάρουμε θέση έχω να πω τα εξής.

Εγώ τα τελευταία δέκα χρόνια που συμμετέχω στο φόρουμ, και αν θυμάμαι καλά τα 6 ή 7 από αυτά όντας στην διαχειριστική ομάδα, βοηθάω στην συντήρηση του,στην διατήρηση του και στην οργάνωση του με πολύ προσωπικό χρόνο και χρήμα ώστε να είναι όλα οργανωμένα, ευανάγνωστα και σε τάξη, ώστε να εξυπηρετούν τον καθένα στην χρήση του.

Καθημερινά χρησιμοποιώ το 1% των δυνατοτήτων μου ως Admin ώστε να διατηρείται φιλικό κλίμα μεταξύ εμού και των χρηστών του SkodaFans. Εμείς οι κόκκινοι και οι άσπροι ξέρουμε τους κανόνες του φόρουμ καλύτερα και από το πάτερ ημών και τους εφαρμόζουμε σε κάθε πόστ, σε κάθε σχόλιο και σε κάθε συντονισμό εδώ μέσα. Όταν έρθει η ώρα να σχολιάσουμε ή να βοηθήσουμε κάπου, όπως και να μεταφέρουμε ή να διαγράψουμε κάποιο πόστ, γίνεται βάσει κανόνων που όλοι οι χρήστες αποδέχονται κατά την εγγραφή τους στο SkodaFans,κανόνες οι οποίοι δεν φτιάχτηκαν από εμάς, αλλά από ανθρώπους που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ασχολούνται με φόρουμ και κοινότητες, τους κανόνες αυτούς είμαστε υποχρεωμένοι να τους τηρούμε και να τους σεβόμαστε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το συγκεκριμένο θέμα για τους κανόνες λειτουργίας :arrow: viewtopic.php?f=187&t=3 όπως και για τους όρους χρήσης :arrow: ucp.php?mode=terms

Λόγο του επαγγέλματος που ασκώ εδώ και 20 χρόνια, το οποίο έχω σπουδάσει και της αγάπης μου για το αυτοκίνητο, προσπαθώ καθημερινά να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω στα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του SkodaFans με τα οχήματα τους. Μπορεί να μην είμαι πανταχού παρών ή να μην απαντώ κατευθείαν, όμως γίνεται όλο αυτό ώστε να έχω πάντα μια σωστά διασταυρωμένη απάντηση και χρήσιμη λύση στα προβλήματα που απασχολούν τον καθένα. Χρησιμοποιώ τα εργαλεία της δουλειάς μου και τον χρόνο μου σε αυτήν για να βρω κωδικούς ανταλλακτικών, προτεινόμενες τιμές και τίμια συνεργεία αν κάτι δεν μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που το κάνει αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθώ να ξεκαθαρίσω την θέση μου.

Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την ιδιότητα μου ως Administrator ή μηχανικός αυτοκινήτων για να εκμεταλλευτώ τα μέλη του SkodaFans για οικονομικούς σκοπούς, ποτέ δεν έγραψα κάτι εδώ μέσα πριν το διασταυρώσω είτε αναζητώντας στο διαδίκτυο είτε διαβάζοντας service manual είτε κάνοντας ερώτηση σε ειδικούς για δεύτερη γνώμη. Η δουλειά μου σχετίζεται άμεσα με την διαχείριση ανταλλακτικών και λιπαντικών για αυτοκίνητα συμμετέχοντας εβδομαδιαίως σε σεμινάρια περί αυτών, για την λειτουργία τους, την σωστή τοποθέτηση τους και τον τρόπο κατασκευής τους. Νομίζω πως με όλα τα παραπάνω έχω αποκτήσει την σωστή κρίση ώστε να μπορώ να ξέρω τι μπορεί ο καθένας μας να τοποθετήσει και πώς να το το τοποθετήσει ή να επισκευάσει στο αυτοκίνητο του.

:arrow: Σε ένα από τα παραπάνω ποστ κατηγορήθηκα ότι η στάση μου δεν είναι σωστή όταν ζήτησα να μην γράφονται πόστ τα οποία περιέχουν άποψη η οποία παρουσιάζεται ως γεγονός.
:arrow: Σε ένα δεύτερο πόστ κατηγορήθηκα ότι έχω δώσει αναληθεις πληροφορίες για ανταλλακτικό το οποίο στην τελική δεν ήταν αυτό στο οποίο είχα αναφερθεί και προτείνει.
:arrow: Στην συνέχεια κατηγορήθηκα ότι εμπορεύομαι ανταλλακτικά και τα υποστηρίζω, δείχνοντας μια φωτογραφία παρεμφερούς ανταλλακτικού για να υποστηρίξω τα λεγόμενα μου. Με λίγα λόγια να το περιγράψω, πως εξαναγκάζω ή υποχρεώνω τα μέλη με τα λεγόμενα μου και τις προτάσεις μου για αγορά συγκεκριμένων ανταλλακτικών και πως έχω οικονομικό συμφέρον από αυτά.
:arrow: Σε πολλά πόστ τα γραφόμενα μου διαστρεβλώθηκαν ώστε να βγαίνει άλλο νόημα κάνοντας quote από απαντήσεις σε άλλου είδους ερωτήσεις και αποκόπτοντας κάποιες φράσεις που είχα γράψει στο σχετικό θέμα.
:arrow: Επίσης δόθηκε η εντύπωση πως υπάρχουν μέλη τα οποία διαφωνούν με όλα τα παραπάνω γραφόμενα μου αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να μάθουμε ποια είναι - ενώ υπάρχει - και αν έχουν όντως την άποψη αυτή.

Για να κλείσω το όλο πιο πάνω μακροσκελές πόστ, έχω να πω ότι έχω θιχτεί αφάνταστα και έχω προσβληθεί βαθιά από τις αναληθείς κατηγορίες που δέχτηκα. Προβληματίζομαι εδώ και αρκετό καιρό αν πρέπει να χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους.
Δεν θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να εξάγουμε στοιχεία από το μπακάπ του φόρουμ, να τα δημοσιεύσουμε εδώ, ώστε να αποκαλυφθούν τα δύο άτομα τα οποία έχουν την ίδια άποψη εναντίον μου και να επιβεβαιώσουμε αν όντως ισχύει αυτό, ή έχει γραφτεί η συγκεκριμένη πρόταση ώστε να παραπλανήσει τα μέλη του φόρουμ, όπως όλες αυτές οι ψευδείς κατηγορίες για το πρόσωπό μου.

Παρακαλώ πολύ να ανακαλέσει ο Κώστας (βαρύ πόδι) δημόσια όπως πρέπει.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Βαρύ Πόδι
Skodafans Silver Member
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: Παρ 05 Σεπ 2008, 12:38
Μοντέλο: Octavia5 '09 1.8 Tsi FL
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ OCTAVIA II F/L

Δημοσίευση από Βαρύ Πόδι »

Γιάννη, κατ' αρχήν καλησπέρα.

Κατά δεύτερον, με λυπεί :sad: το γεγονός ότι έχεις αναγάγει το προσωπικό σου πρόβλημα μαζί μου (ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα τί σου έχω κάνει και μου φέρεσαι έτσι εδώ και καιρό στο φόρουμ, γράψτο και δημόσια, δεν έχω πρόβλημα) σε θέμα του φόρουμ, με κατηγορίες εις βάρος μου που απλά δεν στέκουν. Παρασύροντας μάλιστα και άλλους συντονιστές σε "συντονισμένη επίθεση" εναντίον μου με 4 συνεχή ποστ, 2 μήνες μετά το τελευταίο ποστ στις 17/03!!!!
Και μη μου πεις ότι το ποστ του tsiogeo που επανέφερε το θέμα είναι τυχαίο, γιατί δεν θα σε πιστέψω. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι βρεθήκατε επάνω.
Με τον Γιώργο επικοινωνήσαμε και του εξήγησα. Επικοινώνησα άμεσα μαζί του γιατί με στενοχώρησε το ποστ του και του το είπα ανοιχτά εννοείται. Με στενοχώρησε επειδή με ξέρει λίγο καλύτερα και από κοντά και δεν περίμενα τέτοια κίνηση, αιφνιδιάστηκα ομολογώ.... Κατάλαβε ότι έχει γίνει απλά παρερμηνεία των όσων γράφτηκαν εκατέρωθεν και παραδέχτηκε (προς τιμήν του) ότι το ποστ του ήταν ολίγον ατυχές και κάτω από συναισθηματική φόρτιση, καθώς και ότι με ξέρει προσωπικά για να θεωρεί ότι είμαι κακόβουλος και έκανα όλα αυτά για τα οποία κατηγορούμαι.
Εγώ με τον Γιώργο (tsiogeo), όπως και τους άλλους συντονιστές που έγραψαν από κάτω του, όχι απλά δεν έχω πρόβλημα (απ' όσο ξέρω ούτε εκείνοι), αλλά τους ξέρω από κοντά (μεγάλο πράγμα τελικά) και τους έχω ιδιαίτερη εκτίμηση και αδυναμία, αντιλαμβανόμενος απόλυτα τη δυσχερή θέση στην οποία βρέθηκαν ανάμεσα σ' αυτή την άνευ αιτίας διένεξη. Γι' αυτό και δεν τους κρατάω καμμιά κακία. Δεν τρέχει κάστανο που λένε.... :smile:
Μίλησα και με άλλον χαμπουτζή :laugh: συντονιστή και κατάλαβε κι αυτός την άδικη παρεξήγηση απέναντί μου.

Πριν τα τελευταία ποστ δεν είχα αντιληφθεί ότι το έχεις πάρει τόσο πατριωτικά και ότι έχεις πραγματικά θυμό εναντίον μου. Είναι θέμα χαρακτήρα και το σέβομαι κάπως, αλλά προσπάθησε να ελέγχεις τα συναισθήματά σου περισσότερο. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα εκεί έξω για να στενοχωριόμαστε. Τον εαυτό σου βλάπτεις πρώτα απ' όλα.
Μπορούσες άλλωστε εύκολα να βρεις το τηλέφωνό μου να τα πούμε πιο άμεσα. Δυστυχώς εδώ μέσα ό,τι και να γράψω, πάλι θα βρεθεί τρόπος να παρερμηνευτούν τα γραπτά μου, ηθελημένα ή αθέλητα λόγω του ότι κοιτάμε ποιός τα γράφει και αν τον συμπαθούμε, και όχι τί γράφει.
Γι' αυτό και επέλεξα αρχικά να μην απαντήσω. Για να μη ρίχνω λάδι στη φωτιά - δε μας φταίνε τίποτα και οι άλλοι - αλλά βλέπω δεν κρατιέσαι και ζητάς την κεφαλή μου επί πίνακι ωσάν άλλη Σαλώμη...... :dump:


Θα σου απαντήσω λοιπόν όσο μπορώ εν συντομία (διπλοτριπλοσέντονο το βλέπω, αλλά εσείς το ζητήσατε) :laugh: και ελπίζω να μην έχουμε νέες παρερμηνείες.

Η φράση που - αν κατάλαβα καλά - σε έθιξε κυρίως ήταν η παρακάτω:
Βαρύ Πόδι έγραψε: - Το ότι εμπορεύεσαι τέτοια είδη (δεν το ήξερα) δικαιολογεί το ενδιαφέρον σου να υποστηρίξεις τα aftermarket, δε μου επιτρέπει όμως να εθελοτυφλώ έναντι της πραγματικότητας για λόγους καθαρά συμφορουμιτικής αλληλεγγύης. :smile:
:arrow: Θεώρησα απ' αυτά που έγραψες (κακώς όπως εξηγείς μετά και το δέχτηκα χωρίς να επανέλθω) ότι εμπορεύεσαι προϊόντα aftermarket (*) και κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Ό,τι δηλ. ακριβώς γράφω και τίποτα παραπάνω. Δεν υπαινίχθηκα κάτι κακόβουλο, ούτε φυσικά το ότι "τα παίρνεις" από εταιρείες εμπορίας aftermarket. Αυτό είναι δικό σου λανθασμένο συμπέρασμα απ' τη φράση μου, που ουδεμία κακοπιστία εμπεριείχε και λυπάμαι που το πήρες έτσι στραβά.
Αν τόσο πολύ δε με πιστεύεις, προσθέτω προς ικανοποίησή σου εκ των υστέρων μετά τη λέξη aftermarket (*) "και πολύ καλά κάνεις αν ισχύει, το ίδιο θα έκανα κι εγώ". Αλίμονο αν δεν υποστηρίζαμε τη δουλειά μας. Σ' αυτό το σημείο έβγαλα εγώ λάθος εκτίμηση ότι είσαι στο χώρο? ΟΚ, δεν είπα κάτι μετά, δεν το συνέχισα, δεν έδειξα δυσπιστία στη διευκρίνησή σου. Τόσο απλά.
:arrow: Η "πραγματικότητα" που γράφω είναι αυτό που μου πούλησαν εμένα, δηλ. διαφορετικών προδιαγραφών απ' ότι θα έπρεπε. Εσύ μπορεί να είχες υπόψη σου άλλα aftermarket, τίμια. Εγώ δεν είχα τη χαρά να γνωριστώ μαζί τους όσον αφορά τα αμορτισέρ. :laugh:
:arrow: ΠΟΥΘΕΝΑ δε σε θεώρησα υπεύθυνο για τη λάθος αγορά που έκανα. ΠΟΥΘΕΝΑ δε σε κατηγόρησα ότι με παραπλάνησες. Απορώ πώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα. Εγώ είμαι πάντα ο τελικός υπεύθυνος για τις πράξεις μου κοτζάμ γάϊδαρος 48 ετών, και δεν ψάχνω ευκαιρία να φορτώσω ευθύνες σε κανέναν στο φόμουμ για όσα έγραψαν στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν. Να είσαι σίγουρος ότι αν σε θεωρούσα υπεύθυνο, θα στο έγραφα στα ίσια, υπεκφυγές δε συνηθίζω, δεν είναι του τύπου μου.
:arrow: Ούτε εσύ όμως έχεις δίκιο να με κατηγορείς ότι πήγα και πήρα άσχετο προϊόν. Αναζήτησα αυτά που είχε για 5άρι RS (με αεροτομή δηλ.) ώστε να έχει 440Newton και μίλησα και μαζί τους, όπου μου επιβεβαίωσαν ότι αυτά της λίστας ταίριαζαν και ήταν όλα ουσιαστικά ίδια και μόνο η μάρκα άλλαζε. Κωδικούς και τέτοια που μου έγραφες δεν ξέρω, εμπιστεύτηκα το μαγαζί. Δυστυχώς μόνο 2 (noname) είχε διαθέσιμα, διάλεξα το ένα. Ουδεμία σχέση και ευθύνη χρεώνω σε σένα.
:arrow: ΜΟΝΟ υπεύθυνο για το κακό προϊόν θεωρώ το e-shop που πουθενά δεν έγραφε αν έχει φρένο (το θεώρησα αυτονόητο, κακώς τελικά) μαγαζί που λειτουργεί όπως πάρα πολλά τέτοιας μορφής, όπου δεν υπάρχει προσωπική σχέση πελάτη-μαγαζιού και παίρνεις "γουρούνι στο σακί" χωρίς δυνατότητα ελέγχου πριν πληρώσεις. Κακώς κι εγώ τους εμπιστεύτηκα. Φαντάσου πως όταν διαμαρτυρήθηκα για την απουσία "φρένου", η κοπέλα αρχικά προσπαθούσε να με πείσει πως όλα έτσι είναι και είναι σωστό το προϊόν, μέχρι που μου πέταξε "δε με ρωτήσατε αν έχει φρένο"!!!! ΟΚ, στα site τους γράφουν ό,τι τους συμφέρει, τα υπόλοιπα τα αποκρύπτουν κι όποιος την πατήσει.
:arrow: Το ότι μπορεί να υπάρχουν και aftermarket με σωστή επαναφορά του αμορτισέρ, δεν το αμφισβητώ (δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω), αλλά φαντάζομαι όχι στα επίπεδα τιμών του 1/3 που πήρα εγώ. Αν μιλάμε για 75άρια+ που κάπου είχα δει, τότε η διαφορά απ' τα γνήσια είναι μικρή, και πειραματισμοί με ρίσκο (εφόσον δε σου δίνεται η ευκαιρία να τα δοκιμάσεις πριν πληρώσεις) νομίζω δε χρειάζονται.
:arrow: Δυστυχώς με την Κινεζοποίηση της παγκόσμιας αγοράς αγαθών, έχουμε φτάσει να μην ξέρουμε τί κυκλοφορεί και ποιές είναι οι μούφες. Άρα και ο κίνδυνος να την πατήσουμε όσο λιγότερα ξέρουμε και μπορούμε να ελέγξουμε, είναι μεγάλος και γι' αυτό μπήκα να ενημερώσω / προλάβω και άλλους μην την πατήσουν όπως εγώ. Λάθος μου τελικά, θα το σκεφτώ πάρα πολύ πλέον αν θα ξαναμπώ να γράψω κάτι ως συμβουλή.

:arrow: Μια και τα λέμε εδώ (δημοσίως εσύ επέμενες), είναι ώρα να σου ξαναπώ κι εγώ το δικό μου παράπονο όσον αφορά τη στάση σου απέναντί μου. Έχω προσέξει μπόλικες φορές ότι έβρισκες ευκαιρία να ποστάρεις κάτι για να με διορθώσεις / ειρωνευτείς, καθώς μόλις ποστάριζα, τσουπ δικό σου ποστ μετά με ύφος κάπως....
Κι επειδή δε συνηθίζω να μιλάω στον αέρα, ιδού (τελευταίο ποστ): viewtopic.php?f=104&t=12057&start=15 και εξήγησέ μας ποιόν ειρωνευόσουνα εδώ......... Πού ξέρεις εσύ αν γράφω έτσι για να γράφω και χωρίς τα φράγκα στο χέρι. Μήπως θα έπρεπε να βγάλω πρώτα μια φωτογραφία με τα 500 ευρώ στο χέρι για να ποστάρω μετά? Εκεί θα φτάσουμε?
Άλλα τέτοια περιστατικά δεν έχω σημειώσει και μού είναι πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο για να τα βρώ. Αν θέλετε, θα τηρώ αρχείο από δω και πέρα για να τα δείχνω αν ερωτηθώ (black χιούμορ κάνω εννοείται, αν προκληθώ φυσικά εκ νέου θ' αναγκαστώ να το τηρήσω το αρχείο).



Όσον αφορά τις ζητούμενες εκ μέρους μου συγνώμες, έχω να πω τα εξής:
1) Αφενός μια συγνώμη έχει αξία όταν δίδεται αυθορμήτως και όχι μετά από πίεση και εξαναγκασμό. Τότε καμμία αξία δεν έχει και για κανέναν.
2) Με ενοχλεί και μένα λοιπόν το ότι μου ζητείται συγνώμη επί παντός επιστητού, σαν δήλωση κοινωνικών φρονημάτων άλλων εποχών. Και μάλιστα με προτεραιότητα, "πρώτος εγώ". Χωρίς να αναρωτιόμαστε αν έχω προκληθεί αναίτια άλλες φορές (βλέπε ακριβώς από πάνω) για τις οποίες εγώ δεν απαίτησα συγνώμες (ίσως λάθος μου όπως το βλέπω τώρα) με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, κόντρα σε κάθε έννοια καλής συνεργασίας. πχ "σταμάτα να ξεφτιλίζεσαι δημόσια και κόψε αυτό το ύφος που έχεις". Προσωπικά σε κανένα σημείο σε όλα τα θέματα και ποτέ δεν έχω κάνει απρεπείς χαρακτηρισμούς και προκαλώ όλους να μου βρείτε κάποιο. Αν βρείτε και είναι όντως αγενές, θα ζητήσω ειλικρινή συγνώμη άμεσα.
3 Αν θεωρείται εδώ θέσφατο ότι οι συντονιστές έχουν πάντα δίκιο και τα μέλη άδικο, τότε θα πρέπει να γίνει επικαιροποίηση των κανόνων.
4) Μπορεί να είμαι τελείως άσχετος με τα μηχανολογικά και αν μου ζητηθεί να λύσω ένα μοτέρ, αυτό σίγουρα μετά θα είναι για πέταμα, :laugh: αλλά έχω κι εγώ μια "ειδικότητα", κι αυτή είναι ο γραπτός και προφορικός λόγος. Αν μη τι άλλο, γράφω πολύ προσεκτικά όσον αφορά τις λέξεις και πώς τις τοποθετώ στο κείμενο, αλλά δυστυχώς και παρά την αδιάκοπη προσπάθειά μου, συχνά παρερμηνεύομαι διότι η άλλη πλευρά δε δίνει - για τους δικούς του λόγους ο καθένας - την πρέπουσα σημασία στο κείμενο. Δε φταίω εγώ σ' αυτό. Σίγουρα δια ζώσης θα μπορούσα να πω τα ίδια πράγματα πιο "χοντρά" και να μη με παρεξηγήσει και κανένας, γνωστό αυτό. Και συμβαίνει σε όλους αυτό.
5) Για ό,τι έχω τυχόν πράξει λάθος, το συνηθίζω - και δε χρειάζομαι καμμία πίεση - να ζητάω μόνος μου συγνώμη, η οποία είναι και ειλικρινής τουλάχιστον. Και εννοείται πως προϋποθέτει ότι θα προσέχω και δεν θα υποπέσω στο ίδιο παράπτωμα (αλλιώς τί νόημα έχει η συγνώμη).
6 Συγνώμη λοιπόν θέλω να ζητήσω απ' ΟΛΟΥΣ για το ότι άθελά μου έγινα κρίκος μιας παρεξήγησης χωρίς λόγο και ουσία, την έκταση της οποίας δεν είχα προβλέψει, αλλά και δεν αποδέχομαι την ευθύνη για το παρόν ξεχείλωμά της. Προσπάθησα να το λήξω σιωπώντας, αλλά δεν......
7 Ειδικότερα, συγνώμη έχω να ζητήσω απ' τον Γιάννη όσον αφορά τυχόν παρερμηνείες μου για στοιχεία που έγραψε για τα αμορτισέρ ή επί προσωπικού και είτε δεν γνωρίζω, είτε κατάλαβα λάθος. Δεν έπαιξαν πάντως ρόλο στην αγορά μου, το ξαναλέω.
8 Δεν έχω λόγο να ζητήσω συγνώμη για κατηγορίες που θεωρώ (και είναι) αβάσιμες, όπως ότι υπονόησα πράγματα στα οποία αναφέρθηκα παραπάνω. Άλλο το να ζητάμε συγνώμη για πραγματικό λάθος μας και άλλο να γινόματε οσφυοκάμπτες. Δε δέχομαι σε καμμία περίπτωση ότι ένα προϊόν παρερμηνείας βαρύνει με ευθύνη εμένα, διαβάστε πιο προσεκτικά και προπάντων με καλύτερη διάθεση. Ας το θεωρήσουμε ατυχές περιστατικό.
9 Έχω πει και το λέω συνέχεια ότι προσωπικά μπορώ να συγχωρήσω όλα τα λάθη του κόσμου. Αρκεί να είναι όντως λάθη και να μην υπάρχει σκοπιμότητα και κακοβουλία. Και τέτοια πράγματα εκ μέρους μου διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχουν για κανέναν. Ας εφαρμόσουμε όλοι την ίδια τακτική για να λύνονται ευκολότερα οι διαφωνίες. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.


Όσον αφορά "αυτούς τους δυό" που με τόση μανία προσπαθείς να μάθεις - για να στοχοποιηθούνε κι αυτοί άραγε? - και εκβιάζεις ότι θα σπάσεις το "απόρρητο" των πμ για να δεις, να ξέρεις ότι αυτές οι κουβέντες δεν τιμούν καθόλου το φόρουμ κι εσένα προσωπικά και θα παρακαλούσα να τις διαγράψετε απ' τα πρακτικά. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που απλά διαφωνούν μαζί σου Γιάννη ή έχουν παράπονο συμπεριφοράς, σε καμμία περίπτωση δεν είναι μεμπτό, ούτε αδίκημα για να απειλείς ότι θα τους "ξεσκεπάσεις". Μόνο η αποσιώπηση αδικήματος θα δικαιολογούσε τέτοιου είδους παρεμβάσεις και ενέργειες (κι αυτό υπό προϋποθέσεις). Δε σε βρίζουν οι άνθρωποι, απλά συμπαράσταση μου εξέφρασαν. Μάλλον θα έχουν παράπονα συμπεριφοράς και απλά δεν έρχονται σε αντιπαράθεση επειδή είναι ψυχούλες.
Από μένα πάντως δεν πρόκειται να ειπωθεί τίποτα και σε κανέναν όσον αφορά την ταυτόητά τους, (ούτε καν έχω πει στον έναν ποιός είναι ο άλλος) διότι πολύ απλά είμαι άνθρωπος με ισχυρότατες αρχές και ήθος και σέβομαι ως ιερό πράγμα τη φιλία και την εμπιστευτικότητα. Με οποιοδήποτε τίμημα. Αν θέλουν οι ίδιοι ας γράψουν, εγώ ΠΟΤΕ.




Ελπίζω να κάλυψα όλους.
tsiogeo, η διάθεσή μου για συνάντησή μας εννοείται πως ισχύει. Αποδεσμευόμαστε αμφότεροι και από το στενάχωρο θέμα συζήτησης. :smile:
Κρίμα πάντως που δεν πήγαμε Tae Kwon Do το Σάββατο. :laugh: :laugh:




Υ.Γ.
Δράττομαι της ευκαιρίας να διαμαρτυρηθώ διότι αναγκάστηκα να γράψω 2 φορές το κείμενο!!! καθώς η πλατφόρμα με θεώρησε αδρανή για πολλή ώρα, παρότι έγραφα απάντηση και απλά δεν είχα κάνει κάποια άλλη κίνηση, πχ "προεπισκόπηση" για να αντιληφθεί κίνηση.
Για μας τους σεντονάκηδες κάντε κάτι και διορθώστε το. Είναι σπαστικό. Αν δεν ήταν τόσο επείγον το θέμα και δεν κινδύνευα να θεωρηθώ "δραπέτης που κρύβεται", μα την Παναϊα δε θα το ξανάγραφα.......



Ειρήνη ημίν. :thumbs up:
-----------------
Πλέον ταϊζω 208 αλόγατα :happy1:
Εικόνα
Κώστας

-----------------
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21795
Εγγραφή: Τρί 13 Νοέμ 2007, 10:31
Μοντέλο: Fabia Mk1
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δημοσίευση από RoadRunner »

Για να καθαρίσει το θέμα των αμορτισέρ όλα τα πόστ που αφορούν την διαφωνία μου με τον Κώστα μεταφέρθηκαν εδώ.
Όποιος θέλει να προσθέσει κάτι περί του θέματος μπορεί να το κάνει ελεύθερα αν και είναι πλέον χάσιμο χρόνου, άκρη δεν βγαίνει.
Όποιος έχει κάποιο παράπονο για την διαχειριστική ομάδα ή για εμένα μπορεί να ανοίξει ελεύθερα νέο θέμα στο παρόν τόπικ για να συζητηθεί. Αν κάποιος νιώθει αδικημένος μπορεί να κάνει το ίδιο και αμέσως και θα δοθούν εξηγήσεις χωρίς να θεωρηθεί ότι έρχονται σε αντιπαράθεση με την διαχείριση, αλλά πρώτα θα ήταν φρόνιμο να ενημερωθεί για τους κανόνες του φόρουμ.
Όταν κάτι δεν λέγεται ανοιχτά είναι απλά μια φήμη.
Είμαστε στα 11 χρόνια λειτουργίας του SkodaFans απροβλημάτιστα, άρα κάτι εχει να δείξει αυτό.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TORRERO
SkodaFan For Life!
Δημοσιεύσεις: 8839
Εγγραφή: Σάβ 07 Νοέμ 2009, 19:15
Μοντέλο: Octavia 5 VRS
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: Καρδιτσα

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δημοσίευση από TORRERO »

Νομίζω ότι παρερμηνεύτηκαν κάποια γραφόμενα, και κακώς το διογκώσατε τόσο το θέμα.
Είστε μεγάλα παιδιά, ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και λήξτε το εδώ.
Όντως, στα τόσα χρόνια του φόρουμ, εννιά που είμαι εγώ, δεν διαπίστωσα πουθενά κακία ή αντιπαλότητα ή υπονοούμενα γιά κανέναν από κανέναν.
Εύχομαι-και πιστεύω πιά ότι υπάρχει η καλή διάθεση και απ' τους εμπλεκόμενους- να αποτελέσει παρελθόν η (όποια)κόντρα(;).
:cool:
Service by Koret :autodriving:
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Δημοσιεύσεις: 18327
Εγγραφή: Πέμ 17 Μάιος 2007, 13:28
Μοντέλο: OCTAVIA RS I
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: MΠΡΑΧΑΜΙ-ΣΑΛΑΜΥΚΟΝΟΣ

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

Δεν διαπίστωσες κακία;;;
Πλάκα κανεις :stupid:
Μη λέμε ονόματα.... :bounce3:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsiogeo
SkodaFans Moderator
Δημοσιεύσεις: 7589
Εγγραφή: Σάβ 22 Αύγ 2015, 16:14
Μοντέλο: OCTAVIA5 VRS
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: ΑΤΤΙΚΗ

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δημοσίευση από tsiogeo »

Όχι φίλε Κώστα φυσικά δεν ήταν τυχαίο, νομίζω εξηγώ ότι δεν είναι τυχαίο...
Ναι φυσικά και κάτω απο ψυχολογική φόρτιση δεδομένου ότι σας ξέρω έστω και λίγο και τους 2 και αγαπώ το  forum και δεν μου αρέσουν αυτα όπως σου είπα και προσωπικά..
Όχι δεν συντονίζω καμία επίθεση (εδω προσβάλεις εμένα) και κανένας απο εδω δεν το κάνει διότι αν το έκανε απλα δεν θα ήμουν παρών. ίσα ίσα μήπως πρέπει να δεις ότι υπάρχουν γνώμες και άλλων ακόμα και μετά από μήνες;
Ναι απάντηση μετά απο μήνες και χρόνο, μου κόβει κανείς αυτό το δικαίωμα;είμαι αργόστροφος και τα πιάνω ποιό μετά εξού και από τον Βασίλη ( :Sleepy: )
Ναι ήθελα να μιλήσω με τον Γιάννη face to face γιατι απλά είχα την ευκαιρία, με σένα τα λέμε και προσωπικά... :smile: και όποτε γουστάρουμε.
Ναι το πόστ μου μπορεί να ήταν και λίγο και πολύ ατυχές αλλά δεν με νοιάζει , ξέρεις γιατί; απλά είναι δικό μου...και δική μου άποψη :cool:
Και οι 2 διαφωνήσατε δημόσια μόνο και μόνο αυτο μου δίνει το δικαίωμα να απαντήσω όποτε θέλω , όποτε μπορώ και όπως θέλω...
Ναι και οι 2 είστε απο τα πιο αξιόλογα άτομα που γνωρίζω :smile:
Εσεις οι 2 διαφωνήσατε έμενα γιατί με βάζεις στη μέση; (μόνο εγώ σχολίασα;)

Λόγω έστω και μικρής εμπειρίας σε άλλο forum (όχι skoda) περι τα 12 έτη... ο κυριότερος λόγος που το εγκατέλειψα ήταν οι κακόβουλες σκέψεις και οι συντονισμένες απαντήσεις της διαχείρισης το οποίο στην ουσία μου αφαιρούσε την ελευθερία λόγου.
Θίγομαι όταν διαβάζω τέτοια κείμενα που δεν έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα μου..Δεν πέρνω εντολές από κανέναν... Δεν συντονίζομαι με κανέναν και αυτό είναι που γουστάρω στην διαχειριστική ομάδα αυτού του Forum...
Πιστέψε με αν είχα μάθει-καταλάβει το παραμικρό θα το είχα διατυπώσει δημόσια όπως έκανα και στο παρελθόν.
Δεν γουστάρω υπονοούμενα και απλώς το λέω. κακό; πάλι δεν με νοιάζει, σας αγαπώ...

Πραγματικά όμως χαίρομαι διότι απ όσο μπορώ να καταλάβω στα γραφόμενά σου πιστεύω ότι έληξες μια παρεξήγηση. :thumbs up: Έτσι το βλέπω και ναι θα έμενε έτσι το ποστ και δεν θα είχαμε καμία κατάληξη( θα διάβαζε κανένας χριστιαννός και μη για αμορτισερ και θα του πετάγοταν οι τσίπμλες...) οπότε τώρα τα γράψατε και οι 2. "Παρακαλώ" έχετε και οι 2 από τα ευχαριστώ σας... :love1:

να υπενθυμήσω ότι πίσω απο ένα πληκτρολόγιο δεν μπορείς να καταλάβεις ψυχολογίες και εκφράσεις όπως και να καταλάβει κάποιος ακριβώς αυτα που θέλει να πει ο άλλος.Νιώθω τυχερός που σας ξέρω και τους 2 .

Φιλούθκια....

:happy3:
POWER BY....RK GARAGE....
Άβαταρ μέλους
Βαρύ Πόδι
Skodafans Silver Member
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: Παρ 05 Σεπ 2008, 12:38
Μοντέλο: Octavia5 '09 1.8 Tsi FL
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δημοσίευση από Βαρύ Πόδι »

Ρε χχχαμένο tsiogeo..... :dump: αυτό κατάλαβες απ' το ποστ μου? :bounce: Ότι σου χρεώνω πως "συντόνισες επίθεση?"..... άντε πάλι με τις παρερμηνείες. :dizzy:
Ρε σεις, ληγμένα παίρνετε? :laugh: 我寫中文; :laugh: :stupid: :laugh:
Αφού το γράφω - και το ξαναγράφεις κι εσύ - ότι λειτούργησες κάτω από συναισθηματική φόρτιση και χωρίς κακή πρόθεση.

Δεν παιζόσαστε μιλάμε. Αν έχετε σκοπό να με τρελάνετε, είσαστε σε σωστό δρόμο. :dizzy: :laugh:




Αγαπημένε μου Γιώργο, ξέρεις φαντάζομαι πολύ καλά ότι μπορώ να καταρρίψω εν μια ριπή οποιοδήποτε τυχόν άδικο σημείο του ποστ σου, με βάση τη συνομιλία μας.
Δε θα το κάνω για να μη συνεχίζω μια ενοχλητική για μένα κατάσταση. Κατ' ιδίαν όμως θα στα πω, :bounce: δε τη γλιτώνεις. :smile:




Σας αγαπώ :love1:
Μαρία Αλιφέρη :laugh:
-----------------
Πλέον ταϊζω 208 αλόγατα :happy1:
Εικόνα
Κώστας

-----------------
Άβαταρ μέλους
satanskull
SkodaFan For Life!
Δημοσιεύσεις: 3094
Εγγραφή: Παρ 25 Νοέμ 2016, 17:57
Μοντέλο: Octavia 2 1.8 tsi.8 TSI
Κωδικός Μέλους: Ναι
Τοποθεσία: κερατσινι
Επικοινωνία:

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δημοσίευση από satanskull »

και μεσα απο ολα αυτα εχω μια ερωτηση...............ποτε θα ξαναφαμε....οεο? :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Εικόνα :angel12: SATAN RULES :angel12:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ”